Ako u vás končí prvé rande keď obaja máte záujem? Padne aj pusa, vášnivé bozky, vážnejšie dotyky alebo ste už mali aj sex na prvom rande? Niekedy mám pocit, že všetko trvá veľmi dlho a niekedy prebehne všetko veľmi rýchlo.
Ako ste na tom vy? Čo všetko stihnete na prvom rande keď sa vám chlap páči? 🙂
Uz sice dlho nerandim, ale v pripade zaujmu bolo vzdy jednoducho druhe rande 😉 a rozhodne nic z toho na co sa pytas, na to treba cloveka poznat, hoci dnes je asi iny trend…
Zalezi, co od toho cloveka a rande ocakavas. Ak ti ide iba o sex, kľudne na prvom rande. Z toho ale vztah nebude (si myslim)
Vasnive bozky, osahavacky..na prvom rande? Ked si chces zachovat aspon trochu urovne a chces mat aj dalsie rande, tak sa spravaj ako zena-dama a nie curwa. A sex??? No uz uplne dno...
Podľa toho či má.clovek 15 alebo 30... ja nevidím nič zlé na žiadnej verzii, kým to obom vyhovuje.
Uchyl
Nie, nikdy som nemala nič také na prvom (ani druhom ci treťom) rande. Ja som asi stara škola, proste sme sa spoznávali a bud z toho potom dačo bolo,dohodli sme si ďalšie a ďalšie stretnutia,spoločne aktivity, až sme spolu "chodili" alebo to šlo jednoducho do stratena. (jedna alebo druhá strana sa prestala po čase ozývať)
Toto je otazka ako z Brava 🤯 Ked chces aj druhe a dalsie rande, urcite by som mu nedavala vsetko na tom prvom.