Ako ste vedeli, že on je ten pravý?

3. sep 2023

Viete mi prosim Vas niekto napisat kedy ste na zaciatku vztahu vedeli ze on je ten pravý ?

bolarazjedna
3. sep 2023

Zoznámili sme sa vo februári, a prvýkrát ma premohol picit, že on je ten pravý, v decembri... Ale ešte som odolávala tomu pocitu, či to není iba chvíľkový pocit ale čím ďalej, tým viac som sa uistila, že je to tak.

jamimo
3. sep 2023

bude to znieť mystery, ale keď sa nám stretli pohľady, oslovenie, úsmev, zaklincovalo ma do podlahy a hlavou prebehla myšlienka : tak toto je konečná zastávka, iná nebude....Bol to tak silný pocit, že sa to ani nedá opísať, vysvetliť (neviem, možno stretnutie z minulých životov?)
Pritom som bola mladá baba, 19 rokov, mohla som mať hlavu vo vetre, užívať, skúšať, hľadať... Nie, ja som nechcela neviazaný život a sex, vedela som, že je to ON. Dnes už skoro 24 rokov spolu 💓 Krásne spolu žijeme, rozumieme si vo všetkých smeroch, komunikujeme, vôbec sa nehádame, nekričíme (čo mnohí nechápu, že to nie je normálne) ... dokonca sa nám stane, že nám kamaráti, rodina povedia, že máme stále tú iskru v oku ako mladí zaľúbenci a aj sa na seba podobáme. Niekedy komunikujeme telepaticky 😄 Totálna symbióza. Náhody podľa mňa neexistujú, sme si proste súdení.

babulkomale
3. sep 2023

@jamimo tak toto som este nepocula.

jamimo
3. sep 2023

@babulkomale tak vidíš... kamarátka (aj iné, rozvedené) mi povedala, že taký vzťah ako je ten môj ešte nevidela. Ževraj nechápe, ako z inej dimenzie 😄 Aj povie, že som to vyhrala, dar z nebies. Ja si myslím (hm, nieže myslím, viem) ak by teraz nebol ON, iný by už nikdy nebol. Dokonca tvrdím, že v starobe musím umrieť ja prvá, aby som ho nemusela pochovať a zažiť tú neskutočnú bolesť a stratu.
Keď sa s babami tak smejeme, všetky tie rozvedené a single mi hovoria, že by takého chceli. 🤷‍♀️
PS: myslím si, že mnoho žien keď stretli toho svojho šlo "do kolien" a vedeli, že to je ON.

ivanakaka
3. sep 2023

chybal mi poo rozchode chvilkovom nie len ako milenec ale ako clovek, naj kamos

simik22
4. sep 2023

Na začiatku vzťahu som to nevedela. Až tak postupne...trávili sme spolu všetek voľný čas... Stal sa súčasťou môjho života..sme spolu 17 rokov, mám 34 ;)

mamamasama
4. sep 2023

Hned, ked som ho videla. A on to vedel tiez. Vysvetliť to neviem. Sestra to mala rovnako so svojim manzelom.

fadama
4. sep 2023

Môj muž má miloval uz davno pred tým ako ma spoznal 🤣🤣
A aj vedel kedy mam prísť do jeho života.
To je až desivé 😆

stanulienkat
4. sep 2023

To, že to bol ten pravý, sa dozvieš až na konci života, ked spolu vydrzite, alebo po desiatkach rokov spolocneho zivota. Všetko ostatné sú len kecy a už vôbec to nikto nemôže vedieť na prvom rande. To, že to niekomu vyjde z prveho rande, to je úplne náhoda.

jakoma
4. sep 2023

Poznanie prislo hned po jeho prvej sprave cez internet, mal aj profilovku:D taky tusak, ze to je on. Ale nebezala som mu to oznamit🙂 Sme spolu 14 rokov, mame normalny vztah, ja sa aj pohadam ked treba:D pre neho to bolo na zaciatku samozrejme pisanie ako mnohe ine.

toskanka
4. sep 2023

A možno je ten pravý len mýtus a v živote môžeme stretnúť takýchto ľudí viac, s ktorými môžeme vytvárať uspokojivé vzťahy. Lebo bez ohľadu na to, či je to ten pravý alebo ľavý, na vzťahu treba pracovať, nič nebude fungovať samo od seba len preto, že sme si boli súdení.

banderaska29
4. sep 2023

@bolarazjedna velmi podobne ako u nas 🙂 ale ja som ho spoznala v januari 😀 a dalsi januar mi to došlo 🙂 on tvrdi, že sa zamiloval na prvy pohlad, ja asi až na treti 😀 to čo citim pri nom som nikdy pri nikom necítila, je to skvely dobry muž. presne taky, o akych sa hovorí, že už asi vymreli 🙂

vanilkovazmrzka
4. sep 2023

Hm, myslim si to o tom sucasnom. Neviem, ci to tak naozaj bude, ci o rok alebo o dva nebude vsetko inak… Neviem, ci by som ho nazvala “tym pravym”. Skor tym najvynimocnejsim, najviac kompatibilnym, najviac takym, pri ktorom sa citim najprirodzenejsie a nehanbim sa. Ale to sa tyka tej vzorky muzov, s ktorymi som mala moznost sa blizsie zoznamit, nemusi to nutne byt “ten jediny pravy”, mozno su aj dalsi, ktori by to splnili. Tak asi je to ten pravy, ked uz nemas potrebu hladat dalsieho, ktory by naplnal kriteria toho “praveho” 🙂

vanilkovazmrzka
4. sep 2023

@jamimo ❤️👌

milanemila
4. sep 2023

No na zaciatku vztahu som to nevedela, dokonca ani po prvom roku :D ale den po dni sa mi zdal stale viac pravy a tak to spolu tahame uz 10 rokov 🤷🏼‍♀️

h2
4. sep 2023

@stanulienkat Presne toto mi hneď napadlo. Neviem, či je ten pravý. Či nejaký iný by tiež nebol tým pravým, keby som nebola s mojím mužom. Keď je niekto normálny človek, pochádzajúci z normálnych pomerov, tak ak je medzi ľuďmi láska a aj patričná príťažlivosť, dá sa vyjsť takmer s každým.

