Ako vnímajú muži, keď je žena hanblivá?

21. feb 2023

Podľa vás ako to berú? Čím som staršia tým som hanblivejšia uvedomujem si že "dokonalé" telo je preč. Všade čítam ako muži nechcú hanblivú ženu že každá má byť na seba hrdá a oni nevnímajú naše nedokonalosti. No sú to práve tí muži ktorí ženu ponižujú že je tučná má malé prsia veľký zadok a podobne. Majú radšej jemné a krehké žieňa alebo sebavedomú ženskú ktorá hneď ukáže čo je v nej?

modrykonik33
21. feb 2023

Podľa mňa majú radi niečo medzi, ani prehnane sebavedomá žena nie je sexi taktiež to platí pri príliš hanblivej, taká menšia hanblivosť vie byť pre druhé pohlavie príťažlivá dokonca aj u mužov 😁

liljana
21. feb 2023

On nie je slepy, vidi ta aka si. Tak prilisna hanblivost moze byt na zaciatku mila, potom to zacne liezt na nervy. Klasika, zlaty stred.

ropucha6
21. feb 2023

Tak jemna a krehka nie je u mna opak sebavedomej zeny 🙂 ale ak myslis, ze akoze nie je zena so sebou spokojna, tak myslim, ze toto muzi nemaju radi.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moonlight1210
21. feb 2023

Takto. Kazdy muz chce mat pocit, ze jeho zena je sebavedoma, silna osobnost, co si vie poradit, ale zaroven chce, aby mal pri nej pocit, ze ju vie chranit a ze sa na neho spolieha a je pre nu rozhodny, silny hrdina.

Takze taka kombinacia zenskeho sebavedomia a dievcenskej hanblivosti, krehkosti a vzhliadania k nemu. To imponuje drvivej vacsine muzov.

mirko84
21. feb 2023

Autorka sa asi hanbi za svoj nazor, kedze zas anonymna tema ale k tvojim postrehom:
Myslim si, ze zeny sa co tyka tlaku na krasu / ponizovanie vobec nie su muzom nic dlzne, dokonca by som tipol ze v tomto vedu. Tie vsetky modne a zenske casopisy s vyretusovanymi fotkami, navodmi na chudnutie a 10 timi cvikmi pre dokonalu posta u si myslis kto pise - samozrejme ze zeny. Porovnavanie oblecenia, kabeliek a lodiciek kto robinpodla teba - akoze ti muzi co nemaju problem chodit cely tyzden v tej istej koseli a nohaviciach? Jasne ze nie, zas len zeny. Sami si mozete za tento “kult” krasy. A pitom je tu samozrejme aj opacny extrem, ked sa propaguje bosy positivity, trojciferne cisla na vahe a “mam sa rada taka aka som”. Za tymto su tiez zeny.

Muz ktory ponizuje zenu za to, ze ma male prsia je rovnaky idiot ako zena co odmieta muza za partnera len preto, lebo nemeria viac ako 180 cm - lebo jedno aj druhe clovek nevie ovplynit, lebo sa tak narodil.

Co sa tyka hamblivosti, co bolo asi jadro tvojej otazky, priemeranost je najlepsia. Trosku moze byt, ale neprehanat. Nedokonalosti ma kazdy, samozrejme je rozdiel ci ma niekto trosku vacsi zadok alebo potrebuje 2 sedacky nedla seba v autobuse.
Vrasky, sediny su prirodzenou sucastou zivota, ak je niekto vypaokany, to by mi asi vadilo a hamblivost / vyzyvavost by na tom nic nemenila

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marseillefan
21. feb 2023

hanblivosť je sexy, pripomína to nevinnosť...

slovakboy
21. feb 2023

Hanblivosť má viac významov. Ak sa žena hanbí pri flirtovaní ale na očiach jej vidno že ma chuť a len necháva iniciatívu na muža tak je to veľmi sexi. Ak si ale mysli, že nie je pekná, a preto sa hanbí pozrieť do očí a vidieť na nej že ma o sebe zlú mienku tak to nie je sexi. Nesmie sa hrať na naivnú popolušku, ale môže zo seba robiť neskusenú čo chce skúsiť. To je veľmi príťažlivé pretože to dáva pocit že ja som ten najdôležitejší a prvý. Hoci to tak nemusí byť ten dojem to vytvorí.

adam7122023
21. feb 2023

@autorka
Ťažko nájsť univerzálnu odpoveď.
Asi existuje "zlatý stred", ktorý platí pre väčšinu (80%?) chlapov, ale možno práve ten tvoj vyvolený patrí do niektorého z okrajových táborov.

Okrem toho:
Muži s vyššou hodnotou na sexuálnom/vzťahovom trhu asi moc nebudú "trpieť nedokonalosti", kdežto tí s menšou hodnotou asi budú prístupnejší. Ale ešte aj tu sa nájdu výnimky.

tanyag
21. feb 2023

Noo a čo takto opačne? Ak je muž príliš hanblivý? Zatiaľ som sa nestretla s mužom, ktorý by sa hanbil...teraz som spoznala muža, cez 40tku a ten je veľmi hanblivý...a je to dosť odpudzujúce podľa mňa...vôbec nie sexy...nemám problem byť iniciatorom...ale...teraz som asi pochopila, ako muži vnímajú hanblivé ženy...je to niečo strašné 😂 ako spomínali...zlatý stred je asi najlepší...ale tak či tak, myslím, že zdravé sebavedomie je najsexy či už na žene, alebo chlapovi...

zacharovi
22. feb 2023

Ja som bola hanblivka a sex po svadbe 😄 Ale manzelovi sa to straaaasne pacilo a par chalanom co za mnou zaberali...takze su aj taky chalani 😊

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adam7122023
22. feb 2023

Asi by som mal upresniť svoje predošlé vyjadrenie - myslím, že to z neho nebolo jasné:

Vo všeobecnosti:
Väčšina mužov, ktorých poznám, si u žien, s ktorými by chceli nadviazať PLNOHODNOTNÝ DLHODOBÝ vzťah, cení hanblivosť. Viac než sebavedomie. Opačne nastavených je menšina.

Pokiaľ ide o fyzický vzhľad:
Hanblivosť je OK. Sebaklam a neprimerané sebavedomie v konečnom dôsledku uškodia viac žene.
Malé prsia nie sú problém. Smejú sa z nich len idioti. Časť mužov dokonca preferuje 1ky, 2ky a k väčším prsiam má odpor.

Veľký zadok, obezita - to je problém. Ak s tým človek (žena či muž) nechce nič robiť (alebo chce a nerobí), je to vnímané aj ako osobnostná vada, nielen estetická. V našej kultúre je len málo mužov, ktorí s tým nemajú žiadny problém.
Je potrebné pozbierať sily a vytrvalo na sebe pracovať. Nech je motiváciou to, že štíhla 40ka má nezriedka väčšie možnosti zažiť skutočnú lásku než obézna 30ka.

adam7122023
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vhxsoft
Odpoveď bola odstránená
Zobraz