Ahojte, máte s tým niektorá skúsenosti, ako rozoznať manipulátorov, narcistických jedincov na zoznamkách? Čo je pre nich také typické, na čo si dávať pozor? Poraďte prosím... budem rada za nejaké skúsenosti s takýmito chlapmi. Vďaka
prípadne čo mávajú takíto chlapi písané v profiloch? väčšinou nejaké také omáčky typu ako veria na to, že raz nájdu tú spriaznenú dušu, veria na to, že ešte stále existuje alebo lepšie povedané majú predstavu dvoch starčekov, ktorí sa aj v starobe držia za ruky a ľúbia sa... - toto je napríklad jeden, čo to tam mal napísané a aj sme sa stretli a chvíľu spolu strávili čas nejaký a on išiel stále len on, on on, na mne stále niečo blbé bolo, ja neviem ako to funguje a bla bla...
@bosorka2302 - tento sa neodmlčal, akože v tomto bol taký normálny práveže... bolo vidno sprvu, že má naozaj záujem, že to nie je niečo hrané alebo že by to mal rozrobené na viacero strán... samozrejme zaručiť to nemôžem nijako.
to je na tom to najhoršie, na kadejakých týpkov, čo sú sukničkári, mám čuch... u tohto som to nevypozorovala.. javil sa ako relatívne fajn, no vykľulo sa z toho že je zameraný na seba a manipulant prvotriedny.
ano take to je ako pises, maju napisane len zivot zit pre ineho je skutocne naplneny alebo nieco take o laske a pod
@bosorka2302 a ako pôsobí na teba toto? ,,Sprav si vlastný názor keď ma spoznáš. Niečo málo je v záľubách a ten zvyšok... Ten sa musíš chcieť dozvedieť."
Taky zahadny, egocentricky a tak. Ak chces napis mi o koho sa jedna ci nemyslime toho isteho
To sedi
Ved ja neviem ci myslime toho isteho. A odkial je?
Tak to je iny
@bosorka2302 a ten čo si myslela ty je odkiaľ?
@bosorka2302 taký mi nepísal.
bože ja by som tak chcela prísť do kontaktu s niekým, s kým si tiež píše/písal, alebo sa stretol...
dokonca viem teda aj, kto bola jeho bývalá partnerka a také som mala a aj stále mám nutkanie, spojiť sa s ňou... ale nie je s ňou už 2 roky, tak neviem, či by jej to bolo príjemné, si o ňom písať... a teda či sa to vôbec hodí. ešte som to nikdy nespravila, aby som kontaktovala niekoho bývalú partnerku...
Tak zalezi od viacerych okolnosti . A co chces id nej vediet?
@bosorka2302 on mi o nej hocičo narozprával. hovoril o nej ako o partnerke, s ktorou bol 6 rokov a raz sa preriekol alebo neviem čo to bolo a povedal že milenka...
celkovo by som chcela vedieť aké s ním mala skúsenosti ona.
on je totiž tak niečo zvláštne, že ja si myslím že takýto ,,unikát" sa už asi nenájde. v podstate je tak záhadný, že by som na to chcela prísť, čo to vlastne bolo...
A on kde pracuje? Ved to nezistis len sa zamotas a ublizis si viac
Pri stretnutiach posobia dokonali, dokazu lemovat tvoje emocie a potreby, akoby si hladala takeho muza uz dlho…
Spytaj sa ho rovno ake ma nedostatky, zle vlastnosti, zvacsa nevie ani jednu, maximalne povie jednu 😇
no ja mam striedavo zapnute, vypnute badoo (raz za polroka pozriem, co nove) a vsimla som si, ze daktori "lovci" su tam stale a denne aj par rokov. takych isto nie. takisto ani vyzor nehra rolu. naposledy som sa stretla s chlapom, co mal fotecku ako anjelik, ale ziaden nabuchany bez tricka, proste na pohlad normalny nenapadny chlap. trikrat hadaj co sa z neho vyklulo :D
Po case sa kazdy prejavi, staci si dlhsie pisat a nie sa hned zoznamovat a stretavat.
@bosorka2302 on teraz nepracuje. prišiel z UK.
no veď práve, neviem, čo by mi tá jeho bývalka naňho povedala, alebo ktovie aká je aj ona...
@gigie24 vieš čo, toto sme si písali, on sám hovoril, že či mu napíšem aké mám ja dobré vlastnosti, aké mám zlé. aj on mi potom písal, jednu čo si pamätám čo napísal bola, že je nadmieru citlivý. ostatné si už veľmi nepamätám ale schválne si to tuším dohľadám v tej konverzácii... vymenoval tam nejaké ale nepamätám si do kelu už presne aké...
potom sa mňa pýtal v správach, čo je pre mňa dôležité aby muž mal, teda aký by mal byť, vlastnosti a tak... a čo je pre mňa vo vzťahu dôležité.
a čo bolo pre mňa najviac zavádzajúce bolo, keď mi o sebe aj povedal nejaké zlé veci... až som sa čudovala, že prečo mi to hovorí...
no a vlastne tiež mal manipulátorské a narcistické črty... nakoniec keď sme spolu boli dlhšie tak on nerobí nič zle, to iba ja za všetko môžem...
skrátka, to bolo také, že som sa z toho nevedela vysomáriť. vlastne ani doteraz neviem. na jednej strane tá jeho úprimnosť nadovšetko... také veci na seba povyťahoval, že ja by som sa s tým radšej nikomu ani nepriznala... na jednej strane si teda sám na seba nakydal a na druhej strane on je neomylný, on vie ako to vo vzťahu funguje, ja nie a tak podobne..
zmätok som mala v tom totálny.
@monicka987 a ako si to potom spoznala? resp. aké bolo jeho správanie a za ako dlho si to odhalila? 🙂
baby, ešte by som veľmi ale naozaj veľmi chcela rozlúštiť takúto záhadu, možno sa mi podarí spoločne s vami:
polročný vzťah s chlapom, tiež narcistické sklony, v podstate jeho správanie mi nesedelo od prvého momentu, ale lákalo ma skúsiť, správanie sa nijak nemenilo, ale dávala som stále šancu, po čase som si naňho zvykla, začala som ho mať rada.
on videl, že som dosť namotaná a v podstate aj keď on ma nejako urazil alebo nevhodne podpichol, bol nervózny, moja reakcia bola nijaká, odklonenie od debaty na inú tému, zahovorenie. Čiže urazil, nevhodne sa správal, no pokračovalo sa ďalej. ja som mu dávala moju lásku myslím dosť najavo, takže videl, že som ho mala rada.
nakoniec to stroskotalo na jednej nezhode ohľadne spoločného života. nebol to ešte oficiálny rozchod, ale 3 týždne bez kontaktu a nakoniec sa on ozval a rozprával, ako mu chýbam, že mu je ľúto, prečo sme sa neporozprávali o tom viacej , ľutoval sa, zachádzal až do detstva, ako už vtedy mu niekto chýbal a teraz zase nikoho nemá, myslím, že sa to nazýva hoovering, či tak nejako? moje odpovede na celý tento jeho výlev boli len aha, mhmmm, nooo... rozlúčenie na konci, zostaneme kamaráti, rozlúčenie prebehlo v pohode, inak ani sme sa nepohádali v tom telefóne nič, nechala som ho vyrozprávať, pekne sme sa ešte rozlúčili.
na druhý deň radikálny rez a úplne ma odpísal. keď som sa ho spýtala niečo a chcela ešte komunikovať tak ma úplne zotrel, nech sa láskavo neozývam.
toto mi moja hlava neberie a stále mi to behá po rozume, ako to oni majú... oni tak zo dňa na deň odpíšu toho človeka, že absolútny nezáujem? z ničoho nič, vlastne sme si nič nespravili... pritom on mal nevhodné správanie počas vzťahu.
Narcisti ťa zo života nikdy nevymazu a vždy budeš figurovať v ich živote ako záložný zdroj! Vždy! To,že ťa akože vymazal,je trest pre teba,aby v tebe vyvolal pocit viny a otázok a aby si nakoniec ty pricupitala za ním. Na narcistov platí len jediné pravidlo a to je nereagovať! Nijako a nikdy viac! Keby sa ženy držali tohto pravidlá,tak by narcisti,minimálne v romanticko-sexualnych vzťahoch vyhynuli a "zabilo" by ich to, ale keďže sa vždy nájde nejaká trúba,ktorá aj s odstupom času zareaguje na narcisticky hoover, tak vďaka tomu prežijú a prežívajú. Keby sa všetky bývalé partnerky,manželky,milenky,náhodne známosti poznali a dohodli,že na tieto monštrá z logických dôvodov už nikdy nijako nezareaguju,zničili by ho navždy. Hold....nežijeme v ideálnom svete a preto stale žijú....
@autor napis mi ss a napíšem ti viac 🙂
Lebo to čo si písala o tom druhom polročnom to je ako o mne 😀
@anita6666 ako to myslíš, že si ma necháva ako záložný zdroj? tzn. že sa mi môže ešte ozvať hoci aj treba po dvoch rokoch alebo za takú dlhšiu dobu? lebo nemyslím si, že teraz by sa plánoval mi ozvať. v podstate ten hoover bol deň predtým než ma takto odpísal. ale videl, že ja som mu neskočila na reči typu že ho to mrzí, mali sme sa lepšie porozprávať, veľmi mu chýbam atď. tak ja už preňho nie som vhodný materiál si myslím.
Môže sa ti ozvať aj po 10 rokoch, oni proste nekončia,ľudia sú pre nich zdroj a je im jedno,kedy a za akým účelom sa ozvu,ale ozvú sa...dôležité je akurát nereagovať! Nikdy! To je pre nich najväčší trest
Vela uctov, dokonalost, akoze dost dlhu dobu nemas sancu to zistit. Len si overovat kazdu jeho vetu. A tam som potom nasla nezrovnalosti medzi recami a skutkami.tiez taky znak ze sa odmlci z nicoho nic na par dni