Ako si nemýliť to, že je milý?

5. feb 2023

Ahojte pracujem v obchodnom centre v jednej prevádzke. Chodia tam aj sbskari a jeden sa stále usmieval od začiatku čo som tam začala pracovať chodieval dookola môjho obchodíku neskôr už začal chodiť aj za mnou dnu a dali sme sa do reči. Aj sme si potykali nosí mi sladkosti.. Vždy keď ma službu príde. Je o vyše 10 rokov starší ale rozumieme si. Čo sa týka chlapov som opatrná no nejak som sa pristihla že na neho myslím. Ako rozoznať signály? Pýtať sa ho to ovšem nejdem. On vie že ja som rozvedená s deťmi a ja viem že nemá ženu ani deti.

ckocka
5. feb 2023

Aké signály ešte chceš? A k sa on javí bojazlivý a nenavrhne stretnutie, možeš ho ty pozvať na kávu, a formulovať to ako poďakovanie za sladkosti.

gejb
5. feb 2023

Ja by som počkala, kym ta on pozve na kávu... ak to myslí len zo slušnosti ci kamarátstva, vypadala by si zúfalo. Ak má záujem nechaj ho dobyvat ta... chlapov to baví 🙂

drzaopica
5. feb 2023

Daj pozor takto to sa môže správať ku každej predavačke v NC.Chlapi majú radi tieto nezáväzne pokec stretka.Ak sa Ti páči navrhni viac

spadnutaslivka
5. feb 2023

Ľudia si často v práci pre uvoľnenie psychiky nájdu niečo/niekoho, na koho by sa mohli tešiť. To ale neznamená, že majú vážny záujem o vzťah. Sama seba sa pýtaj, či by si s ním chcela niečo viac. Až potom rieš, či to myslí alebo nemyslí vážne.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz