Ahojte ako si nájsť milenca?Nechcem ho hľadať na internetovych zoznamkach...Dá sa niekoho zbaliť v krčme napríklad?(vzťah nechcem takže len milenca)
Keď nechceš zoznamku skús bazos, tam sa dá nájsť všetko😬😬😬
Skus radsej nejaky normalny podnik ako krcmu. Jedine, ze mas zaujem o krcmoveho stamgasta, potom kludne aj krcmu. Proti gustu ziaden disputat 🤷♀️
Jasné, chlap z krčmy to je to čo chceš v živote 😎
Jasne ze dá, a veeeela. A keď nechces vzťah, iba sex tak isto nebudeš mať problém niekoho nájsť.
Ďalší žart roka 2022 😃😃 myslím si, že krčma bude určite to najlepšie riešenie, naruživý ožran na každom kroku
To čo je s vami ženy ?! Vám rozum odchádza alebo čo s takými otázkami že kde si hľadať milenca ty vole 🙈 jedna perla za druhou denno denne čo tu čítam až mi rozum odchádza 🤔 a áno v krčme sú špičkový milenci ktorý sa budú venovať viac pivu a pálenke než tebe 👌✅ takého potrebuješ 🤭🙂👍 palec hore dievča
Urcite sa da aj v krcme, zalezi podla narokov🤣🤣🤣🤣🤣
niekedy sa stačí len postaviť pred krčmu... minule som čakala otca na aute a už mi jeden štamgast klopal na okno že či by som večer nemohla prísť... 🙄
ma skoro trafilo... takže stačí mať len šťastie...😅
@deti95060810 🤣🤣🤣🤣🤣 čo koment to perla, placem od smiechu
podla mna sa normalne odhodlaj, sadni sama so senku, kup si pivo a cakaj. Do pol hodiny si niekto prisadne, sama zena v senku bude atrakcia.
Mám na autorku otázku: máš nejaké koníčky? Možno fitko, plávanie, tanec, turistika.... Niečo, čo ťa naozaj baví. A choď tým smerom, keď chceš normálneho chlapa, s ktorým budete mať do budúcna niečo spoločné. Objavuj sa na takýchto miestach. Ale keď chceš len milenca, ktorý ťa len špinavo vypráši😅, krčma je úplne v pohodičke miesto...👍🤣
@bambulienka25 spoznala si autorku? 😀
@maya_2111 Hnoj, ako hnoj 👍😀
skus pokec tam je sexzoznamka
V krcme??? To uz rovno mozes tu zoznamku skusit,tiez tam chodia povacsine take krcmove typy
Však oslov takého, ktorý sa Ti páči, či by si to s Tebou nerozdal ... je kopa radodajných chlapov ... začni si vážiť vlastné telo ... nič v zlom, no ja takýmto "vzťahom" nerozumiem, by som sa cítila ako štetka.
Skús troška počkať. Ten človek s nickom analnykolik sa vráti. Je náruživý, píše vždy len o je*aní .
na jeden den by ti stacilo nainstalovat si Tinder do profilu si uviest, ze chces iba sex a nestacila by si sa cudovat kolko adeptov by sa prihlasilo 🤷♀️ v tej krcme si to uplne neviem predstavit ako by to asi vyzeralo to hladanid ale okej
@deti95060810 treba autorke poslať súradnice k tej krčme nech ide aj ona tam "skúsiť šťastie"😂😂
@deti95060810 A prišla si?😄😄😄😄😄👍👍👍
Keď už tak klopal chápeš
Tak ja neviem, na internetovych zoznamkach hladat nechces, ale krcma sa ti zda to spravne miesto? 😁 Asi by som radsej uz volila tu zoznamku. Ale zase ak je ti to uplne jedno, tak aj v krcme sa isto nejaky fesak najde. Ved zase aj chlap z krcmy moze byt dobry milenec. Mne by napr. asi trochu prekazalo, ak by smrdel za cigaretami a alkoholom, ale aj to je vec preferencii.
Veď choď tam, kde ponúkajú kurvy svoje služby. Keď sa rozchyri, že Ty dávaš zadara, budeš mať milencov na každý prst desať. 😁
Jasne, krčmy sú topka a veľa adeptov