Ahojte damy.Mam za sebou 2 dlhodobe vztahy,ktore sa zial neskoncili svadobnymi zvonmi - prvy suknickar a mamickar a druhy vecne dieta, ktore si chcelo len uzivat a neviazat sa.Teraz som spoznala (zatial ako kamarata,pretoze som dlho nerandila..) muza ktory je velmi rodinne zalozeny, zodpovedny, ma spravne moralne hodnoty a nazory.Avsak chyba mi tam nejaky podnet, wau efekt alebo pocit ze je to ten pravy muz pre mna do zivota.Ako ste to mali vy? Hned ste pocitili,ze je to ON ?
Ked ma chytil objal prvy krat hned som mala ten čudny pocit v brušku (motyle) take chvenie ... Plus sympatie a po 2týždnoch mi povedal, že ma milujem ja som to nechcela hovorit prva a hned ked to povedal som mu povedala že aj ja jeho. A po mesiaci sme išli spolu byvať a sme spolu 13rokov a mame tri zdrave detičky ♥️♥️♥️♥️♥️ takze u nas to bolo rychlo ked zistil on že ja som ta prava a naopak
Vieš čo, ja som veľký romantik a mám nakukanych veľa filmov, prečítaných veľa kníh. Ja som skoro v každom vzťahu videla niečo osudové 😂 a myslela si asi pri troch, že tento už bude ten posledný .. a ako mesiace plynuli, zisťovala som, že asi nie teda 😀 až keď som si povedala, že kašlem už na to, očividne má nečaká žiadna osudová láska ako z románu, tak som našla chlapa, bez ktorého si neviem predstaviť svoj život ani po pár rokoch 🤷 tak asi to bude ten pravý.
Nevravím, že ten pravý neexistuje, ale možno sme viaceré už také viac dufajuce niekedy 😀
@iv007 Chémia síce chvíľu trvala, no prišla. Ďalej dlhé rozhovory, prieniky v hodnotách a názoroch. A v neposlednom rade, keď opadlo "prvotné zamilovanie" a ja som nikdy nemusela riešiť pocit, či je ten pravý alebo prečo sa správa tak a tak, prípadne nejaké pochybnosti ako v predchádzajúcich vzťahoch, neplakala som po večeroch do vankúša, bola som konečne spokojná a bolo to obojstranné, bolo to jasné 🙂
Hmm proste som to vedela..ale mala som ( podobný pocit (menej osudovy) aj pri bývalom, avšak pri bývalom postupne prichádzali konflikty, neucta, neistota ci toto je fakt to ono.. a pri manželovi to neprišlo nikdy ani na sekundu, proste k sebe patríme. My sme aj fázu prvotnej zamilovanosti mali dosť dlhú a v začiatkoch sme mali veľmi osudové pocity lebo sme tak dokonale spolu ladili.
V pondelok prvé rande, v stredu druhé - to som už vedela, že to bude otec našich detí, v piatok už prišiel prespať so zubnou kefkou, v nedeľu sme už bývali oficiálne spolu a aj tvorili pár. Po 4 mesiacoch tehotenstvo, o ďalšie 2 mesiace svadba...sme spolu práve 12 rokov, 2 deti....jednoducho bolo tam niečo už od začiatku, čo trvá dodnes a čo išlo od prvého dňa úplne samo, automaticky, nenásilne a bez pochybností.
@iv007 môjho som stretla v 18tich po bujarych krátkodobých vzťahoch a po prvých vzájomne vynenenych vetách som dostala pocit, že on bude otec mojich detí. A aj sa ním stal, a je ten najlepší. Sme spolu 15 rokov. Proste okrem toho, že mi neskutočne vonsl, cítila som sa pri ňom extrémne bezpečne,uvolnene.
Pretoze ma mal rad takú aká som, pretoze kym dosli svadovne zvony boli sme spolu 6 rokov a spoznali sa...robime kompromisy, vieme sa vzdy podrzat a stojíme pri sebe, pretoze je moj opak a protiklady sa v našom pripade priťahujú, pretože on stoji na zemi a ja lietam v oblakoch a keď som kracala v kostole uličkou, tak som si presne hovorila, ze toto je ten pocit, ze je to ten pravy, ale prislo to postupne...
