Ako to majú muži, ktorí sa obliekajú a maľujú ako ženy?

21. jún 2024

Ahojte dievčatá, touto témou nechcem v žiadnom prípade pobúriť, uraziť, dotknúť sa ani nič podobné. Ak sa náhodou niekoho dotknem, vopred sa ospravedlňujem.
Chcem sa vás opýtať jednu vec, ktorá mi občas vŕta hlavou.
Ako to majú muži, ktorí sa obliekajú, maľujú atď. ako ženy - napríklad Trixie Mattel, Jeffre Star - ich partnery/partnerky sú tým pádom na mužov alebo na ženy?
Veľmi by ma zaujímal váš názor.

evita11223
21. jún 2024

ja toto inak tiez absolutne nechapem, uz som sa viackrat nad tym aj snazila zamysliet, ale netusim 😀 tak ked som na chlapov, najdem si chlapa. ked sa mi pacia zeny, tak chodim so zenou a nie s muzom, ktory sa ako zena lici. nejde mi to do hlavy. aj ked by ma to teda vobec nemuselo zaujimat, ale zaujima predsalen trosku ano 😀 akoze nic proti nim nemam, len sa tak zamyslam.

autor
21. jún 2024

@evita11223 Presne! Žena ty si ako ja. Proste tomu nechápem, že teda na akú orientáciu sa vlastne oni/ony obracajú. Možno že sú bisexuáli, to je jedine, čo mi znie pravdepodobne.

barbora0308
21. jún 2024

Nepoznam tieto osoby, ale teda zo zvedavosti som sa na ne pozrela Trixie Mattel je tzv. drag queen je, to obvykle muz, ktora sa prezlieka za zenu a paroduje zenske stereotypy. Drag queen je casto gej, ale nie je to pravidlom.
Jeffre Star je make up artista bisexualnej orientacie.

Vsetky tieto orientacie a sposoby zivota su pre nas casto nepochopitelne, ale netreba to zbytocne riesit a hladat vyznam. Zi a nechaj zit, oni si nasli svoje publikum, svojich ludi, tych ktori ich pochopia, od nas staci, ak to neodszudzujeme a akceptujeme, ze su ludia ktori sa citia inak, takpovediac "pre nas nepochopitelne".

petrao2
21. jún 2024

Staci si dat do googlu Brzobohateho
A tie jeho excesy a to bol ženatý a je zase zenaty
Neviem ci to maju vsetci chlapi ale....

januska12323
21. jún 2024

Keď sa niekto maľuje alebo prezlieka za ženu vrámci zabavy/práce nemusí byť hneď gej alebo sa cítiť ako žena. Niekoho to len baví. Napríklad u nás taký Marcin ako pani Mária. A nezdá sa mi, že by mal nejaké problémy v partnerstve.

autor
21. jún 2024

@barbora0308 Ja ich mám práveže oboch veľmi rada, len som sa niekedy nad tým zamyslela, že teda ako to majú. Viem, že mali obaja partnerov mužov. Len ma zaujímalo, že teda či aj oni sú teda na mužov alebo na ženy, keďže sa obaja prezliekajú a maľujú ako ženy.
Nič zlé som tým nemyslela samozrejme.

@januska12323 Lenže Marcin je komediant, Trixie Mattel a Jeffre Star to je ich život.

zuzanka.zuzu
21. jún 2024

podľa mňa tam musí byť určité pochopenie (možno úchylka) pre túto poruchu alebo minimálne sa musia stretnúť dvaja jedinci s rovnakou diagnózou 🙈

mojemenonikto
21. jún 2024

@petrao2 Nemajú, nie nemajú 😀😀 Vôbec si také niečo o nás nemysli 😂

barbora0308
21. jún 2024

Jasne chapem ☺️. Ja som raz citala rozhovor s jednou drag queen a ona vravela, ze co sa tyka orientacie, tak ju nema jednoznacnu, ju pritahovali obe pohlavia, neorientovala sa teda pohlavim, ale ju jednoducho pritahuje clovek, ako jedinec. Myslim, ze je to ale velmi individualne...za mna su to extravagantne osobnosti, ktore su otvorene skusat a milovat bez zabran 😁.

rozculena
21. jún 2024

@januska12323 toto je totálne niečo iné,on sa prezliekal aj za malého mirka....,Jovinečka poznáš? ten sa tiež prezlieka za ženu a je to normálny hetero chlap.

laurita285
21. jún 2024

A možno sa takto sexuálne nad tým nezaoberajú. Jednoducho ľúbia tú osobu.

