Ako ste prišli na mužovu neveru?

17. júl 2023

Ahojte. Ako ste prišli nato ze vám muž je neverný? Mne sa v poslednom čase nezdá. Je milý sem tam v určitých situáciách vybuchne. Príde mi ze sa kontroluje. Proste sa mi nezdá.

jan510
18. júl 2023

Nebol to manzel, ale vzdy som mala pocit ze nieco mi tam nesedi..kamaratka sa mi ozvala po vyse roku, ze namotava jej kamaratku. Screeny poprel, vsak robil sa svaty. Tak som cez kamosku zistila ako s tou dotycnou, vedela som kedy jej pise, co jej pise, kedy telefonuje. Kedze dotycna sa tym chvalila. Do poslednej chvile som myslela, ze nedojde k stretnutiu. Ale omyl. Samozrejme ze sa s nou stretol, dokknxa si dali aj veceru. Dotycna ho nakoniec nechcela a ja som ho uz nekonfrontovala, nakolko by zapieral a zo mna urobil blbu. Len som sa odmlcala. Este s tou dotycnou som si overila foto, aby som mala istotu a sedelo na milion percent,bol to on. Takze v tichosti a klude som zmizla z jeho zivota, kedze chronicky namotavac a lovec zien nic pre mna..myslim ze sa dovtipil ze kvoli tomu jeho rande sa neozyvam, a mozno uz mal viac takych schodzok len som na to neprisla. Toto bola uplna nahoda

mamamasama
18. júl 2023

Mojho ex hryzlo svedomie, tak sa priznal. Zo spravania som nevycitila absolutne nič

domkakvet
18. júl 2023

Zmena spravania je dost velky dokaz, sex byva menej casto.

arasidka123
18. júl 2023

Keď som až príliš často nachádzala doma blonďavé vlasy...po výhovorke, že to sú od susedy a prileteli cez balkón (suseda mala krátke) sa priznal a potom som dostala aj dve sms od nej, aká je medzi nimi chémia..

niekapitalizmu
19. júl 2023

nemam muza

katkati
19. júl 2023

Na anonymný príspevok nemôžeš očakávať ochotné neanonymné reakcie.

autor
19. júl 2023

@katkati veľa ľudí má tú pozná. Co je natom nechcem aby to určite osoby vedeli. Nič zlé na tom nevidím.

autor
19. júl 2023

@arasidka123 môju mužovi veľmi záleží co si o ňom myslí okolie. Takže vie hrať formu. Myslím ze klamať mu nerobí problém.

katkati
19. júl 2023

Nie je to zlé, len presne tak rozmýšľajú aj ostatní, aby ich niekto nespoznal a neprezrádzali o sebe príliš.

autor
19. júl 2023

@katkati ja nepodvadzam ani to neuznávam a preto sa informujem. Sú ženy ktoré majú skúsenosti.

bagerka
19. júl 2023

Prišla som zo svadby kde som bola sama,on už spal opitý bol von s chalanmi... s otvoreným mobilom a tam boli sms. Písali sme si ešte asi 10 minut predtým, preto som si myslela, že sú to naše správy, no po prečítaní ma oblial pot, nohy sa podlomili. Urobila som scénu .. potom som sa snažila ešte odpustiť, ale nemalo to význam. Vďaka Bohu 🙂 teraz mám naozajstneho chlapa ( nie falošné hovno) a rodinku