Ešte to s ním musím chvíľu vydržať. Nenávidím sa hádať pred deťmi, no jemu to celkom vyhovuje sa zdá. Nemá záujem sa so mnou baviť vôbec, robí naschvaly. Proste sme v koncoch a jeho nezodpovednosť ma vie vytočiť do biela.
Prosím, čo vám pomohlo si zahryznúť pred deťmi do jazyka, Ja, už zo zúfalstva, riešim aj pred deťmi. Moc ma to mrzí, no s ním to ani veľmi inak nejde, keďže vyslovene hádky stále vyvoláva, až kým mi nepretečie pohár.
presne tak, nereagovať, neodpovedať, nedať sa vytočiť... je to ťažké, viem. Sama som prchká a veľakrát huba predbehla rozum. Dá sa to naučiť, len si to treba hlavne uvedomiť. Len či máš na to dostatok času...
Povedz mu, že keď sa chce hádať, môže s niekym iným. Ze ty už svoju energiu naňho míňať nebudeš. Predstav si vždy, že ten "pohár co vzdy pretecie" je tvoj, a ty rozhodujes koľko z neho chceš vyliať. A pre koho. No a pre neho už vôbec. Aj mu povedz, -neobtazuj sa už a radšej mlč-
Je to ťažké, ale dá sa to. Môj muž sa nerád hada so mnou, ja presne viem ako zvládnuť konflikt s chladnou hlavou a to ho vždy vytáča že si 2x rozmysli ci chce pokračovať rýpať.
Držím palce 🩵🩵🩵
Skus iróniu: "áno môj zlatý, tak sko povieš " a v duchu si hovor: mam ta v paži ty...
Daj si doma sluchadla a nejaky dobry podcast alebo hudbu.
Nic nepomoze iba ignorovat a vydrzat, aj ked je to tazke.
Ignorovať a nereagovať na jeho buzeraciu. Deťom vysvetliť prečo ho ignoruješ, odísť do inej miestnosti atď...len či je to aj reálne, ťažko povedať.