Asi rovnako ako keď si chlap zoberie nejakú krásnu prsatú ženu a ona má následne rakovinu, príde o kozenky, pipina celá zošuverená a vlasy sú fuč. Takže je vlastne na chlapov? však jeho žena nemá kozy, nemá dlhé vlasy, nemá mihalnice.

petrao2
21. jún 2024

@mojemenonikto myslim tych "divnych" nie vas zdravych 😉

autor
21. jún 2024

@barbora0308 Nenazýva sa to Pansexualita?
Toto mi ujo googel hodil:
Pansexuál je človek, ktorého priťahujú ľudia bez ohľadu na ich pohlavie alebo rodovú identitu – predpona PAN má grécky pôvod a v preklade znamená „všetko“. To však neznamená, že pansexuálov priťahujú všetci ľudia. Najdôležitejším faktorom pri výbere partnera u pan ľudí je to, aký má človek charakter a ako sa správa. Pohlavie ani rod u nich nezohrávajú rolu. O pansexuáloch sa hovorí ako o „rodovo slepých“.

autor
21. jún 2024

@laurita285 Ako ja som za to, nech sa každý ľúbi s kým chce. Veď čo je krajšie ako láska?

mojemenonikto
21. jún 2024

@petrao2 Uf, ešteže tak 😀

petrao2
21. jún 2024

@laurita285 porovnávať zenu po rakovine s ludmi co nevedia co chcu je fakt maximum

barbora0308
21. jún 2024

Tak toto citam 1x a ano presne vystihuje to, co ta osoba v tom rozhovore popisovala 👍 a osobne za mna na takomto zmyslani nie je nic nepochopitelne ☺️.

laurita285
21. jún 2024

@petrao2 sama si maximum :D ale hlúposti

petrao2
21. jún 2024

@laurita285 tak ked budes po mastektomii skus svojmu muzovi navrhnut nech si radsej najde nejakeho chlapa
Ten ma aspon rozum

laurita285
21. jún 2024

@petrao2 a keď manželovi odrežú vtáka lebo bude mať v ňom rakovinu, tak už som na stredný rod? vtedy to už neni muž či? podla mňa to je už to 72 pohlavie

januska12323
21. jún 2024

@rozculena nepoznám, ja len, že nevidím rozdiel v maľovaní a prezliekani sa za iné pohlavie a pritom byť "normálny".

autor
21. jún 2024

@laurita285 a @petrao2 dievčatá, prosím, len sa mi tu nepobite. O tomto som tú tému nezaložila. Každá máte iný názor, to je v poriadku, len prosím, slušne.

petrao2
21. jún 2024

To nie je o nazore
Ona miesa ludi ktori sa rozhodli
A ludi ktory to nevedia ovplyvnit a to je sakra rozdiel a svedci to o jej inteligencii

rozculena
21. jún 2024

@januska12323 Marcin je herec,a jovinečko tiež robí herecké scénky,tak asi to je rozdiel....kedysi boli herci LEN muži a hrávali aj ženské postavy.
Nemôžeš tvrdiť,že herec,ktorý hrá ženskú postavu,je to isté ako chlap,ktorý sa prezlieka za ženu.

mk1111111111
21. jún 2024

Teraz bol taky v opakovani bez servitky, pisali ho ako zenu, aj sa tak obliekal, ale on sa oslovoval v muzskom rode. Tiez som sa zamyslela, ako to vlastne je? Inak, vzdy bol nadherne naliceny👌

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
greywolf
21. jún 2024

Treba sa spytat ich psychologa.

karolinakr
22. jún 2024

ked sa niekto oblieka za ženu, tak chce byt žena, to je jasne, nie?
Marcin je srandista, nevyzera, žeby ho vzrusovalo nosit pančušky ženske
V Čechach je par, žena + chlap, chlap nosi damske lodičky a sukne a chodia tak na verejnosti..neskutočny grc, tej ženy by som sa spytala, čo ju na tom rajcuje, ale asi sa chlap citil viac ženou..možno ona nosila doma nohavice

minimie
22. jún 2024

Viem o jednom, čo sa prezlieka za ženu, asi by aj chcel byť žena ale neplánuje ísť do tranzicie. Takže navonok je to chlap s jemnými črtami ktorý občas sa na tajnáša nahodí do ženského ide tak cez mesto. A je na ženy. V podstate je to lesbićka v mužskom tele. Sťažoval sa mi že nájsť si v takomto nastavení partnerku je sakra ťažké, keďže ženy sú skôr na viac chlapské typy. On je furt len kamarát. Inak zaujímavý človek, netreba hneď súdiť, život im nakladá dosť aj bez toho.