Ahojte, mám 22rokov no nie som žiadna “pubertiacka”. Bývam sama, mám pracu na plny úväzok (pracujem z domu) externe si robim vysoku školu. Chodím cvicit. Problem je ten, že si neviem najst priatela. No žiadnej zoznamke nie som, nemam s tým dobre skúsenosti. Chcela by som niekoho, kto už vie čo chce od zivota, nebojí sa záväzkov, ma pracu, bývanie a nefajčí. Nehľadám žiadneho playboya, iba niekoho kto chce v zivote lasku a zázemie a aj tak som si nikoho nenasla. V posilňovni sa mi ešte nikto neprihovoril ale to je aj tým že tam chodím cvičiť už veľmi dlho a stále ti istý ľudia tam chodia. Kamarátky mám ale do barov nechodíme, väčšinou Len do kaviarne prip. welness atd. Ako si teda niekoho najst? Nie je to tak, že neviem byt sama, ale chýba mi v zivote laska 😊
Ahoj, rád by som sa s tebou bližšie spoznal. Tiež na zoznamky nechodím a vlastne ani nemám vo zvyku písať len tak niekomu z internetu, ale v tvojom popise som sa doslova našiel 🙂 Budem rád ak sa ozveš.
@zoro9836 pracujem z domu a keď aj idem do kancelárie tak mám len dvoch kolegov jeden je zadaný druhy nechce zenu😁 zvysok ženský kolektív. Sme maly tím
@zoro9836 nenasla som ju 😊
@deltym máš spravu 😊
Ty koxo, to budem musieť všetkým povedať, keď nefungujú zoznamky, napíšte na modreho poníka, hneď dvaja pokusní králici sa jej ozvali za deň.🤣
Ak si z BA kludne napis a ideme na pivo 😀 mam 27r
Speed dating na MK 🤣
kamaratky nemaju nejakeho spoluziaka/kamarata/brata/bratranca/suseda?