Ako ste zistili, že chce s vami viac než kamarátstvo?

29. aug 2022

Ako ste zistili že je to viac než len kamarátstvo? Povedal vám to priamo, že chce vzťah alebo ste to videli na nejakých náznakoch? Alebo vás pobozkal a už ste vedeli, že je to tam? Mám pocit že žiaden chlap nikdy na rovinu nepovie, čo chce a že je zaľúbený 🙂))

babovka2321
29. aug 2022

Videla som mu to na ociach 😂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bessie12
29. aug 2022

videla som to na nom, ze po mne ide 😀

nika_val
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mia_von_prag
29. aug 2022

Normalne sme sa o tom porozpravali ako dospeli ludia.

ivangeline
29. aug 2022

Ked ta obskakuje,nonstop pise,vola, chce sa stretnut, travit cas, pomahat...

danieladeley
29. aug 2022

na prvom stretnuti povedal, ze si ma raz vezme :D uz viac konkretnejsie sa to asi neda naznacit :D

marianarem
29. aug 2022

U nas sa vztah vyvijal velmi pomaly z kamaratstva, jedneho dna som sa na rovinu spytala a uz to bolo jasne.

kinedrilka1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babydesire
30. aug 2022

To ze pomne dany chlap ide sa prehliadnut ci pomylit neda..aj ked stalo sa mi, ze jeden exkolega (daaavno to bolo) ma necakane pobozkal, a teda bola som fakt vsoku (ja som onho zaujem nemala)...

babydesire
30. aug 2022

@kinedrilka1 urazal ? Ci podpichoval ? To je podla mna rozdiel...napriklad - Ty si fakt skareda. = to je urazka , chlap nema zaujem a este je netaktny...Ale ak pivie napr. Pocuj,a si si ista ze to unesies (kilo muky napriklad)? Videl som ta minule ako fucis ked si niesla igelitku..to je podpichovanie a je dost mozne ze ma zaujem ale nieje to iste...ale ak prida ziadostivy pohlad, dvojzmyselnu narazku a nenecha si ujst prilezutost na hocinletmy dotyk...tam je ten hlbsi zaujem zjavny

kinedrilka1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikky6
30. aug 2022

malo ktory chlap to proste povie len tak narovinu, no je to podla mna znatelne na jeho spravani a podobne. ak ma zaujem, tak to proste budes vidiet a potom ti asi neostane nic ineho ako sa ho na to priamo opytat sama

monicka987
30. aug 2022

To je ťažko povedat, mne každý deň vypisoval, zaujímal sa, stretával sa, usmieval sa, pohľady také že v telenovele by zavideli, a nakoniec ma nechal a nedal dôvod 🤣 po viac ako roku randenia

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babydesire
2. sep 2022

Tak tvoju uz zmazanu odpoved som si nestihla ptecitat ...🙄🤔

domca1408
6. sep 2022

@ivangeline hmmmm ja mám takého veľmi dobrého kamoša, ktorý mi celkom, že dosť splní čo mi na očiach vidí, akože akýkoľvek výlet si vymyslím ideme, ked niečo potrebujem príde ja jemu tiež, píšeme si 20 správ denne ale nemyslím si, že by bol zaľúbený. strávili sme spolu dovolenku kde sme 80% strávili v plavkách alebo spodnom prádle a on nič. a nie nie je teplý a nie vyzerám dosť dobre aj on. skrátka kamarátstvo na život a na smrť. a trvá to už roky takže nemyslím si, že len čaká.....takže pozornosť nie vždy znamená zaľúbenosť.

santiago_segura
25. dec 2022

Tak väčšinou ide o to (bezohladu na pohlavie) že zalúbená strana je opatrná lebo má čo stratiť, kým objekt záujmu nemá čo stratiť. Každý to skúša ináč. Niekto nečakaným bozkom, niekto to oznámi. Ja som zažil všetky možnosti a bol som na oboch stranách ihriska, tak môžem len potvrdiť že toto nalinajkované naozaj nieje. Všetky situácie čo sú tu opísané ostatnými som viacmenej zažil. Takže ono je to velmi individuálne. Záleží kto to je, akej povahy, ako velmi zalúbený… To proste zistíte.