Ako sa nehádať s mužom?

17. mar 2024

Ešte to s ním musím chvíľu vydržať. Nenávidím sa hádať pred deťmi, no jemu to celkom vyhovuje sa zdá. Nemá záujem sa so mnou baviť vôbec, robí naschvaly. Proste sme v koncoch a jeho nezodpovednosť ma vie vytočiť do biela.
Prosím, čo vám pomohlo si zahryznúť pred deťmi do jazyka, Ja, už zo zúfalstva, riešim aj pred deťmi. Moc ma to mrzí, no s ním to ani veľmi inak nejde, keďže vyslovene hádky stále vyvoláva, až kým mi nepretečie pohár.

vilma7
17. mar 2024

Ignorovať a nereagovať na jeho buzeraciu. Deťom vysvetliť prečo ho ignoruješ, odísť do inej miestnosti atď...len či je to aj reálne, ťažko povedať.

10zabka
17. mar 2024

presne tak, nereagovať, neodpovedať, nedať sa vytočiť... je to ťažké, viem. Sama som prchká a veľakrát huba predbehla rozum. Dá sa to naučiť, len si to treba hlavne uvedomiť. Len či máš na to dostatok času...

adeladulova
18. mar 2024

Povedz mu, že keď sa chce hádať, môže s niekym iným. Ze ty už svoju energiu naňho míňať nebudeš. Predstav si vždy, že ten "pohár co vzdy pretecie" je tvoj, a ty rozhodujes koľko z neho chceš vyliať. A pre koho. No a pre neho už vôbec. Aj mu povedz, -neobtazuj sa už a radšej mlč-
Je to ťažké, ale dá sa to. Môj muž sa nerád hada so mnou, ja presne viem ako zvládnuť konflikt s chladnou hlavou a to ho vždy vytáča že si 2x rozmysli ci chce pokračovať rýpať.
Držím palce 🩵🩵🩵

mirkava
18. mar 2024

Skus iróniu: "áno môj zlatý, tak sko povieš " a v duchu si hovor: mam ta v paži ty...

tykat
18. mar 2024

Daj si doma sluchadla a nejaky dobry podcast alebo hudbu.

domkakvet
18. mar 2024

Nic nepomoze iba ignorovat a vydrzat, aj ked je to tazke.