Ako sa vzdať milenca?

27. jún 2023

Stretávame sa spolu, občas si vyjde na víno, kávu, kino.. je ženatý, žena z ním nespí a hľadá inde. Má dve deti. Viem docela dosť o ňom, jeho rodine.
Viem, že je to zlé čo robím, ale neviem sa ho vzdať. Máme dohodu, že po dobu, čo som bez partnera budeme spolu, keď si niekoho nájdem, tak to ukončíme. Neviem čo mám robiť.

zmrzlinka2021
27. jún 2023

Respektovat vasu dohodu. Kym si sama, si mu k dispozicii na zabavu. A nemusis si nikoho hladat, ked si sa uz do neho zalubila.

autor
27. jún 2023

@zmrzlinka2021 Nezaľúbila som sa, ale cítim sa s ním dobre.

viestta
27. jún 2023

Vsetci zahybajuci zenaci maju doma sexualne suchoty. Vzdy sa najdu samaritanky, ktore im od ich trapenia pomozu. Kazda z nich straca cas v neperspektivnom (ne)vztahu.

autor
27. jún 2023

@viestta Neviem či ich má naozaj, hovoril, že pár rokov spolu nespia, že žena nemá chuť. Tak to rieši takýmto spôsobom.

avonladyba
27. jún 2023

To naozaj nevieš nájsť nezenateho...? Bože môj, kam toto speje.

viestta
27. jún 2023

Ano, kaleraby, kaleraby a kaleraby. Kto ho vie, ci jeho zena vie, ze spolu nemaju sex...

jaskolka
27. jún 2023

Co vlastne od toho čakáš? On je ženatý. Je proste zadaný, keď je taky nešťastný v manželstve, tak prečo to nerieši?
Keď odhliadneme od charakteru vas oboch, tak ty si tu vašu dohodu v podstate už porusila, lebo si aa nezalubila do iného, ale do neho, ktorý je zadaný a na 99, 9%zenu neopustí.
A ako sa ho vzdať? Normálne, prerušiť kontakt, zablokovať, a viac sa nestretávajte. Ako inak myslíš, že sa to dá urobiť?

autor
27. jún 2023

@avonladyba Ja ale nechcem momentálne vážny vzťah.

autor
27. jún 2023

@viestta Možné to je, sú také ženy m

autor
27. jún 2023

@jaskolka On mi povedal na rovinu, že ženu neopustí a že budeme iba milenci. A ja som sa nezaľúbila, ale viem, že je to zlé a nesprávne,.ale neviem sa z toho vymotať.

vamajka
27. jún 2023

Ty byvas s nimi, spis s nimi v jednej posteli, ked o nich tolko vies? Alebo veris tomu co ti ten chudacik ukrivdeny natlacil do hlavicky. Ach boze spamataj sa, keby si mu za nieco stala davno je rozvedeny. Ale naco vrzne si doma vrzne si u teba a zadara v bordeli by ho vyslo pekne draho

katkatt
27. jún 2023

A ty mu naivne veríš? Keď nemá problém klamať manželku, myslíš, že tebe v ničom neklame?

autor
27. jún 2023

@vamajka Tak ešte raz, on mi nesľúbil, že budeme spolu. Od začiatku to je o sexe.

autor
27. jún 2023

@katkatt Nehovorím, že mu všetko verím. Len to nemusí byť klamstvo, je veľa takých žien, ktoré s mužom nespia.

ildiko36
27. jún 2023

Nemusiš kazde slovo chlapom uveriť,môj priateľ mal doma denne 3x i tak si našiel milenku i milenku podviedol.
Rok mi to trvalo kým som na to prisla že okrem mňa mal ďalšie 2ženy😏 Doma vsetko fungovalo perfektne

anita6666
27. jún 2023

Však čo máš robiť? Osklb ho o prachy,zasexuj a pošli ho s pánom bohom robiť problémy domov. 😆

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janetinka27
27. jún 2023

Ukoncis to tak, ze s nim prerusis kontakt a nestretnes sa s nim. Vsetci mame moznost vyberu, nemame zbran pri hlave.rozhodnutie je na nas.

autor
27. jún 2023

@janetinka27 Viem, ale mňa to láka a mám ho rada. Rozumieme si.

