Ako ste vedeli, že toto je správny muž?

25. mar 2023

mala som v živote 3 vážnejšie vzťahy (5 r., 1,5 r., a 1 r.), ktoré začali ešte v 18ke
už som si myslela, že je chyba vo mne, lebo aj v krátkodobých zoznámeniach a vzťahoch som vždy cítila v žalúdku aj nepríjemný pocit, prejavy na verejnosti som odmietala, ale nemala som ani raz racionálny dôvod, že prečo nechcem, napr. bozk pred kamošmi, rodinou a tak
naozaj som si myslela, že som divná
2 roky som ostala sama s tým že si budem len užívať život, maximálne rande, ten posledný 1 ročný vzťah ak to tak môžem nazvať, vo mne vždy vyvolával divné pocity v žalúdku
a zrazu prišiel do môjho života muž, sme rovesníci, máme 27, a je to iné
je mi príjemné, ak sa ma dotkne na verejnosti, nemám stres, keď som prvýkrát išla k nemu prespať (nebýva sám, ale s kamošmi), nemala som stres, keď ma išiel predstaviť kamošom, ale cítila som sa príjemne a prirodzene
všetky veci ktoré mi predtým vadili, hovorila som si, fakt som divná, že mi chalan ani pusu nemôže dať? zrazu to cítim ako prirodzenosť a nemám s tým problém
niekedy už v začiatkoch boli problémy, trhliny a tu idú veci ľahko, ale nemám ružové okuliare... cítim sa prirodzene pri človeku, zrazu sa nemusím na nič hrať, nevadí mi, ak ma vidí bez make-upu, nehanbím sa ísť pred ním polonahá (čo bol vždy u mňa problém)
baby, toto je to ONO? keď je zrazu inak, takto ste vedeli, že toto je niečo úplne iné? 🙂 lebo ak je to tak, potom je to úplne krásny, príjemný pocit, naplňujúci a taký prirodzený 🙂 akoby súčasť mňa samej, akoby som bola sama so sebou a úplne taká, aká naozaj som 🙂

jj298
25. mar 2023

Nikdy som sa nemusela sama seba pytat co je ten pravy. Jednoducho to viem a citim. Vsetko s nim je take automaticke a prirodzene. Mozem sa maximalne spolahnut na neho a nemam potrebu sa na nieco hrat.
Mozno je to ten pravy mozno si len veeelmi silno zalubena. Naco to potrebujes analyzovat?

zorkahorka
25. mar 2023

Ano, to moze byt ten pravy. Ked odrazu ide vsetko lahko, citis sa dobre a necitis nic podozrive

reanda
25. mar 2023

ano, takto sa mas citit v dobrom vztahu.. ale ani to nemusi byt 'zaruka', ze je to ten uplne spravny partner.. moze sa vyskytnut nieco, preco vam to spolu nepojde, zas aby si to nebrala tak, ze teraz uz mozu aj traktory padat a nemozte sa rozist, lebo predsa on je ten PRAVY .. len si bud proste ista, ze takto sa mas citit v dobrom vztahu 🙂 a uz nechod nikdy 'nizsie'

vasjar
25. mar 2023

Podľa mňa ano

thoughtfulweirdo
25. mar 2023

Ja myslím, že nejaký "pravý" neexistuje 🙂 toto, čo opisuješ, je normálny pocit v dobrom vzťahu, tak to má byť a ak to je inak, nie je to vhodný partner. To, či vám to s týmto skutočne vyjde, nezáleží od toho, či je pravý, ale od toho, ako sa o vzťah budete spoločne starať.

panelacikova
25. mar 2023

keď sa hneď od začiatku (cháp v priebehu cca 3-4 mesiacov) absolútne otvoril voči mne a ja voči nemu. keď som vedela, že pri ňom môžem povedať a urobiť čokoľvek a nebude mi to trápne, blbé, apod.

nenisom
15. júl 2023

Ako to dopadlo?🙂