Zadaná som a aj napriek tomu mám pocit že to nie je on. Je to inak ideal chlapa no necítim tam niečo čo ani sama neviem pomenovať. Ľúbim ho ale nie sme si plne otvorení.. V každom vzťahu som cítila niečo iné iné motýliky v brušku inú chémiu.. Každý vzťah mal aj iné problémy. Mám pocit že to čo chcem vlastne ani nie je možné zažiť v tomto svete. Bude to znieť zvláštne ale pravú lásku cítim keď čítam perzsku poéziu. Vtedy sa mi otvára srdce prijímam zvláštnu energiu. Akoby môj "lover" skutočný pravý muž existoval len za hranicami tohto sveta. Akoby naše duše boli spojené ale reálne sme sa ešte nestretli. Cítim ze je veľmi ďaleko fyzicky ale zároveň duševné tak blízko ako ešte nikto. Milujem ho a ani neviem kto to je. Chápe ma obima ma.. Nacuva mi aj bez slov. Nesudi nevysmieva sa.. Je to zvláštne. Sama to neviem úplne identifikovať.
Tak mne trvalo kym som tak nejako pochopila, ze toto je on, toto je ten moj, s ktorym chcem byt. Dlho som proste vyhladavala takych nespravnych, ktori ma viac trapili ako robili radost, no tento moj bol pri mne zakazdym ked som mu zavolala a isla si oci vyplakat.
@iv007 pri mojom muzovi som to vedela hned, ked som ho uvidela.. on tiez.. sestra to mala so svojim manzelom rovnake... 🙂
Ja som mojho videla na jednej akcii mezdi asi 300-500 ludmi, on ma nevidel, s niekym sa zvitaval, podaval mu ruku a usmieval sa. A ja som si povedala, ze to je najkrajsi, najsexi muz na svete s najkrajsim usmevom a zacali sa mi triast kolena😀 No a este som si povedala, ze toho chcem, ale vratila som sa do reality a pomyslela si, ze taky prekrasny, uzasny, sexi muz ma doma zenu a tri deti a uplne som nanho zabudla a venovala sa programu.
Pocas prestavky sme mali aj prilezitost prestavit sa, ale uz to vobec nic so mnou nerobilo, ani som nic neflirtovala.
Ale v nom prebehla rovnaka fyzicka reakcia ako predtym u mna a zevraj hned vedel, ze ja som Tá, ktoru hladal😊
No a teda jeho to nepreslo, povypytoval sa u mojich kolegov, kam mam v ten vecer este namierene, dosiel za nami a robil vsetko preto, aby som si ho vsimla.. Dokonca ma vyprevadil k elektricke a ked sme zistili, ze nic nejde, tak mi ponukol, ze ma odvezie. Vtedy som si uvedomila, ze on nic nepil a dostal tisic bodov, ze je taky zodpovedny, starostlivy. Ale to uz boli vedome body.
No a ked ma priviezol k domu, otvorila som dvere na aute a zasvietilo svetlo, uvidela som na nom, ze on uz je rozhodnuty, ze bude mat so mnou rodinu a deti a ze sa bude starat a teda tiez to vo mne vyvolalo pocity, ktore som predtym nikdy nezazila.
Niekto to asi nazyva chemiou. Ja som na take nikdy neverila, ale ako keby nase tela vedeli, ze patria k sebe a duse nasli pokoj, ze sa nasli, az sa hanbim, ze take nieco pisem.
Bol to prvý chlap pri kom som si povedala že keby moje dieťa malo jeho povahu a bol to celý tata tak som šťastná 😊 pri všetkých mojich ex to bol opak či som ich ľúbila tak som nechcela s nimi mať deti lebo som sa bála že budú ako oni 😊
@oliolijanka toto je mile🙂 u mna ked zafunguje chemia,vacsinou zlyhaju ostatne vlastnosti a rozum nepusti dalej
@oliolijanka náhodou, to bolo perfektné 🙂
@iv007 Ja som mala pri mojom manzelovi taky pocit, ze konecne mam aj ja blizkeho cloveka. A to nie som samotarka, mala som blizkych ludi aj predtym, ale s nim to bola nejaka vyssia uroven blizkosti. A tiez som mala pocit, ze moj zivot nabral obratky, zacalo sa mi zrazu darit vo veciach, o ktorych som predtym len snivala, alebo som sa dostala na vyssiu uroven vo veciach, co som uz robila.
A tiez som mala taky pocit, ze vedla tohto cloveka mozem rast a ze nech sa budem akokolvek vyvijat a nech pojdem do akejkolvek hlbky, tak sa od neho nikdy nevzdialim tak, ze by sme si uz nerozumeli.