magic08
4. sep 2023

@fadama ako to mohol vediet?

akiana
4. sep 2023

@jamimo Toto je ten typ manzelstiev, kde zena jedneho dna uplnou nahodou pride na paralelnu rodinu, dvojity zivot, alebo ine velke tajomstvo. Hovori sa, se ked je nieco prilis dobre na to, aby to bola pravda, tak tam vacsinou je nejaka kuleha.

jamimo
4. sep 2023

@akiana netvrdím, že nie. Aj to sa v živote stáva. Reči sa hovoria, chlieb sa je. Je mi úplne jasné, ak poviem, napíšem ako pekne žijeme, že reakcia typu : to nie je možné, to je až okato fajn... už som sa stretla s tým názorom, že sa chválim. 😉 Nuž... Pekný, harmonický vzťah je pre mňa štandard a klasika. Keď sa pozriem okolo ako ľudia žijú, alebo tu čítam niektoré príspevky, tak ja zas nemôžem uveriť s kým tie ženy žijú + 3 deti... Ja by som bola radšej sama ako s volom 🤷‍♀️ V opačnom garde je to asi to isté.

joannita
4. sep 2023

Prides na to az na konci zivota ktory bol ten pravy a ci vobec nejaky bol. Skor to nemozes zistit.

zuzana76
4. sep 2023

@jamimo ja takmer tak isto, mala som 19, mesiac sme boli spolu a mna premohol silny pocit, za tohto sa vydas, aj my sa na seba podobame, rozumieme si, manzelia o mesiac 24 rokov, spolu 27,5 roka.

zuzana76
4. sep 2023

@akiana nemyslim si, ver mi, ze su aj take manzelstva

zuzana76
4. sep 2023

@stanulienkat suhlasim s tym, ze je to nahoda, ze to tak vyslo, ale ten pocit tam bol uz hned na zaciatku. Aj preto,ze sme boli obaja mladi a zivotom neskuseni, nemali sme co zahmlievat, neboli sme prefíkaní ako mnohí mladí dnesní tridsiatnici. A tym, ze to bolo take ciste a priehladne, tak clovek skor vedel do coho ide.

fadama
4. sep 2023

@magic08 vravel mi že raz kreslil dievča a presne tak vyzerala ako ja 😆 je to hrozne dávno a že si to dodnes pamätá ako ma nakreslil 🤔😃
Chodil do jedného baru a keď vedel ze hladaju novú čašníčku tak sa na mňa stále vypytoval a kedy už prídem a on už vedel ze budeme spolu 😁😁🤣

jamimo
4. sep 2023

@zuzana76 super 💓 teším sa s vami 😉

stanulienkat
4. sep 2023

@zuzana76 Ale tieto pocity na začiatku majú skoro všetci a hlavne keď sú zamilovaní. Každý si myslí, že to je ten pravý a na celý život. Práveže je riziko, že ste mladučki a nepopísani, pretože človek sa životnými situáciami mení, formuje a aj jeho názory. Ale je to super, že vám to vyšlo. Ja som sa tiež mladá zoznámila s manželom a sme spolu 25 rokov a môžem tvrdiť že mám naozaj dobré manželstvo, ale teda vôbec som netušila na začiatku, že by to mohol byť ten "pravý". Ja ale nie som veľmi na takéto romantické kecy, viem, že na vzťahu treba pracovať.

zuzana76
4. sep 2023

@stanulienkat ved ani ja nie som nejaky velky romantik a ono to nebolo ziadne snivanie, mne to len tak preblesklo hlavou zrazu, ked som ho videla cakat na mna pri jednej fontane v meste, isla som s nim na rande. Ale netvrdim, ze keby som manzela nestretla, ze uz by som nestretla nikoho ineho, s kym by som mohla mat dobry vztah. Na vztahu treba pracovat, to potvrdzujem, ani nevravim, ze vsetko je ideal 100 percent, robime aj kompromisy. Vravim, ze je to stastie, ze hned stretnes niekoho, kto ti sedi a vlastne uz nehladas dalej.

h2
4. sep 2023

Dievčatá, a koľko z vás si povedalo pri nejakom chlapovi, že to je ten pravý, že ste hneď vedeli, že s ním budete celý život, že on je vaším osudom... a potom ste sa rozišli? Na to človek totiž časom zabudne, že mal také pocity, ak to potom nevyjde.

zuzana76
4. sep 2023

@h2 ja nie, sice som mala dvoch napadnikov uz pred nim, ale tam som teda ziaden pocit nicoho nemala, to bolo cisto len prechadzka a obcas kino, takze pre mna je manzel naozaj prvy.

jamimo
4. sep 2023

@h2 ja som mala pred tým 2 frajerov, bola to mladícka láska, lietala som v oblakoch, motýle v bruchu, ale nikdy som pri nich nemala pocit, že je to ON...