Ahoj,dnes mám smutný deň a chcela by som vás veľmi pekne poprosiť tie ktorým to nevadí napísať ako ste spoznali svojho terajšieho partnera (nejaký kratší príbeh) a koľko ste mali rokov,rada si to prečítam, ďakujem!!!
@lenulka351 po 3 rokoch sme sa stretli keď som.uz mala malinku 🙂
Ja som mala 14 on 18 spoznali sme sa na koncerte, boli sme kamarati 6 rokov a dali sme sa dokopy ☺️a sme už spolu pomaly ale isto 9 rokov
ja som čistý príklad toho, že všetko sa deje pre niečo. Rozišla som sa zasnúbená po 11rokov, dva roky sama som si žila a užívala 🙂
Kamošom chýbal človek na bedminton, tak som sa k nim pridala. Z partie sa jeden ženil a boli sme u nich na popravkoch, tam som spoznala jeho sestru. So sestrou sme si tak padli do oka, že sme boli na rôzných akciach a pozvala ma na chatu, kde oslavovala narodky a poznala som len ju. Pred chatou bola skupina na FB, kde sa dohadovali veci môj nastávajúci 🙂 tam písal že už nikdy grilované zemiačky, že zas bude plný kýbel robiť len on do noci 🙂 tak som mu napísala, že mu pomôžem 🙂 ked si pozeral kto ide na chatu na mňa v tom čase povedal ach staršia a turistka to pass :D no na chate sa mu páčilo ako sa o všetkých starám a slovo dalo slovo a panáček k panáčku :D a už sme boli na sebe. Páčilo sa mi ako tanguje, ja milujem hudbu. Do rána sme sa rozprávali a potom zaspali v objatí. Pri odchode z chaty som vedela, že je koniec a že budú len pekne spomienky. Ja som šla do Prahy a on na rozlúčku do Chorvatska. O pár dni mi píše, že mu chýbam. Tak sme sa cez FB dali dokopy na dialku, píšem mu po N správ, či sa ideme frajeriť 🙂 ked sa vrátil z Chorvatska hovorím sestre kamoša, nech nemá šok, ale že sme začal s jej kamošom z chaty chodiť, tak hneď si dala dvojitý jameson :D a slovo dalo slovo o par mesiacov prišiel COVID tak sa ku mne nasťahoval 🙂 o rok zásnuby, o rok svadba 🙂 a už bude dva roky čo si žijeme v manželskom živote.
Ako spolužiaci na VŠ, asi prvý rok a pol sme okolo seba len prechádzali a náš jediný kontakt bol, že sme sa pozdravili... potom sme skončili v jednom krúžku, nejak sa dali do reči, skamarátili sa, ja som bola zadaná vtedy, ale už dlhodobo to nefungovalo... keď som sa konečne odhodlala nefunkčný vzťah ukončiť, ešte nejakú chvíľu sme sa kamarátili až to postupne prerástlo do vzťahu 🙂
Tinder 😅
Napísal mi na pokeci v roku 2008, to som mala 15r 😀 chvíľu sme písali ale len tak, o blbostiach. Prestala som odpisovať, šla som na intrák, aj som zabudla .. a v roku 2010 na mňa natrafil zasa. V auguste, súhlasila som so stretnutím, bol po rozchode s frajerkou..: sme z jedného okresu.
Od oktobra 2010 sme spolu. Po 6 rokoch sme mali svadbu, taktiež v októbri 🙂 mame dve deti.
Nejaká iskra preskočila 😀❤️
Na svadbe 😅 chceli ho dať dokopy s mojou sestrou 🤣 mala som 28, manžel 32.
Muža som spoznala, keď som mala 15r pri vencenia psa (on mal svojho a ja svojho ). Vždy som chcela byť neskutočne bohatá, bol to môj veľký sen. Raz ( jedinýkrat v živote ) som videla padať hviezdu a vtedy som si priala, že si ho chcem vziať za muža aj na úkor bohatstva ( doteraz mu to vycitam 😂). Za 14 rokov vzťahu k nám pribudli 2 deti a jeden psík s nami stále žije 😊
20 a na pokeci . Obaja sklamani z predosleho vztahu. Stretavali sme sa len kvoli sexu. Po par mesiacoch mi vyznal lasku a potom som sa casom zalubila tiez. Sme spolu 14r ,z toho 8r manzelia
My sme sa spoznali v roku 2006. Teraz sme mali 10.vyrocie svadby.
