Ahojte mam 28 rokov a som bez partnera.
Ale chuť na sex mam veľkú. Ako to riešiť? Neviem či je velmi bezpečne hľadať sex.partnera na internetovych zoznamkach. Čo by ste mi poradili?Niekoho osloviť niekde? A nie nebudem si to sama robiť ani nahodou
alebo najdi si frajera
nechať si chuť zájsť.... nie je to na nete bezpečné a sama si to nechceš robiť...tak neviem pozve ťa niektorá z nás domov do trojky, kde sa zoznámime ????
Nemáš ruky?
Nemáš nejakého kamaráta ktorý by ti pomohol a pomohli by ste si vzájomne? Samozrejme normálneho, diskrétneho. Neriskoval by som to s niekým len tak so zoznamky,mala by som pred tým osobné obavy. Alebo nejakú hračku, satisfyer ti zmení život 😃😃
Aj kamarát s výhodami je podľa mňa fajn riešenie 😀 Ak máš nejakého takého, ktorý má rovnaký problém ako ty, tak v tom nevidím žiadny problém 😀 Asi je lepšie, keď toho človeka poznáš a poznáš aj jeho zdravotný stav a nemusíš sa ničoho obávať 😀
keď má niekto chuť na sex, tak prioritne nemá vždy chuť robiť si dobre, ale veľa krát, hlavne u žien to tak je, majú chuť na chlapské ramená, nežnosti, všetko okolo toho, žiadna hračka to nevynahradí
Rooooóóóóóbert a nemyslím toho milionára Geissena 😂
@januska12323 sama si to robiť nebudem ja chcem chlapa
Ja si myslím,že pre ženu nebude problém si nájst niekoho na sex,problémom bude skor nájst niekoho na vztah.
No tak si nájdi chlapa. Ideálne cez zoznamku taký čo pomáha aj ďalším 😏
@zoro9836 vyzerám dobre(aspoň podľa mužov) a partnerov na sex som mala aj v minulosti
tak si najdi aj teraz ci?
Tak ked chces chlapa, nájdi si nejakeho. Omg.
Obetujte sa niekto 😀😀😀😀
Takze vyzeras dobre a partnerov na sex si mala aj v minulosti .... a zrazu potrebujes radu od mamiciek na mk
@oira presne, asi kazda kt dnes nema chut, treba postat mangela 😂
@simca06022011 požičiam môjho 😅🤣🤣🤣
Budem mať pokojnú noc 😏.
@lenqua_12325 len či sa ti ešte vráti?😂
su ludia co si najdu milenca online, niektori v realnom zivore...