20erika07
27. jún 2023

Ako sa vzdat milenca? Jednoducho predsa. Prerusit vsetky kontakty budu uplne stačiť. Zamestnať hlavu niecim inym ,novým by tiez mohlo pomôcť. No nemam pocit, ze sa ho chces naozaj vzdať.

viestta
27. jún 2023

Ked to chces skoncit, tak to skonci. Co je na tom zlozite. Nestretnete sa, nebudete sa kontaktovat. Vybavene. On si najde dalsiu samaritanku, vsak takych naivnych, co mu tie jeho dristy zozeru su cele davy.
A na druhej strane, ani zanedbany sex neospravedlnuje neveru. Ked ma problemy v manzelstve, ma ich riesit s manzelkou a nie bokovkou. Keby bol chlap, tak uz davno ma manzelstvo vyriesene, ale on este so seba spravi ohladuplneho hrdinu, ktory sa nerozvedie, lebo berie ohlad na deti, manzelke by to ublizilo a podobne sprostosti. Skutocnost je taka, ze doma ma full servis, co by po rozvode nemal, o deti je postarane, a ked sa mu zochce, tak si ide zastrcit k inej, lebo doma sa mu to uz zunovalo.

blancheporte
27. jún 2023

Skús sa predstaviť jeho manželke.....ona sa už postará o to,aby si sa ho vzdala!!!!
Matka Zem!!!! 🤮

autor
27. jún 2023

@viestta S manželkou sa to vraj snažil riešiť, rozhovory mali atď ale že sa nič nezmenilo. Inak s Tebou súhlasím. Ale nemusí byť pravda, že spolu spia, to nie. A nerobím si nádeje žiadne, to veľmi dobre vieme, aj mi to povedal priamo.

avonladyba
27. jún 2023

A myslíš si, že každý chlap, s ktorým budeš mať sex bude chcieť vážny vzťah? Iba tento je safe, lebo je ženatý? Si nejaká veľmi naivná.

autor
27. jún 2023

@avonladyba Veď ja nič vážne nechcem. A nie, nemyslím si nič také. Naivná nie som.

janetinka27
27. jún 2023

Kazdeho nieco laka - vztah, zlato vo vyklade, uspech, ...
Kazdy z nas si vie zratat, co je dobre a co nie. Je to tvoj zivot, tvoj cas, mozes nim plytvat v nespravnom vztahu akokolvek sa utesujuc, mozes vsak svoj cas investovat do dobreho zivota. Pre zenateho budes v jeho podvedomi aj tak len zena na sex, menejcenna, pouzitelna, mozno len vec. Slova zenateho muza mozu byt pekne, ale obycajne su to prazdne slova, ktore falosne obhajuju to, co sa deje. Nic ti nedlhuje, iba berie z teba tvoju mladost, energiu, tvoj cas, tvoju dostojnost. To je to najviac, co mas, kratky cas na tomto svete a svoju hodnotu.

ildiko36
27. jún 2023

Nevieš lebo nechceš

viestta
27. jún 2023

Mila autorka, tebe pomozu len dve veci. Bud svatena voda alebo jedna po papuli (je jedno ci tebe alebo tomu obtrtkacovi) ak na to jeho manzelka pride. Aj to je otazka, ci vobec pomozu

jaskolka
27. jún 2023

Píšeš, že "ako sa vzdať milenca". A potom celý príspevok je o tom, že vieš, že je to zle, ale že sa s ním cítiš dobre, že si rozumiete a teda vlastne sa ho ani vzdať nechceš. Čiže co vlastne chceš?
Tak maj v sebe trochu úcty voci sebe aj jeho žene, nájdi si neho chlapíka "len na sex" keď ešte nechceš vážny vzťah (hlavne už slobodného) a toho nechaj tak.

jan510
27. jún 2023

Vacsinou tito muzi zvyknu mat viacere, nakolko im nestaci manzelka, ani milenka....