Ako s ním flirtovať?

lenkula215
12. dec 2021

Myslite že je dobrý flirt zo strany ženy ak používa dvojzmysly ? Stretávam s jedným chlapom a mám pocit že somnou flirtuje tým spôsobom že používa stále dvojzmysly😂 a to typu napr (ostriekala som ho trocha polievkou a on ze “to ti vrátim” alebo som mu povedala ze mu ukážem ako to robím nech sa pozerá a on ze “dobre budem sa pozerať ako si to robis 😂” proste sa bavíme a ak sa to hodí a pasuje to tak použije sexuálny dvojzmysel..
Poznáme sa dlhšie sme kamaráti, nikdy sme spolu nič nemali no ja by som chcela, páči sa mi.. Neviem ako to myslí on no takto sa somnou rozpráva a neviem či je to kamarátsky myslené😄😄 Chcela by som ho zaujať a flirtovať aj ja ale možno nejako viac žensky. Poraďte prosim, toto mi nikdy nešlo..

whatever1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nwnw
12. dec 2021

@lenkula215 ked ho chces zaujat, tak bud nedobytna ale obcas mu kontruj. On chce dobijat. Uvidis casom ci to robi ako hobby alebo vazne ma zaujem.
Drzim palce 😁.

slovakboy
12. dec 2021

@lenkula215 ak používa dvojzmysly tak ti chce naznačiť že ma záujem ale boji sa ako zareaguješ. Ak odpovieš len dvojzmyslom tak to aj tak berie. Neberie to ako že ho chceš s môže ísť ďalej. Je to stále iba udržiavanie napätia. Mysli si že viac aj tak nebude tak mu stačí takéto škádlenie. Keď to chceš posunúť ďalej musíš dať najavo že sa ďalej dá ísť. Napríklad mu odpovieš na nejaký jeho dvojzmysel takto: “stále len sľubuješ a nič “ samozrejme s vtipom. Ale v očiach nech ti vidieť že to chceš. On už bude vedieť že môže ísť ďalej. Trošku mi vadí že ťa balí len dvojzmyslami. To je malo a môže mu ísť iba o sex. Ak mu na tebe záleží bude ťa baliť aj skutkami. Pozornostami a ukazovaním sa v dobrom svetle. Bude k tebe iný ako k iným. Ale môže byt že zisti až potom že ťa chce vážnejšie. Takze to riskni.

dadis
13. dec 2021

@lenkula215 No hej. Vyzera to na zaujem z jeho strany. Ale mne ten zaujem, podla toho co pises, pride zatial len fyzicky. Lebo ak by mal zaujem o teba ako o frajerku, dvojzmysly by boli, ale nie az tak odvazne. Ale zase zalezi aj od veku. Ja mam 40. Napr. ked pred kamaratmi poviem "doriti", tak prva reakcia je, ci to mam tak rada 🙄. Akoze uz taky lvl kamaratstva, ze si teda dovolime k sebe viac, ale teda vsetko v ramci friendzone, ziadne flirtovanie v tom nie je. Ja by som na tvojom mieste pockala, co z toho. Nemusis mu ist predsa hned " v ustrety"...pockaj si na jeho dalsie kroky. Ci ta teda len berie za super kamosa, ci by ta rad len pretiahol alebo je tam aj nejaky cit...

kahh
13. dec 2021

@nwnw ci to robi ako hobby to ma celkom rozosmialo 😀 Ale je fakt, ze niektori to robia len tak pre potesenie 😀

nwnw
13. dec 2021

@kahh moj chlap maju v praci harasment ako napln prace🤣🙈

zuzizu2
13. dec 2021

Podla mna je to take skusanie, ze ci moze zajst aj dalej, ci mu to opatujes alebo nie. Berie to podla mna tak, ze aj si dovoli, ale zase nie moc, vlastne ty tvojou reakciou by som povedala, ze mu urcujes hranice.

wawna
18. dec 2021

bola som v podobnej situacii, ale vždy ked sme sa mali vidiet som si dala parfem s feromonmi a raz to skončila paradnym sexom.....zase ale pravda je, že každy to može vnimat inak (taketo spravanie a dvojzmysly)