Ako sa zbavím chuti na sex?

4. nov 2020

dobry deň moj priateľ ma zdravotne problémy 2 týždne nemôžme mať pohlavny styk
A ide o ten problém že sex sme mali každý deň pre mna to bolo zbavenie sa stresu vypnutie od reality no chápete to Laska vášeň atď
Veľmi mam zvýšenú chut na sex niekedy sa vrhnem na priateľa len tak s ničoho nič
No ide oto že pre niekoho sú 2 týždne nič..lenže ja som nervózna keď po celom dni nemôžem mat sex potrebujem ho..nejake lieky na zníženie chuti k sexu alebo nejake rady ako sa sústrediť na niečo ine zatial tie 2 týždne..prestala som aj fajčiť 2 krabičky denne som fajčila takže aj sex mi pomáhal aby som nemusela siahnuť po cige

ivca88
4. nov 2020

Kristove rany, máš 5 rokov že si to nevieš vyriešiť?
Tak zapni google a vyber si nejakú hračku ...
Keby aj existovali také lieky, tak by som nepchala do seba a už tobôž nie kvôli dvom tyzdnom..
Robíš zbytočnu drámu...

mia24212
4. nov 2020

Mať Tvoje problémy 😖😖😨😀

zirafienka
4. nov 2020

no neviem, či ako muž by som mala chuť na takú prefajčenú ženu... a k tým chúťkam, veru neporadím.

tncka
4. nov 2020

To ako vazne 2 tyzdne?! Keby 2roky ta nepoviem nic🤦‍♀️

nyusika
4. nov 2020

frustrovany uchylak sa nudi...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nyusika
4. nov 2020

zabera aj poriadne si otrieskat hlavu o stenu

jarkagrm
4. nov 2020

ja mám 2 deti v zimnom období pernamentne choré, celé noci nespím a už vôbec nemyslím na sex. Asi ti to v danej situácií nepomôže, ale pri deťoch sa svet zmení a myslíš na úplne iné veci ako je sex....

1aduliatko1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1aduliatko1
4. nov 2020
sickynickyobsadene
4. nov 2020

No na to že každý deň sexujú má teda malo fantázie,nie? To sa inak nedá poriešiť len kocúrom v trúbe?

stary_ujco
4. nov 2020

Ako sa hovorí, impotencia je jedina choroba z ktorej sa dá vylízať...

1angelika
4. nov 2020

@sickynickyobsadene super nick 🙂

spadnutaslivka
4. nov 2020

ľadová sprcha.

lalenka33
4. nov 2020

Kúp si uhorku😂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
annabel12
20. nov 2020

Ale no taaak ľudkovia veď neodcudzujte hneď ...neviete, že existuje nymfománia ? 😀 autorka srry nič v zlom, plne ťa chápem. Ale tu ide o vôľu, ak majú 2 týždne tvojmu priateľovi pomoct a miluješ ho, myslím že za tú obetu tvojho chtíču to stojí 🙂