Ako ste zistili, že je to ten pravý?

18. dec 2022

Ako ste zistili, že toto je ten pravý? Kedy ste sa rozhodli, že chcete svadbu/deti?
A pre opätovne vydaté, ktoré porodili dieta druhému mužovi, nebáli ste sa? Neľutovali ste to?

amelie2017
18. dec 2022

Nezistila som to, bolo nam spolu skvele, chceli sme deti, mame ich. Pre tento okamih aj pre minuly bol ten pravy. Ci bude aj pre buduci ukaze az cas.
Ja uz mam 2 deti a so ziadnym inym chlapom by som ich nikdy nemala. Jedna matka, jeden otec. Ale chapem zeny, ktore mali deti ako mladucke, nepoznali uplnu rodinu a v zrelsom veku stretli niekoho, s kym ju mali. Ale ak ma zena deti 30+ a potom dalsie s inym, tak to nechapem

Aj ked rozhodnutie je na kazdej.

lenkadenisa
18. dec 2022

To kliklo ako plávajúca podlaha do seba. O 4 mesiace som už bola tehotná, o 9 sme sa brali a znova som tehotná. Neľutujem nič, ani sekundu.

trinneo
18. dec 2022

Lebo sme sa poznali, zazili spolu mladost, stal pri mne ked som to potrebovala a podporoval ma a podporuje ma aj teraz,aby som robila to co som vystudovala, hoci vela financii to neprinasa domov, ale nikdy mi to nevycital, nikdy ma v nicom neobmedzoval a ked ma poziadal o ruku vedela som co mam povedat a ked som kracala uličkou v kostole, tak som vedela, ze je ten pravy, hoci boli a su aj nezhody, ale uz 14 rokov som s nim a pozname sa a nemusim sa pred nim hanbit byt sama sebou...

liljana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka_vi1
10. feb 2024

Zistila som to v prvý deň ako som ho stretla. Rovno som mu povedala že ty budeš môj muž, proste to čo z neho vyžarovalo. A sme spolu 13 rokov.