Ako sa ľudia vysporiadajú s neverou?

3. jún 2023

Ako sa ludia vysporiadaju s neverou ak oni podviedli?

rossalinda
3. jún 2023

Prave s tym bojujeme🙂 Ma vycitky svedomia a strašne to lutuje ublizil nam obom a myslim ze najviac sebe

zmrzlinka2021
3. jún 2023

@rossalinda držím palce a veľa sil

katkati
3. jún 2023

Neverím ľuďom, ktorí pri plnom vedomí a dobrovoľne si s niekym užívali, nemysleli vtedy na svojho partnera, zrazu začnú mat výčitky svedomia? Väčšinou sú to výborní herci.

nyusika
3. jún 2023

Jediné, čo ich úprimne mrzí je to, že sa im na to prišlo...nie, ja som nebola neverná.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elenka74
3. jún 2023

Myslím, že sa s tým omnoho horšie vysporiadavajú tí podvedení, ak sa s tým vôbec niekedy vysporiadajú ☹

lenka567899
3. jún 2023

@nyusika niektorí sa aj žene priznajú 😃🤷‍♀️

autor
3. jún 2023

@elenka74 Tento pohlad by som nateraz odsunula. Zaujima ma ina strana.

elenka74
3. jún 2023

Ak o tom ten podvedený nevie a dotyčný neverník alebo nevernica to urobil, urobila len raz, nechala by som si to pre seba a nikdy v živote by som nezopakovala. Keby mal ten podvedený nejakého tušáka, tak zatĺkať a zatĺkať, ak to bola jednorázovka a záleží ti na tom, koho si podviedla. S priznaním mu len ublížiš, dakedy je lepšie nevedieť.

autor
3. jún 2023

@elenka74 Teraz komu pises? A hlavne o com? Tu nikto neziada o radu. Otazka je postavena inak.

ckocka
3. jún 2023

Asi ako s opulentným obedom. Niekomu bude zle a povie si nikdy viac, niekto sa vyspí a nemá problém, niekto sa po pol hodine bude dožadovať ďalšieho chodu. Takže rozne.

tosomja
3. jún 2023

Ja som s tým bola vysporiadana ešte predtým, ako som podviedla. Ale vedela som, že bude koniec aj bez podvedenia.

domkakvet
3. jún 2023

Ak si niekoho podviedla, tak zrejme ho nemilujes.

alberto1
3. jún 2023

@rossalinda nechápem ten smajlík. Mne by do smiechu nebolo...

autor
3. jún 2023

@domkakvet Zas dalsia co nevie citat.

marca12
3. jún 2023

V prvom rade si treba uvedomit,ze to bola chyba a odpustit si. Myslim si,ze casom clovek najde pokoj a zmierenie,len sa na to treba nastavit. Nepisem z vlastnej skusenosti,ale vseobecne. Ja som neverna zatial nebola a dufam,ze to ani nebudem musiet niekedy riesit.

toskanka
3. jún 2023

Myslis, že ľudí bavi zdieľať takéto informácie, ak sami niekoho podviedli? Navyše, keď ty si tu anonymne a okrem jednej otázky si o probléme nič neprezradila?

autor
3. jún 2023

@toskanka Odpovede su dobrovolne. Ja len chcem, aby sme sa drzali temy a neotacali to na situaciu, kde niekto nema o teme ani tusenie a snazi sa mi radit. Mne radit netreba. Mna len zaujima, ako sa s tym ludia vysporiadavaju.

spadnutaslivka
3. jún 2023

autorka, nechápem, o čom točíš. Kto nevie čítať? Ako sa ľudia vysporiadajú s neverou ak oni podviedli? Jedna ti napíše "riešenie", druhá napíše ak si ho podviedla, zrejme ho nemiluješ a oni vraj nerozumejú tvojej otázke? Tak čo si sa chcela opýtať? Lebo oni ti odpovedajú, ale tváriš sa, že "nevedia čítať", tak neviem, čo si chcela napísať, lebo podľa mňa ti práveže odpovedajú úplne jasne.

toskanka
3. jún 2023

@autorka S týmto postojom bude lepšie, keď si to vyguglis.

autor
3. jún 2023

@spadnutaslivka Dalsia.., spadnutaslivka. Ja som nikoho nepodviedla. Dufam,ze uz rozumies

sante81
3. jún 2023

Väčšinou to neľutujú, pretože partnera doma nemilovali. Ak ľutujú, bola to nevera iba fyzická, potreba, neboli v nej city

spadnutaslivka
3. jún 2023

trapka 🙄 veď si to aplikuj na všeobecnú osobu, ak nehľadáš radu pre seba.

autor
3. jún 2023

@spadnutaslivka To mas teda slovnik.

autor
3. jún 2023

@sante81 Myslis, ze mozu pripady ak miluju oboch? Ci to len teenegeri?

spadnutaslivka
3. jún 2023
daniela2202
3. jún 2023

@katkati 👍👍👍

katkati
3. jún 2023

Život po nevere už nikdy nebude ako predtým. Sú možno vynimky, keď si niektore páry uvedomili, že niečo tomu mu predchádzalo a kvôli nevere na vzťahu viac zapracujú, ale väčšina podvedených na tú bolesť a poníženie nikdy nezabudne a v periódach sa v myšlienkach, ale aj pri hádkach bude tato téma opakovať. Neverník si môže byt istý, že úcta a obdiv u partnera už navždy bude narušená alebo bude iba hraná pre pokoj v rodine. Veľa párov sa kvôli tomu rozíde, tak sa bavíme o tých, ktorí aj po nevere zostávajú. Na druhej strane koľko je nevier, o ktorých sa partner nikdy nedozvie. Je to ešte horšie, lebo vzťah väčšinou kvôli tomu úplne nefunguje a podvádzaný nema šancu situaciu riešiť. Niekto iný píše scenár jeho života.

nikoletta1712
3. jún 2023

Ja som podviedla partnera..Boli sme spolu rok…Podvádzala som ho niekoľkokrát s jedným mužom…On to vycítil a potom som sa priznala…Síce ako úbožiačka, lebo som to napísala do správy…

vroni
3. jún 2023

S vlastnou neverou by som sa zrejme vyrovnala relatívne v pohode. Pretože by som sa do nej pustila až vo fáze, keď by som pôvodný vzťah považovala za pre mňa ukončený. S partnerovou neverou by som sa zrejme vyrovnávala ťazsie. Aj keď by som okamihom prevalenia, resp. poznania nevery vzťah považovala za uzavretý. Toľko z mojej teórie na sobotňajší večer.