Prisla som na stredu. A bol dobry kamarat mojej spoluziacky s ktorou som sedela v lavici. Tak nas zoznamila.
Spoznali sme sa ako 22 roční na silvestrovskej chate nášho spoločného kamaráta.
Sesternica ma zobrala na disku, jasne,ze ma otec pustil so sesternicou,ta ma ale volala kvôli,,Jozkovi,, 🙈 len ja som sa išla zabaviť, na diske bol aj môj Peto a teda pozeral na mňa stále ako .... lenže mne sa nepáčil, na druhý deň bola veľká noc a prišla ma celá banda z disky vysibat🤦♀️ otec vtedy na môjho manžela,,ten je dobrý, toho sa drz,, a ja ,,no isto, toho?,, a sme si písali, mne došiel kredit a dom mu písala,ze som si precerpala kredit,že nemôžem odpisovať, zrazu +100SK 🙈 tak sme si písali, pozval ma na disko, tak som vzala aj spolužiačku,že veď sa zabavime. A vtedy sme sa dali dokopy🙈 čiže sa riadime,,nikdy nehovor nikdy,, môj manžel tvrdil,že nikdy nepôjde do Nemecka, nikdy nepôjde bývať do bytu,nikdy nebude riesit rekonštrukciu domu😂😂😂 ja a moje ,,nikdy,, mam tiež
Mala som 18 rokov, končila som gympel, učiteľka nemčiny na mne sedela a na pol roku mi dala na vysvedčku 4 a to som išla maturovať z nemčiny. Tak som našim povedala, že potrebujem doučovanie. Mamina robila v nemeckej firme ako robotníčka, prišla za jedným zo stredného menežmentu, vysvetlila situáciu a on že ok, bude ma doučovať. Prišiel, láska na prvý pohľad u oboch a sme spolu 19 rokov, z toho 10 manželia. A keď do seba v dobrom rýpeme, alebo sa jeden na druhého zo srandy sťažujeme našim, hovoríme mamke, že vlastne ona za to môže 😃
Ďakujem všetkým, mám 18 a zlomené srdce preto som chcela niečo na rozveselenie že aj pre mňa je nádej že spoznám lásku života ktorá mi lásku opätuje.
Ja som tiež na tej svadbe, kde som spoznala manžela, nemala byť. Bola som čerstvo po rozchode a pozvali ma, aby som sa odreagovala 😅
uz to bude 6r., co mi napisal na pokeci 🤷♀️😁 a uz to budu 3r., co sa mu staram o potomka 😁
ale oproti tebe sme uz boli dochodci 🤣 hlavu hore 😊🍀
S mojím manželom som sa zoznámila pred 15 rokmi na pokeci zoznamke
Pred 29 rokmi na vysokoškolskej diskotéke, 25 rokov sme manželia, dievčence, jednoznačne zatiaľ vediem 😂
Napisal mi pred 13 rokmi na pokeci (mali sme 17) ako jeden z mnohych chalanov.. a mne iba pri nom hned napadla myslienka, ze to je manzel 😅 a vyslo to, zobrati sme 7 rokov
V praci a ani bicykel by som si vtedy on neoprela. Po tyzdni som povedala sefovi ze vacsieho debila som nikdy nevidela a nech ma preradi, lebo dam vypoved. Vtedy mi sef povedal "on neni taky kkt ako vyzera!". Po roku prestal byt na mna sprosty a zacal mi pomahat, vozit ma domov... Sme spolu 12r.
Ešte jedna vec čo má trápi je to že mám strach že mi opäť niekto tak isto ublíži(že sú všetci rovnaký v tomto)
Ja som sa s mojim mužom zoznámila veľmi trápnym spôsobom. Bol lekárnik a ja som prišla do lekárne pre Wobenzym, mala som odorúčanie že je to naozaj dobre na imunitu a celkovo pre telo. Došla som do lekárne a vypytala som si ho a môj terajší muž sa mi snažil vysvetliť že sa nevyrába. Ja som tomu nedokázala pochopiť, ako je možné že včera mi ho niekto odporučil a že zrazu je nedostupný. Dokonca som sa nahnevala že je neochotný sa vôbec pozrieť v systéme. Nakoniec si vypýtal tel. č. že mi zavolá ak niečo zistí. A na druhý deň mi zavolal, či môžem prisť do lekárne. Tak keď som prišla, tak mi ukázal wobecare enzym, že je to na veľmi podobnom princípe. Od vtedy som spoznala dve lásky svojho života, môjho manžela a wobecare enzym :D oba milujem a neviem si predstaviť bez nich život!
je mozne ze ti niekto znovu ublizi, ale podla mna je lepsie lasku zazit aj s tymto rizikom ako sa o to pripravit zo strachu a nezazit ju vobec.
my sme sa zoznamili ked sme mali 24 na absolventkej praxi. obaja sme studovali diametralne odlisne VS ale v jednej organizacii sme sa predsa len stretli. a obaja sme tam boli uplnou nahodou. pre neho to bola uplne odveci oblast a vybral si to len zo srandy a ja som si to vybrala z troch ponukanych moznosti len preto ze som leniva a bolo to najblizsie k mojmu domu. obaja sme v tom case mali dlhodobe ale nefunkcne vztahy takze sme nic spolu neriesili a tiez mi isiel trochu na nervy.
inak sme cely zivot byvali kusok od seba, chodili na rovnake miesta, sportoviska, bary diskoteky ... ale nikdy sme sa realne nestretli. dokonca sme mali aj par spolocnych znamych ale na seba sme nenatrafili. doslova sme sa obchadzali uplne tesne. ja som studovala v inom meste ako on. ale mala som strasne vela kamosov tam kde studoval on a chodila som tam casto. my sme dokonca aj rovnakymi vlakmi celu vysku chodili. skratka doslova sme chodili okolo seba.
nakoniec sme nefunkcne vztahy ukoncili, obaja isli pracovat inam a na jednej akcii sme sa dali dokopy.
ja som vztahy ani nechcela, vydavat sa uz vobec nie a o detoch som tiez pochybovala. chcela som zit v byte v centre mesta a mat svaty pokoj.
nakoniec som sa do roka za neho vydala. par rokov sme si uzivali a teraz sme uz 17 rokov manzelia, mame tri deti, dom a zatial nam to klape.
myslim si ze veci sa jednoducho deju a dostrkaju nas tam kde mame byt aj ked sa niekedy branime, alebo sme slepi a hluchi.
si este mladucka. uzivaj si zivota. netrap sa nad tym co nefungovalo. jedni dvere sa sice zatvorili ale otvorilo sa ich tisic dalsich. mas moznost spoznat nove veci, novych ludi, posunut sa smerom ktorym by si sa s nim neposunula. uvidis za par rokov si povies ze sa ti stala ta najlepsia vec v zivote.
Ahoj s mojim manželom som sa spoznala pred 10 rokmi na diskotéke cez kamaráta🙂 hned sme si padli do oka ale vzdy sme len pisali sem tam volali ked mal trosku džugnute mi stále písal a hovorieval jak sa do mna zalubil ale neriesila som lebo každý mal svojich kamarátov tak sme si len písali a sem tam sa stretli keď sme boli na zábave.ked sme mali každý niekoho sme v kontakte neboli. Medzitým som otehotnela s bývalým priateľom a keď dopočul od kamaratky ze sme sa rozišli som bola ešte tehotná mi zavolal a tiež ze on by ma chcel lebo ma neprestal ľúbiť ze on aj malinku bude brat ako svoju a ľúbiť.ale vzťah som nechcela.ked sa mala narodila stále to pokračovalo ale nič viac iba sme si písali ako kamaráti.az keď malá mala 8 mesiacov ze ci by sme sa nešli prejsť a odvtedy sme boli stále spolu po 3 mesiacoch sme si kúpili domček už keď tam bola malinka tak sne si povedali ze skúsime spolu bývať ze vtedy najlepšie zistíme ci nám to bude klamať🙂 a klape dodnes sme 6 rokov spolu z toho v juli budu 2 roky co sme manželia narodila sa nám druhá dcérka a všetko je tak ako ma byt 🙂