Ako vám vaši partneri prejavujú lásku?

2. sep 2023

Ahojte,
Ako vám vaši muži a partneri prejavujú lásku, resp. čo je pre vás prejav lásky? Myslím po rokoch spolunažívania…

tramtada31
2. sep 2023

Najväčším prejavom lasky je, že sa stara o naše deti od malička. Ja si môžem ist kľudne sama nakupit, na tanečnú, na kavu s kamaratmi, či na koncert alebo na vylet do iného mesta na par dni. Naše deti sú extrémne náročné a nemať takýto servis od neho, tak už zošediviem z nich.

dzulli1980
2. sep 2023

To, že keď som chorá, vie fungovať na 200%, to, že keď som smutná, objíme ma, to, že z výlevky len tak vyberá mrte mojich vlasov bez toho, aby mi niečo vyčítal, to, že keď som nasratá a ventilujem sa na ňom, neberie to vážne, neuráža sa atď. ... sú to všetko nehmotné veci.

osky
2. sep 2023

Take tie uplne nenapadne,malicke gesta,automaticke veci...
Prejde okolo mna,pohladi ma,alebo pride,objime ma.
Len tak....spontanne
Urobi mi kavu..
Pamäta si,co mam rada.
Urobi si kavu,ale pride najskor za mnou a da mi glgnut...
Co ja viem...take zdanlivo somariny.
Ale je to prave v tych malickostiach
Napr.ked ideme spat pomojkame sa /nie je to vzdy sex/a potom uz si kazdy ide po svojom,ale musime sa dotykat,aspon prstom na nohe,alebo sa pritlacime l sebe ..skratka citit druheho,hoci sme mozno k sebe prave chrbtom.
Inak,dost casto si pospevuje aka som uzasna😆
Proste.podla nalady.
To citis...nemusi kupovat drahe dary ani hory kvetov

baldinka
2. sep 2023

@osky Krasne vyznanie❤

rfrd12
2. sep 2023

Keď idem v zime ráno do práce a nájdem si odhrnutý sneh z auta... Milión takýchto "maličkostí"

mici88
3. sep 2023

S mojim priateľom sme spolu 4 roky čo nie je až tak veľa, ale on nie je moc na vyjadrovanie citov. On prejavuje lásku tým, že ma podpichuje, stále sa ma musí dotýkať (niekedy mi len tak pohladí vlasy keď sa s niekým rozprávam a ani sám si to neuvedomuje, alebo zo spánku 😂) a inak slovne, či kvety tak to môžem snívať. A raz na Valentína, aj keď sme si povedali že to nebudeme oslavovať že môžme dať max rande, sa prekonal a dostala som šperk 🙂

20erika07
3. sep 2023

Keď ma ráno čaká kavicka, ktoru milujem a bez nej nezacnem deň, objatie ale nie také aby bolo, ze nech som spokojná, také z lásky a pri ňom mi väčšinou povie aký je rád, že ma má alebo iné pekné slová. Nie je typ ,ktory sa obracia v domacnosti, nevari neupratuje nenakupuje, no ked som chora alebo som mala urazy a obmedzene moznosti, o vsetko sa postaral vzdy a s láskou. Ked som unavená, hned ma posiela do postele, ze nemam nic robiť. Vždy pochvali a podakuje za jedlo, ktore mu pripravím. O vsetko o co ho poprosim spraví. A hlavne zvlada moje nalady, moje šomranie, moje pms, a stale ma miluje aj po 17tich rokov ❤ take jednoduche veci, ktore niekedy berieme ako samozrejmost

minenkak
3. sep 2023

Včera mi urobil slivkové gule,robil ich šesť hodin

simona20201309
3. sep 2023

@osky ❤️❤️❤️ kraaasne 👍🥰

simona20201309
3. sep 2023

@osky nech vám to takto vydrží na celý život a nedovoľte nikdy nikomu a ničomu vziať vám to!

gir
3. sep 2023

Práve varí nedeľný obed a ja s deťmi pozeráme Pyšnú princeznú... Pri zaspávani ma chytí za ruku... Spraví kávu... Keď sa narodil mladší syn, starší mal 1,5 roka, bol s ním celý týždeň sám,nedal ho ani jednej ani druhej babke... Sú to maličkosti plné lásky. V máji oslávime 15. výročie svadby.

osky
3. sep 2023

@baldinka
@simona20201309

Dakujem dievcata..
Samozrejme,aj my sa obcas aj pohadame-aby to zas nevyzeralo,ze nie..
Ale proste to tam je,ta laska a spolupatricnost.
Uz 15 rokov

inom75
3. sep 2023

@minenkak 👍😂😂😂😂

juliet86
3. sep 2023

moj sa o nas stara:nakupy jedla drogerky kontroluje ci mam svoje essentials a ked nie tak ich kupi. polutuje ma. nahneva sa so mnou. zalezi mu any som bola v pohode. stara sa o mna.

rebrambora
3. sep 2023

Je viac jazykov lasky, u nas obidvoch je to fyzicke prejavovanie citov. Cize aj po 10 rokoch sa seba dotkneme stale ked sme nablizku, je jedno ci doma v kuchyni, vonku v restauracii, ci pred rodinou, detmi ci priatelmi.
Stale sa navzajom balime, chodime na rande nechavame si cas pre seba.
Ine aspekty zase ked prave nemam chut tak urobi vsetko za mna, ked mi nieje dobre cita ma ako otvorenu knihu.

ivangeline
3. sep 2023

Pocuvanie a skutky. ;) Prave dovaril a umyl aj riad. ;o

aurora33
3. sep 2023

Ráno: uvarí kavu, urobí raňajky, uprace, venuje sa deťom, zarába, kedykoľvek počas dna mi zavolá či napíše ako sa mám/e. Keď nemám čas vyzdvihne deti zo skoly, zavezie na krúžok. Hocikedy ma len tak vytiahne do reštiky. Trávime spolu radi čas, zároveň ale keď chcem si ísť napr zacvicit tak on je s deťmi. Bežne chodí na nákupy, hocikedy uvarí aj uprace kuchyňu.
Vymýšľa aj čo budeme robiť sami, napr kúpi lístok na koncert našej obľúbenej kapely, zabezpečí ubytko a ideme 🙂 na koncerte ma drzi na pleciach aby som lepšie videla 🙂
A veľa je takých situácii napr že vystúpim za auta, on príde ku mne a len tak ma objime a pobozká do vlasov. Milion takýchto maličkosti