@iv007 u nás to bolo tak že som ho vôbec nechcela,stále mi písal a už mi to bolo blbé tak sme si dohodli stretnutie, na kt.som bola hrozne "milá ". Avšak po stretnutí som ho nevedela dostať z hlavy. Proste vo mne niečo zanechal. Asi mesiac nemal čas a potom sme sa stretli znova. Ešte asi 2x a povedal mi,že by bol rád, keď príde domov,aby som tam bola. Čiže po pár týždňoch sme spolu bývali, po necelých 2r svadba a teraz to bude 10r co sme spolu
@iv007 osudovú lásku som zažila, keď som mala 21r.. tam jednoducho stačil jediný pohľad a vedeli sme, že toto je moja spriaznená duša, bez slov. Trvá to dodnes ten pocit, aj z jeho aj z mojej strany a to už je viac ako 20r. napriek tomu, že nám nebolo dopriate zostať spolu. Veľmi to ovplyvnilo celý môj život a všetky ďalšie vzťahy. Teraz po 40tke, som stále bezdetná a slobodná, ale mám partnera, ktorý je skvelý a láskavý, avšak nenazvala by som ho tým pravým, iba to, že som si vyberala partnera po tých rokoch tápania s otvoreným srdcom, aby bol milujúci, oddaný mne a našej budúcej spoločnej rodine.
@iv007 wau efekt a motýle v bruchu moze vyvolat aj kreten alebo debil ala mamickar a kurevnik. Muza si vsimam hlavne pre jeho spravanie k ostatnym, a jeho konkrétne činy. Ano, na strednej stacil jeden pohlad, v 30 uz riesis ine veci, cim ta chlap zaujme.
@barborachors ja som praveze dost pragmaticky clovek.Nejde mi o motyle,skor o taky vnutorny pokoj a pocit ze toto bude ten na cely zivot..
@iv007 ja nerozumiem, preco niektore zeny cakaju nieco wau, alebo ocakavaju neviem co. Moj manzel je to najlepsie, co ma v zivote stretlo, a ked sme sa stretli, netusila som, ze bude mojim muzom. Laska prichadzala postupne. Myslim, ze vela zien sklamu prilis velke ocakavania, a nasledne pady, ktore z toho plynu. Muzi nerozmyslaju ako my.
Moj manzel je chapavy, milujuci, ma ma v ucte. A nestalo sa mi pri nom, aby som sama sebe musrla Klamat, ako pri priatelovi predtym, ze ved to bude dobre
@iv007 darmo sa budes radiť tu..každá máme svoje čo nám na svojich partneroch imponuje a čo nám naopak vadí..ja zo svojim som už 14 rokov. A môžem povedať, že náš vzťah sa za ten čas vyvijal a riadne obaja sme už iný.. veľa veci nas posunulo ďalej.. samozrejme mali sme krízove obdobia, ale vždy sme si to odkomunikovali.. a k tvojej otázke..ja som to proste cítila..keď som ho prvý krát uvidela, tak si povedala, že toto bude raz môj manžel a ano brali sme sa až po 9 rokoch "randenia". Manžel si dával načas 🤣🤣🤣 a ja som si budovala trpezlivosť 🙈
@iv007 ja som tiez mala dlhy 8 rocny vztah, ktory skoncil zle. Uz som som si myslela ze si nikoho nenajdem. Ale spadol mi do cesty uz moj manzel a poviem ti z mojej strany to bola laska na prvy pohlad a uz asi po 2 tyzdoch chodenia som kamoskam hovorila ze to vidim na svadbu. Taka som pevne rozhodnuta a bolo to vzajomne kedze po mesiaci ma poziadal o ruku a po roku sa zobrali a uz sme spolu 5 rokov a cakame prve babo 😉 ja verim, ze ked ma prist ten pravy tak to budes vediet.
@iv007 nikdy som nezažila žiaden wau efekt. Boli sme jednoducho najprv fajn kamoši, potom sme mali fajn vzťah a teraz sme manželia. Vždy mi s ním bolo príjemne, ale že by nastala chvíľa že TENTO je ten pravý, tak to nikdy. Ale môže to byť tým, že ja som absolútne neromantická a nesentimentálna osoba, tvrdá realistka až mierna pesimistka. Neverím, že existuje signál, ktorý ti zaručí že tento muž sa o 10 rokov nezmení na nepoznanie (charakterovo).
Pri každom inak 😁😁😁
@iv007 že funguje okrem všetkého toho, čo si vymenovala, aj chémia.