Ako tráviť čas s partnerom?

31. jan 2023

Ahojte baby mam 30r a momentálne novu známosť. Dlhšie som bola sama a preto som si vyplnila voľný čas ženskými aktivitami, rôzne kurzy, maľujem, atď. Avšak stretávam sa s mužom s ktorým mi je naozaj fajn, len nejako nemám žiadne nápady ako spolu tráviť čas. Nakoľko som športové drevo a teda nič neovládam ako je napr. Lyžovanie. Mam strach ze sa omrzime lebo nebudeme vedieť ako tráviť voľný čas spolocne. Každý deň ísť na kávu, večeru, prechádzku, kino asi omrzí.

Viete mi poradiť? Som trochu komplikovanejsí tvor, bojím sa skúšať nové veci a aktivity. Len ma prosím nesudte.

autor
31. jan 2023

Alebo dajte tipy ako ste to robili Vy. Ďakujem

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matus7030
31. jan 2023

Okrem vyššie spomínaného skúste aj nejaké spoločenské hry, náw celkom bavia najmä teraz v zimnom období.

maryskas
31. jan 2023

nás najviac bavia kávičky a prechádzky...už sme spolu roky a neomrzilo 🙂

zuzikak
31. jan 2023

skuste spolu navstevovat rozne miesta, ci by sa vam zapacili. Muzea, divadlo, komedie, zaplavat si vo vnutornych bazenoch, ano spolocenske hry su fajn, spolu varte, chodte len tak na prechadzku, rozpravajte sa vela o zazitkoch. Ked sa otepli tak prechadzky, turistiky, celodenne vylety, hrady, zamky, vyhliadky a uvidis co zaujima jeho a co teba a skusite najst spolocnu rec alebo raz pojdete podla teba a raz podla neho.

marianarem
31. jan 2023

Co ja viem, my ked sme sa s manzelom spoznali, tak sme chodili takmer kazdy den na kavu alebo do restauracie. Hodiny a hodiny sme sa rozpravali a neomrzelo nas to. A to sme este aj kolegovia z roboty, takze este boli aj spolocne obedy 🙂 Potom ked sme zacali spolu byvat, tak sme aj tak denne chodili spolu na obed, na kavu, kym sme nemali maleho. Potom spolu cele dni v lockdownoch. A stale sme sa neomrzeli 🙂 So spravnym clovekom sa proste neonrzite.
Ale tak co sme este robili ine boli dlhe prechadzky a degustacie vin.

ibajaanikiny
31. jan 2023

1. Nie si animatorka,aby si vymyslala program iba ty
2. Ked si komplikovanejsia a bojis sa skusat nove veci,tak ako ti pomoct??
3. Kino,divadlo,koncert,sadnut do auta a pamiatky po okoli,prechadzky,obed,vecera,kava,degustacie cez zlavomat,karty,clovece,vinko a dlhe rozhovory. Vsak nemate 18,azda nebudete nonstop iba takto “randit”,ale sa pozvete aj k sebe,cize mozno aj na sex vyjde😄 ked sa otepli,da sa robit milion veci,drevo,nie drevo,lahsiu turu zvladne kazdy,wellnes,plavanie,sauna tiez…miliooooon aktivit. Ja som s mojim nejaky cas a kavicku vonku si dame radi kedykolvek aj s dietatom uz. Su veci,ktore nas neomrzeli do teraz…

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz