Ako ziskat vacsie sebavedomie v posteli ? A vediet sa viac uvolnit
pre každého je to niečo iné... hudba, tanec, troška alkoholu...
@deti95060810 lebo ja som velmi ticha pri styku a chcela by som byt viac uvolnena
Vediet si to viac uzit
Pre mňa úplne jednoduché, milujúci partner, jeho hladné oči... milujem ten pohľad nadržaného muža. Prečo si neveríš? Nepáčiš sa sama sebe? Ja neznášam, keď
musím byť v posteli ticho. Vravím tomu sex na partizána. 😁Našťastie, bývame v dome, tak nerušíme nikoho.
@janulka1802 neviem ja som vzdy ticho neviem mat nejaky prejavy .. asi som hamblivejsi typ
@janulka1802 a čo deti?
@gelifil deti nemame .. vsak len spolu chodime
@gelifil deti spia ako zarúbané. Ich nezobudí len tak niečo. Ešte sa nestalo, žeby sa zobudili kvoli tomu. Predsa máme doma dvere a nie jeden otvorený priestor. Hm, tak ma napadlo, ako to robili voľakedy, keď celá rodina spalav jednej izbe... a deti bolo ako smetí. Toto si neviem predstaviť, v jednej izbe.
to nebolo určené tebe
@janulka1802 však😂
@janulka1802 no však potichu 😂
Prečo sa kvôli tomu trápiš, každá žena je iná, môžeš si užívať aj potichu 😊
@janickacrazy však áno, ale mne to také "divné" príde, že vedľa odfukujú deti a mamka s ockom ťuťu-muťu. Ale zase, keby sme žili v tej dobe, v tých podmienkach, bolo by to iste tak. Ešte v leto senoo😁, ale v zime???😁
@janulka1802 no veď hej, asi sila zvyku 😂
@janulka1802 Ja viem ako, v lese keď Ali na drevo, haha
Zavisi od partnera, ak sa citis s partnerom ok, to by malo stacit.
na každeho zabera niečo ineho a podla mna vela zaleži aj od partnera. Mne napriklad pomaha pohar vinka a dobra nalada, kamaratkazase potrebuje afrodiziaka. Musiš skušat a hladat