Ako sa vysporiadať s neopätovanou láskou?

6. jan 2023

ahojte, jediné čo dodám je len to, že už s tým človekom nie som v kontakte ale dlho som si nepripustila čo som k nemu cítila :( a až teraz to na mňa všetko doľahlo.
Bolo to pre mňa niečo nové, nikdy som takéto nezažila :( snažím sa to brať ako skúsenosť ale aj tak to bolí, keďže som nemala skúsenosti.

kluska
6. jan 2023

len cas vsetko vyriesi. ked nie ste v kontakte, tak to pominie, len netreba vyhladavat ten kontakt, ale nechat to tak ako to je.

tosomja
6. jan 2023

Nekontaktovat, časom zabudneš, alebo budeš len v dobrom spomínať.

sima338
6. jan 2023

Keďže nie ste v kontakte, bude to pre teba o to ľahšie. Ja viem, že to znie ako trápne klišé, ale čas naozaj pomôže a po rokoch sa na tom už len pousmeješ. Ja som mala kamaráta, s ktorým sme ale obaja istým spôsobom cítili chémiu a príťažlivosť a mali sme sa radi aj ľudsky, ale on už bol v tom čase ženatý, hoci to mali tak zvláštne, ale teda ,,viac" sme si obaja kvôli jeho situácii nedovolili. Kamarátili sme sa ešte pár rokov, ale kontakt minimálny, časom sme si už prestali aj písať. Dnes už ani neviem, ako žije, napíšem mu len k sviatkom a on mne tiež. Zíde z očí, zíde z mysle, keď tomu nebudeš dávať energiu, tá energia pôjde k niekomu inému.

autor
6. jan 2023

lenže je tu jeden problém ja občas chodím na jedno miesto kde sme sa stretli prvýkrát a vždy mi ho to pripomína :(

danica2711
6. jan 2023

tak sa ovládni a na to miesto nechoď... trpezlivosť, čas všetko vyrieši, znie to ako klišé, ale je to pravda

autor
6. jan 2023

@danica2711 ale tam som musela niečo vybavovať čiže občas to je potrebné ale pokúsim sa určitú dobu tým miestam vyhýbať

teleskop
6. jan 2023

boli sviatky, nie je slnko, na jar budes na to pozerat inak...

deti95060810
6. jan 2023

chce to len čas... časom to úplne prejde...

autor
6. jan 2023

@deti95060810 ale onedlho idem už do práce čiže nebude čas myslieť, ale pôjde to, pokúsim sa

sima338
6. jan 2023

si rozumná, berieš to ako je, v práci bude lepšie, ja tiež keď mám príliš voľna, tak myslím na veci, ktoré sú dávno za mnou a to je normálne. Je dobré si veci priznať, uvoľniť emócie a ísť ďalej. Nepotláčaj to, len zamestnaj hlavu, keď sa dá venuj energiu hlavne sebe.

autor
6. jan 2023

@sima338 dakujem, bude to tým, že som bola dlho doma a nič také nerobím a tiež to, ež som si to dlho nepripustila a už som sa vyplakala a porozprávala s kamarátkami a pomohlo mi to dala som to zo seba von, skôr si myslím, že sa jedná o dozvuky lebo som dlho nepripustila

autor
6. jan 2023

@sima338 iste chcem to istú snahu ale určite to pôjde, čas to vyrieši a hodím za hlavu

autor
6. jan 2023

chce*

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz