Asi blbá otázka, ale vždy som sa držala s mužmi za ruku, že ja som mala ruku dole a oni hore a teraz to mám naopak s novým priateľom. Ako to má byť? 😂 Ako sa držíte vy?
@autorka dole predsa drží ten, kto má dlhšiu ruku. 🤣 Ženy neviem kde rozum nechávate, veď to je prirodzená dedukcia.
No čítam na nete, že dominantnejsi je ten, kto má ruku hore
Necitaj na nete. Filtruj hovadiny. Buď rada, ze sa drzite, lebo sa drzat chcete. Sposob je na vas dvoch.
Podla mna ma ruku ten kto je vyssi nie?
riešiš blbosti. Ty máš teda problémi😂
Dole má ruku ten, ktorému siaha ruka v stoji nižšie, nejde o dĺžku ruky ani o dominanciu. Čiže ja keď som nižšia, mám plecia posadené nižšie ako partner, a teda aj ruka pri nohe mi siaha nižšie ako jemu, tak ju logicky držím zdola. Inak by bola vykrútená ako paragraf.
🤦♀️
boze, toto som riesila, ked som mala 17😂
Mať tak tvoje problémy 🙄
Ja som sa ešte s nikým nedržala za ruku okrem mojich detí, teda myslím pri chodzi, neznášam to 😂
Neriešim blbosti. Riešim veci hĺbkovo, analyticky. To by ste tu povrchní.
..ja Ti ani neviem..len vždy musím byť po mužovej ľavej strane 🤣
Toto, čo riešiš, je povrchné ... to aký má zmysel, či máš ruku hore, dole, vpravo, vľavo ... si myslíš, že Ti to zaručí šťastný vzťah? ... si dobre naivná.
@dzulli1980 to je ako keby si povedala, na čo rodičia vyberajú meno dieťaťu, či si myslia že im to zabezpečí šťastný život 😉
Neviem ci he to dominanciou, kedze u nas som ja podla okolia aj chlapa dominantnejsia a ked sa drzime zacruku mam ju dolu. Dieta ked drzim mam ruju hore. Vo mbe to skor evojuje "ochranny pocit". Rovnako ako ked idene po chodniku ide chlap blizsie k ceste, ked idem s dietatom ja. Ale nejak extra sa nad tym nezamyslam. Plus teda ma chlap vacsiu ruku ako ja
Nedržíme sa za ruky, alebo len výnimočne. Oveľa častejšie ideme spolu tak, že muž má ruku zohnutú v lakti a ja som do nej zavesená. Neviem na to nájsť výraz, keď niekto vie na toto pomenovanie, budem rada, teraz, keď som sa nad tým zamyslela, tak by ma zaujímalo, ako sa to nazýva.
@h2 držiš ho pod pazuchou 😁
@miskakyska No, áno vlastne, máš pravdu, hovorí sa tomu tak. Hoci to nie je celkom výstižné a ani neviem prečo, ale k slovu "pazucha" mám taký nejaký bližšie nedefinovaný odpor.
@h2 🤷 iné pomenovanie to nemá
@miskakyska Asi nie. Tak vďaka. Držíme sa teda s mužom pod pazuchou. 😝😁
Na Ukrajine vojna,a tu takyto problem🙃🥸🙈
Spravne citas. My sa s manzelom drzime tak, ze ja ruka dole...mne to tak pasuje. Ja ho aj tak vnimam, ako ochrancu.
@euka210 väčšia párov sa tak drží..
Nedrzime sa nijako..
Keby ti urobil priateľ 3-4 detičky, hneď by ti bolo jedno, ako ťa drží za ruku 😀 Neriešila by si hlúposti.
Ved sa drz ako ti vyhovuje 😁 ja si to už nepamätám keďže teraz sa s mužom už nedrzime za ruku ale vždy som musela mať ruku tak aby som mala pocit ze ju nemám vykrutenu