Tie ktoré ste zažili rozchod po dlhoročnom vzťahu ( v mojom prípade 10+) ako to prebehlo, myslím čo bolo takým tým posledným impulzom kedy ste si povedali že už naozaj je koniec? Koľko tento proces trval, myslím tým keď sa to nestalo tak že ste povedali koniec a okamžite odisli ale keď ste spolu ešte bývali, dali dokopy nejaké potrebné veci atd…
Prechádzam náročným obdobím iny vzťah som nemala takze toto je pre mna niečo poprvé a myslím že to už prichádza. Vždy som myslela že rozísť sa dá len keď už toho človeka nemáme radi alebo keď nám nejak moc ublizi typu nevera a okamžitý rozchod. Ale toto je náročné v tom že ho stále lubim a chcela som sa držať takej tej našej ,,osi,, ktorú sme si kedysi vysnívali keď sme boli mladučkí a plánovali si aké všetko bude keď budeme poriadne dospelí. Čas veľa pomenil obaja sme sa zmenili to je jasne ale v poslednom čase si veľmi všímam že veľa veci nie je ako byvali. Napríklad každý vzťah má nejaké tie svoje vnútorne pravidla a tu sa z nich začalo akosi uberať. Nechcem hádzať konkrétne príklady aby som nedostavala odpovede typu je za tým iná žena pretože som si istá že nie je naše problémy sú skôr iného typu. Na scéne nie je nová žena ale aj tak ja som sa uz asi dosť zunovala uz nemá potrebu pre mna robiť veci ako kedysi zostal dosť lahostajny nezaujíma sa o to co chcem a potrebujem ja, skôr si žije taký svoj život popri mne. Vidím ako pre iných nemá problém čokoľvek urobiť a ja sq citom na vedľajšej koľaji. Nestazovala by som sa keby bol taký vždy ale celé roky som sa cítila na prvom mieste ja.mám pocit že mame medzi sebou uz viac zleho ako dobreho a rozhovory nepomáhajú on problémy nevidí a je mu to asi jedno. Už asi inej cesty niet ako to celé nechať tak a veľmi ma to mrzí pretože vždy keď je nejaký lepší deň si poviem prečo to nemôže takto byt stále? Tie dobre dni si neviem ani užiť pretože hneď mám obavu že to nevydrží dlho. Už nie je človekom akého som spoznala a s akým som chcela byt.no mám pocit akoby sme sa ani nevedeli rozísť akoby to bolo niečo nerealne
Drži ťa zvyk a strach z neznameho..Keby si mala ineho priatela, išlo by to velmi rychlo..Nalavo napiš nevyhody, napravo vyhody a teraz sa pozri, čo ta čaka bez neho a či to ustojiš a ako..Položi ta to, alebo chytiš druhy dych, sustrediš sa na ine veci ?..Proste realne si predstav, že zajtra sa odstahuješ, aké to bude?
My sme mali susedku, tiez 10 rokov chodila s nie velkym fešakom a nemohla otehotniet ..Ako sa rozišli, každy si našiel partnera, ona dokonca mladšieho krasavca a hned mali babätko jeden aj druhý..
Dôvodov na rozchod si vymenovala viac než dosť. Už len sadnúť si, povedať mu že je koniec a odísť od seba, odsťahovať sa. Žiadny návod nie je, proste treba ísť od seba ak to tak cítite.