Ako si mám vysvetliť jeho správanie?

7. jún 2022

Ahojte, potrebujem sa poradiť ohľadom partnera. Nevyznám sa v ňom. Raz je celý deň ako medík, skoro ma za celý deň nepustí, stále by sa iba túlil, je veselý, vtipný, no na druhý deň je tichý, urazený, nič ho nebaví, sotva mi niečo odpovie. Je to náladovosť? Asi budem mať s ním problém aj do budúcna? Nepoznám ho ešte dlho.

zmrzlinka2021
7. jún 2022

To ze je clovek aj tichy, je podla mna OK. Tiez nemam stale spolocensku naladu, potrebujem mat aj svoj svet. Ale "urazeny", to by sa mne nepacilo.
Prosim ta, spoznavaj ho poriadne, ziadne ruzove okuliare...

lily14
7. jún 2022

Ako dlho ste spolu?

mimi2018
7. jún 2022

Keď už teraz sa ti nepozdáva tak utec radšej z kratšej cesty. Neskôr by to bolo ešte horšie.

zoetrop
7. jún 2022

Náladovosť alebo čítal návod ako na ženy. Na toto si dajte bacha. Muži majú spousty návodov ako sa správať k ženám a myslia si že to skutočne zaberá. Jeden hovorí presne toto že ženu musíš zmiasť raz k nej buď dobrý raz si ju nevšímaj... Ja sa už len smejem na priatelovi keď sa čudne ku mne správa že kde si to zase čítal? 🙂

lintu
7. jún 2022

Nefičí na niečom?

autor
7. jún 2022

@lintu tiez ma to napadlo, ale neprisli by mu na to v robote?

karhu
8. jún 2022

je jedno co mu je, pre teba je dolezite si ujasnit ci toto chces a budes tolerovat dalsich X rokov, lebo on sa NEZMENI

petricka22
9. jún 2022

Rozhovor s nim, co sa deje a preco je to tak… ak nedojde k vzajomnemu pochopeniu, alebo zaujmu o rozhovor… tak to v buducnosti bude narocne.
Ja osobne neznasam, ked sa niekto oduva, mam chut ho kopnut do zadku 🙂
Je to stale len a len na tebe, co vsetko si schopna partnerovi tolerovat. Ale ak sa da, tak sa radsej takym vztahom treba vyhnut