Ako ste sa vyrovnali s rozchodom po strate bábätka?

17. júl 2023

Ahojte baby, ako ste sa vyrovnali s rozchodom po strate bábätka? Moj mamzel má miloval tvrdil to.. bola tu reč už nedávno o tej kamke jeho a kamosovi čo mali svadbu a nasrali sa že sme nedošli… nám potom zomrelo bábätko… a tá nevesta napisaka mužovi aby nežil cely život v klamstve … a mne volala ze on má nemiluje ze on si to oen myslel kvôli dieťaťu a takto.. a nakoniec sme sa pohádali a rozišli sme sa… myslite si ze keď sme od seba týždeň .. je ešte šanca ze sa k sebe vrátime ?

janinah
17. júl 2023

To je smutné...ale nejako príliš sa " kamarátka" angažuje do vašich súkromných veci...keby mne volala daka ženština že má muž nemiluje.tak ju pošlem do teplých krajín.nech sa láskavo stará o toho svojho...
Netlač na pílu a daj tomu čas...kde odišiel?

domkakvet
17. júl 2023

Dovod rozchodu bol aky, ze ste sa pohadali, lebo to podla mna nie je dovod na rozchod, alebo ze niekto nieco narozpraval, ani to nie je dovod.

matullienka
17. júl 2023

Myslím, momentálne je toho na oboch veľa a potrebujete veci spracovať a utriediť si myšlienky. Určite máte veľkú šancu dať vzťah doporiadku

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marianarem
17. júl 2023

Tiez nechapem, co za osobu je ta kamoska. Kto preboha zene po strate babatka este zavola, ze ju muz nemiluje..A celkovo sa snazi sparat do vztahu paru, ktoremu sa toto stalo.
Ja myslim, ze je sanca, ze sa k sebe vratite, zatial by som nehadzala flintu do zita.

autor
17. júl 2023

@janinah on ostal doma a ja som išla k našim

autor
17. júl 2023

@matullienka hej? A kedy by si sa ozývala ?

autor
17. júl 2023

@marianarem no dúfam aj ja veľmi.. len kedy … čo mám pre to robiť

nevenka
17. júl 2023

Ja si tu diskusiu pamatam, to je nieco strasne, nemam slov...To ani nie, ze co su zac ti jeho kamarati, ale sam ten Tvoj muz? 😔. On musi byt nejak psychicky chory alebo co, nic v zlom...

matullienka
17. júl 2023

Ja by som sa mu po týždni dvoch ozvala alebo aspoň napísala správu, že čo ďalej, chcelo by to asi kľudný rozhovor

autor
17. júl 2023

@nevenka no neviem ja si myslím že toto celé je take divne, odkedy sme bez seba, každý deň je opitý v bare s kamosom…

autor
17. júl 2023

@matullienka tak dnes sme týždeň bez seba… asi ráno napíšem

janinah
17. júl 2023

Autorka mazáj domov k mužovi.ziadne natískanie sa.Nic by som dopredu nepísala.nech má prekvapko.jeho privítanie či neprivitanie ti veľa napovie.Potom sa v kľude porozprávajte..a ak sa to bude dobré vyvíjať tak Radim neskončit hneď v posteli.

marianarem
17. júl 2023

Ja by som zatial pockala, nechala trochu vychladnut emocie, snazila sa vcitit do partnera, aby som nanho nezanevrela a aby som ho pri pripadnom stretnuti nezahrnula len samymi vycitkami. Ked by som sa uz citila kludnejsie, tak by som sa mu ozvala, ak by sa medzitym neozval on.

katuskamala1
17. júl 2023

Sedi v bare lebo zapija smutok... pamatam si ten incident so svadbou,netusila som o babatku uprimnu sustrast..:( chod za nim,porozpravajte sa..

soldi
17. júl 2023

uprimnu sustrast :(
ako to zvladas? vsak to su strasne rany toto, co pises.
"kamosku" by som vyhodila zo svojho zivota a sla za muzom sa uprimne porozpravat. ale mozno tomu este nechaj trochu cas, ak vladzes.

nevenka
17. júl 2023

S "tym" kamosom?
Akoze ja nepopieram, urcite Vas to zasiahlo oboch, ale mne pride stale mimoriadne cudne, ze sa do toho montuje zena toho kamosa. Co ona je jeho hovorca? Mna by to vytocilo nesmierne a v zivote by som ju nechcela vidiet.
A hej, chlapi zapijaju smutok. Ale osobne si neviem predstavit, ze v takej tazkej chvili by mi mala kamoska jeho kamosa vyvolavat, ako ma on nelubi a podobne. A zaroven by ma velmi ranilo, ze smutok nejdeme zdielat spolocne. S prepacenim, srat im na ich svadbu, dieta Vam zomrelo. A este ide niekto prilievat a jatrit rany??? Ak si presvedcena, ze on len zoskratoval a vsetko inak bolo fajn, tak by som sa ukludnila a isla k muzovi v co najvacsom klude. Co ja viem, doniesla mozno aj vino, ved mozete spolocne truchlit, vypiat si srdce, porozpravat sa. Bez vycitiek. Vykaslat sa na druhych, byt len Vy dvaja, spolu...Ak tam je laska, ta vsetko prekona. Posilni Vas to. Uz to nikdy nebude ako predtym, budete obaja ini, aj iny par. Da sa to podla mna. Len tie emocie su silne, Ty si este v sestonedeli, hormony, vsetko...Drzim Vam palce.

autor
17. júl 2023

@soldi jasne len kolko… kolko je ten čas ..

autor
17. júl 2023

@nevenka jasne ale tak teraz si myslím že muž somnou byt nechce obaja mame ešte veľké emócie v sebe

autor
17. júl 2023

@katuskamala1 podľa mna ale teraz nevieme spolu hovoriť v klude.

soldi
17. júl 2023

nikto Ti nepovie ze kolko presne je ten cas. skus si prezit svoj smutok, svoju emociu, robit to, co citis, ze potrebujes. ak citis, ze chces ist zajtra za nim sa porozpravat, tak chod. a sama uvidis, ci to je este moc skoro.
pripadne sa nemusite rozpravat. mozte len tak byt spolu.
urcite Ta stale miluje, ale spracovava bolest po svojom. nikto Ti teraz nepovie ako to bude dalej, skus sa v prvom rade sustredit na seba a na svoje potreby. on to robi tiez.

hendikep
17. júl 2023

ale preco spolu neviete hovorit v klude? on Ti to nejak vycita alebo preco vlastne ste sa pohadali?

ninusa221
17. júl 2023

Prečo si odišla ? Ja keby mám odísť po tom čo sa pohadame a vykricim mu že už nemám na neho nervy a v hneve poviem aj že už je koniec tak som doma každý týždeň

autor
18. júl 2023

@hendikep hej a že prečo som nadávala na jeho kamosov… že čo mi hvooria

autor
18. júl 2023

@ninusa221 pretože má poslal preč. Je to jeho byt .. povalil mi veci tak som odišla

victoriab
18. júl 2023

pobalil ti veci, poslal ta prec a ty sa chces natiskat naspat? ty premyslas, ako sa k sebe vratit a este sa prva ozyvat? tomuto loserovi? nemam slov. urobil najlepsie, co mohol. dal ti slobodu, ty mas cas a priestor sa zahojit a neskor stretnut partnera, zreleho partnera, ktory ti bude oporou. najdi sama seba, svoju hodnotu, chod na terapiu a urob krok dopredu. ale prestsn sa,prosim ta, ponizovat.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hendikep
18. júl 2023

suhlasim s nazormi vyssie, si v 600nedeli po tazkej strate, hormony rozburene si zranitelna a on Ta odhodi ako handru co by Ti mal byt oporou v tazkej chvili ved si nosila aj jeho dieta, Ty utekaj kade lahsie a neobracaj sa.

A aj tak nechapem ake rady jeho kamosov si mala pocuvat? ist na svadbu po termine? potom by si neprisla o dieta?!

hendikep
18. júl 2023

aha prepac pisala si ze preco si “ nadavala” a ja som citala “ nedavala” akoze na ich rady .. ale aj tak si myslim ze v takej chvili Ti nema co vycitat.. jeho kamosi su v jeho rebricku na prvom mieste

ropucha6
18. júl 2023

Vyzera to na velmi nezreleho jedinca. Akoze pridete o dieta a on ta vysmari z bytu a zapija s kamosmi? Zaujima sa vobec o tvoje zdravie? Vsak si po porode v podstate…no ja by som uprimne toto nezachranovala…