Ahojte da sa vôbec rozoznať ci ide muzovi len o sex alebo o viac?
Ahoj, jednoducho nemat s nim hneď sex..počkať aspon mesiac a byt v pravidelnom kontakte. Ak kontakt bez sexu chladne, tak ho zena nezaujíma.
@syslik81 dobre chapem ale co ak bude vytrvalý. Kolko cakat aby som si bola istá (ako tak ista)
@neferneferuaton tak 3 až 4 dni budú stačiť. Potom mu daj😁
Ak mate spolocne zaujmy a temy, a pokial vam to umozni zostat v aktivnom kontakte tak lahko zistis aky je jeho zaujem. V opacnom pripade sa jeho kontakt s tebou zameria bud na push aby ta dostal kam chce, resp. ked zisti ze to nedostane tak jeho zaujem opadne.
@neferneferuaton tazko povedat, niektorych bavi aj tyzdne a mesiace namotavat viacere, a ked mu das po case, aj tak ho mozes omrziet. Podla mna to vidno na beznom kontakte, ci sa snazi, vazi si na tebe aj ine veci ako tvoju postavu a vidinu sexu. No ale niektori vedia byt velmi prespekulovani a dlhodobo tlacit kaleraby do hlavy.
Už ste prebrali témy manželstvo, rodičovstvo, koľko detí, kde budete bývať, ako budete hospodáriť? Ako na to reagoval?
Kolko cakat? Do svadby. ;) A v dnesnych casoch rychlych rozvodov ani to nie je zaruka..
@neferneferuaton ked mu nepojde o sex, ale o vztah, nebudes písať na mk a nebudes mat otázky.
@neferneferuaton pokialm je vytrvaly tak hold to istis az po tom ,co sa s nim vyspis.. je dost mozne aj to,ze si nebudete vyhovovat v sexe a aj to ho odradi .. clovek nezisti kym neskusi
@neferneferuaton pokojne by som ta motal aj niekolko mesiacov….
Tak sú rôzni muži, niektorých to práve baví aj naťahovať. Mne jeden povedal, že keď nechce baba sex hneď, no tak sa s ňou stretne 5x alebo 10x, to je jedno, veď on ma zatiaľ sex s inou, túto len pripravuje do kolekcie, kľudne ich má naraz viac...
Hlavne, aby si nemyslela že ju má na sex, páči sa mu keď to s ním ona myslí vážne... Zvyšuje mu to ego. Či jej zaplatí kino, kvety, večeru, to su len drobné.
Povedz mu, ze sex mas iba vo vztahu ;)
@dizajnerka je mi zle z takich chlapov
Väčšina mužov chce vzťah aj sex, len čas a energiu venujú vzťahu až po tom, keď funguje sex.
@neferneferuaton nezameriavaj sa na sex. Môže ťa milovať a chcieť veľmi sex. Dôležité sú iné signály. Cíti sa s tebou dobre a plánuje. Niekedy na začiatku mu môže ísť viac o sex ale zaľúbi sa - vzťah sa vyvíja. Malo si o ňom povedala.
@neferneferuaton to sú mi dnes vzťahy 🤦 svet je už hore nohami..
@neferneferuaton ved to je lahke...nedas mu a rychlo uvidis...
Nikdy si nebudes ista, preto by som mu ja dala hned a potom uvidis, ci bude stale rovnako pozorny a snazivy ako predtym
@neferneferuaton čakať do svadby, a sex až po svadbe. Úplne jednoduché.
Predstavil ta kamaratom, rodine? Ma povest a historiu kratkodobych vztahov? Preco by to s tebou malo byt inak? Stretava sa popri tebe s dalsimi dievcatami?
Viac nez hladanie konkretneho casoveho obdobia ktore treba cakat sa zameraj na to ako sa v tom vztahu citis a ci vnimas z jeho strany zavazok a dlhodoby plan.
Odporucania vyspat sa s nim hned su nezmysel a moze to odstrasit aj chalana ktory to myslel vazne
@neferneferuaton Ked sa musis pytat, tak mu o vztah nejde.
@neferneferuaton zavisi co chces ty. Ak hladas partnera, s ktorym si chces zalozit rodinu a prezit spolocnu budúcnost v dobrom i zlom, tak ideal je pockat az dokial to obaja verejne neslubite pred aspon 2mi svedkami. Zvycajne sa to deje v kostole alebo na matrike a nazyva sa to sobas ci svadba
@sasesoe asi tak nejak.. Urcite ak mas ty záujem o vtah, prípadne ho vidis ako budúceho manžela, tak kym si nebudes ista o co mu ide, tak by som s nim nespala...
@neferneferuaton spytat sa ho...
ak ťa predstaví rodine. to je obvykle znak, že to myslí vážnejšie a nie ako jednorazovku. ak teda chceš dlho čakať. ak to chceš skôr, všímaj si, ako sa tvári, ako jedná. ako s tebou trávi čas, ako sa o teba zaujíma. ak má vážny záujem, nebude prekážkou ani sex na prvom rande ani keď si počkáte Viac týždňov či mesiacov.
@heisenberg 😂
podľa mňa nebude mat problém ukazovať sa s tebou na verejnosti, pred kamarátmi a podobne, rodine ťa asi predstavovať hneď nebude, to je logické, ak ťa chce len pre sex, nič z toho nebude, niektorí sú vytrvali a akonáhle dosiahne svoje, už sa neozve, ťažko povedať, poznám páriky, ktoré vraj sex mali ma 1 rande a dnes maju spolu rodinku, alebo čakali a potom si nesadli časom, choďte spolu niekam na výlet do hôr,do zoo, do kina, správanie niečo napovie, buď alebo, to zistíš potom o čo mu išlo a možno on nesadne tebe, tu sa radit asi nedá, dáš mu hneď, povie, že si....a nechá ťa, budeš čakať, odbijat ho, omrziš ho, taký čo chce len sex, môže byť trpezlivý, ale to aj ten, čo ťa bude chciet úprimne, no držím palce
da sa to zistit tak,ze u hned nedas... budete randit pisat si volat ... a az po dlhsej dobe uvidis ci ho to este bavi