Ako si vybrať sexuálnu pomôcku, keď si ju nemôžem vyskúšať?

19. máj 2023

Ahojte. Uvažujem, že možno by sa nám páčilo využiť nejakú "hračku", ale tak uvažujem... Každá z nich stojí možno 50€, čo nie je úplne málo... Ako mám vedieť, ktorá sa mi bude páčiť a bude "účinkovať"? Viem, čo približne sa mi páči reálne v posteli, ale čo ak si vyberiem nejakú pomôcku a poviem si, že to je blbosť a potom čo? A skúsim ďalšie 3 druhý, až kým nájdem tú správnu? To je podľa mňa odveci..
Máte k tomu niekto niečo rozumné povedať? Ďakujem 🙂

sisa_s
19. máj 2023

A co ju chces vyskusat a vratit do obchodu? Fuj

autor
19. máj 2023

@sisa_s no veď presne že to je vylúčené, fuj! Takže je to neriešiteľná situácia

anjelicek26
19. máj 2023

Tak snad vies, co ti robi dobre +/-, precitas si par recenzii a objednas... a ano v najhorsom pripade to ostane lezat v zasuvke... v tom lepsom to vyuzijes casto... clovek vyhadzuje peniaze za tolko veci, ktore "mozno" budu ucinkovat - vitaminy, doplnky stravy, kolagen a tabletky na chudnutie 😂 Ja viem, ze to je neporovnatelne, ale obcas ma nejaka "na nic" investicia nerozhadze, proste pokus-omyl, stava sa...

micusa2222
19. máj 2023

a čo takto sa spýtať v erotickom obchode ? Veď na MK sú maminy, nie erotické pracovníčky..

pribinak
19. máj 2023

@micusa2222 to sa vôbec nevylučuje. Tu sú ženy širokého spektra 🤣🤣🤣

daniela2202
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. máj 2023

@daniela2202 no veď to, že toto je neprípustné 😂 proste topánky si vyskúšaš, rozhodneš sa či ich chceš... A tu len tak musíš žiť s tým čo si si vybrala čo si nikdy nemala 😂😂

drake122
19. máj 2023

To je presne to isté ako s manželstvom.🤓

autor
19. máj 2023

@drake122 to bolo trefné 😂😂

mirkava
19. máj 2023

@drake122 🤣presne, len manžela nazavries do zásuvky keď si ze vyberieš 🤣, škoda že sa nedá vrátiť svokre 🤣

sonula
19. máj 2023

Nuz musis vediet co mas rada a ci ju budes pouzivat sama alebo s partnerom. A tiez pozri napriklad na intaci sexualna vychova profil, maju rozne rady. A ked uz fakt nevies co, skus satisfyer.com, urcite nebudes sklamana;) Ak mi napises mala by som mat sj nejaky kod na zlavu.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xsandrax
19. máj 2023

V nedávnej diskusii tu jeden muž ponúkal vyskúšanie womanizeru a lelo sona, možno sa ozve 😂

bezmena7
Autor odpoveď zmazal
Zobraz