Ako ste sa vyrovnali s neverou a s rozchodom?

22. máj 2024

Su to tri tyzdne a stale sa vo mne striedaju pocity doslova nenavisti a zlosti. On prosika ja sa s tym ale neviem vyrovnat. Odisiel do zahranicia. Ja sama som mu kupila letenku aby som mala od neho pokoj lebo inak to bol kazdy den natlak z jeho strany. Tvrdi samozrejme ze to neurobil ale ja mu neverim. Momentalne som doma so synom ked mam volno lebo ma kiahne a to ma ubija tiez.

jajanka31
22. máj 2024

Tazko a to sme nemali ani dieta. Len sme boli manzelia 6 rokov.. ja neviem ci mi to netrvalo aj 3 roky uz som mala aj ineho a stale som sa nevedela zmierit aj ked byvaly prosikal atd.. ale priznal sa k viacerym neveram a ja som povedala ze to tolerovat nebudem. Bolo to strasne obdobie hlavne 1. Rok pre mna.

autor
22. máj 2024

@jajanka31 My nie sme ani manzelia boli sme spolu 10 rokov.

mikitilik29
22. máj 2024

A si si 100% istá ze ta podviedol keď on tvrdí že to tak nie je?

autor
22. máj 2024

@mikitilik29 Ano som si ista. Aj ona to poprela ale ja som si ista

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
22. máj 2024

@sheila121 je jedno či má alebo nemá dôkazy. Ak mu už neverí, o čom by bol ten vzťah?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
22. máj 2024

Toto moze trvat aj dva roky, ale bude lepsie.

autor
22. máj 2024

@sheila121 Nasla som spravy kde mu ona posielala svoje intimne fotky a nasledne zhodou okolnosti ju viezol moj kamarat ku mne domov k nemu vecer od 23-4 rana ked ja som nebola doma. Ona nevedela ze on ma pozna. Az ked ju viezol od neho tak sa pytal ze ci ja nie som doma. Ze zbledla ked povedal moje meno a povedal jej ze sme kamarati. Tak karty asi nehrali

kylie1983
22. máj 2024

@sheila121 to, ze on to poprel a aj ona, neznamená ze nema dôkazy 😉

mikadooo
22. máj 2024

@sheila121 udržiavať vzťah, keď tomu druhému nedôverujem je tiež riadna kravina. Akurát sa obaja v tomto vzťahu trápia a robia si navzájom psychicky zle, možno aj nepriamo deťom. O tom, že som tomu druhému verný, ho totiž nikdy nepresvedčím, ak on sám tomu nie je ochotný veriť. (Rovnako aj naopak - môžem ho/ju podvádzať na každom kroku, ak on/ona to nechce vidieť, tak to jednoducho bude prehliadať a bude mi "veriť").

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz