Ako sa zachovať?

18. okt 2022

Popri škole som chvíľu robila v bare, kde ma raz balil jeden chalan, ktorý sa mi páčil. Tam som skončila a teraz som na Tindry. Ozval sa mi ten chalan, ktorého som dlhšie nevidela a navrhol rande.
Keďže tu, kde momentálne bývam nič nie je, navrhol, ze by prišiel po mňa a po rande ma aj doviezol domov. To mesto je vzdialené 40 km. On chcel ísť na disko, alebo niekam posedieť a pokecať. Ja som súhlasila s tou druhou možnosťou. No teraz si hovorím, či je dobrý nápad dať sa odviezť? Či to, že ma odvezie autom neberie ako príležitosť na sex v tom aute? Do hlavy mu nevidím. Nechcem urobiť blbosť. Ako by ste sa zachovali?

sofia1979
18. okt 2022

A snažil sa o to? Dával ti najavo?

autor
18. okt 2022

@sofia1979 V tom bare bol normálny, dával mi najavo, že sa mu páčim, chcel byť v mojej blízkosti. Ťažko povedať viac, nemal pŕíležitosť sa prejaviť ináč.

zuzana9393
19. okt 2022

Trochu nechapem, ze tam kde byvas nic nie je. Ci byvas na vychode?

lulaby1982
19. okt 2022

Ste veľmi bystrá, áno môže to byť úplne legitímna myšlienka na to,čo píšete. Vy ste sa mu páčila,písali ste si,máte už aký taký vzťah a chalanisko by možno aj tento vzťah posunul do reálnych kontúr. Aaaa čoho sa bojíte,ak sa bojíte ,tak s ním sama nechoďte,ak ho dobre nepoznáte. Chlap nikdy nerobí nič len tak , to je ich zmýšľanie, určite nie je len tak prosocialny altruista , je tam vždy ale...

Veď ste svojpravna mladá žena a ak poviete v aute nie ,nechcem prežívať erotiku ,tak chlapcisko keď je normálny a nie to nejaký predátor a agresor,mal by zvládnuť svoju frustráciu.

Pokiaľ sa Vám páči ,tak hybaj na parket, môže z toho vzniknúť niečo pekné .Veľmi to komplikujete, veď existuje slovo nie. Naše praprastare mamy toto neriešili,išlo sa na pole a nikto neriešil kto akú má káru a kto kam koho zavezie.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kitycat
19. okt 2022

Chlapec chce prejazdit 160km hore - dole len preto aby ta videl... To nebude ziaden sexualny predator, prosim ta...

Uplne nechapem, co s tym ma Tinder? To tam ste sa nasli ci ta kontaktoval uplne inac?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kubkovamama
19. okt 2022

Ja by som sa bála ísť zrejme večer(ak chce ísť na disko) a v noci domov s neznámym chalanom jeho autom.Nie kvôli sexu,kvôli tomu,že nevieš kto to je a môže to byt psychoš.Chodte cez deň na kávu,obed a odvez sa busom.Inak 40km, neverím,že nie je fakt NIČ bližšie.Si na Slovensku,nie na Aljaške

beata_k
19. okt 2022

@zuzana9393 Ja zase nechapem co s tym ma vychod? Si myslis, ze tu je jedna cukraren na vychode?

irusa
19. okt 2022

@beata_k asi sa drží poznatku...na východe nič nie je ...len kopa noha a vidly zapichnuté....

anketkarka
19. okt 2022

ak je nejaká šanca, tak by som skúsila prvé stretnutie bez sadania si do jeho auta. tu dedukcie ani predpoklady nemusia byť správne.

struhanka
19. okt 2022

Stretnite sa tam, kde bývaš alebo neďaleko, kde sa Ti dá dostať autobusom/vlakom. Riadne ho nepoznáš a počas 40 km cesty v aute sa vystúpiť len tak nedá, ak sa vodič rozhodne, že sa nevystupuje.

domca1408
19. okt 2022

no myslím, že som asi staršia ako ty ale hovorím ti ,že napriek tomu a napriek aj tomu , že som pár rokov chodila na box....tak aj tak s cudzím vyslovene cudzím chalanom ktorého nepoznám a nemám overeného od kamarátov alebo dačo do auta nesadla a rovnako mu neukázala kde bývam. dajte si rande niekde na polceste niečo čo je 20 km od teba 20 km od neho a dojdi si tam busom. najskôr ho spoznaj potom mu sadaj do auta. stretla by som sa s ním až priamo v kaviarni napríklad a odtiaľ pekne zase po svojich sa rozlúčila a taho na autobus.

zuzana9393
19. okt 2022

@beata_k bolo to myslene ironicky, ze na vychode nic nie je. Ved sa mphli ist kludne niekam prejst, nie len do cukrarne alebo party

mimka2019
19. okt 2022

Že sa ešte pýtaš na radu iných...v dnešnej skazenej dobe sadnúť niekomu do auta a ísť niekam 40km? ...ak mu záleži na tebe...tak mu nebude vadiť ani prechádzka po "dedine" za denného svetla...

pipistrel13
19. okt 2022

urcite neist...nemusi mat naozaj ziaden umysel,ale s clovekom,ktoreho nepoznam,by som isto nesla...nedavno na prvom rande znasilnil chalan 19rocnu babu,boli sa prejst niekde mimo ludi - aj o tom pisali v spravach

sofia1979
24. okt 2022

Tak nerieš co už je ruka v rukáve