Ahojte žienky, zaujímalo by ma, či dokážete vo fáze spoznávania sa rozoznať, či mužovi ide skutočne o vás, čiže registruje vaše potreby, pocity alebo sa snaží len preto, aby na vás spravil dojem a sleduje tým len svoje záujmy, nemusí íst pritom len o sex. Samozrejme, že každý sa časom prejaví. Mňa teraz zaujímajú tie úplne prvé signály. Moja skúsenosť napr. je, že nevedia počúvať, každú príležitosť využijú na to, aby mohli hovoriť o sebe.
no ja som teda ešte takého debila nestretla, čo by len o sebe chcel hovoriť 😀
@zanka777 Možno niečo v tomto zmysle... často si vyžadujú obdiv 😃
Tak ale keby mu na tebe nezalezalo, nemal by potrebu ti o sebe hovorit.
Druha vec je, ako spolu travite cas. Keby ste sa korculovali alebo sa sankovali, tak asi vela o sebe hovorit nebudete. Alebo keby ste vedla seba lezali a citali kazdy svoju knihu. Alebo keby ste sli spolu ku svojim rodinam a tam sa spolu zabavali. Alebo by ste k sebe pozvali kamaratov, alebo sli do kina alebo do divadla.
Jasne, ze je aj cas, kedy nie je co ine robit, napriklad cesta do divadla, ale by som povedala, ze vtedy sa hovori o divadle.
Zhrniem..
Ak iba pride k tebe, naje sa, zasexuje si, znova sa naje, potom si k tebe lahne a rozprava o sebe a potom ide domov, tak je to cele iba o nom.
a tak vies, aj to sa da brat tak, ze chcu proste len spravit dojem, ale tak samozrejme to nesmu s tou samochvalou prehanat. Ono sa da asi tazko hovorit v uplnych zaciatkoch o tom, ci niekomu na niekom moc zalezi a hlavne ci to vie dat tak najavo, ako by druha strana chcela. To pride podla mna casom
@oliolijanka Ďakujem za tvoj pohľad 🙂. V posledných riadkoch opisuješ správanie sebca, aj takí sú. Sú však aj muži, ktorým záleží na samotnom vzťahu, ale žena to necíti, že sa zaujíma práve o ňu. Že jej miesto by mohla zastúpiť akákoľvek iná žena a bolo by to jedno, lebo tento muž si len plní svoju predstavu o vzťahu. Ale asi moc nad týmto rozmýšľam 🙂.
@standusina Máš pravdu, len časom sa to dá zistiť.
Nerozumiem ako to myslis, lebo podla mna, muz, ktory si plni predstavu o vztahu, bez ohladu na to, aku ma pri sebe zenu, bez ohladu na jej potreby, tak to je u mna sebec.
Ale asi by si musela uviest konkretne pripady, kedy to tak citis, ze neregistruje tvoje potreby.
@oliolijanka Zrejme to tak bude. Aj keď sa k partnerke správa pekne, rád rozhoduje o tom, ako tráviť voľný čas, napr. má rád bicyklovanie a lyžovanie a ona sa automaticky musí prispôsobiť. Takto to mal so všetkými partnerkami.
Ale ocakava od teba, ze sa pridas, alebo, ze budes tolerovat jeho samostatne vylety?
partnera spoznáš hlavne pri problémoch ako sa k nim postaví lebo pekné chvíle každý ustojí
No ale dosť už o mne.... Teraz ty..... Čo si o mne myslíš???😂😂😂😂niečo v tom zmysle?😂😂😂👌