Ako reagovať na priateľove "pikantné" správy?

6. sep 2023

Ahojte baby,pisem anonymne lebo to je pre mna sukromne a takpovediac sa zato aj hanbím a idem pre radu…nemam žiadne skúsenosti sexom,zato moj priateľ ano a z času na čas mi napise alebo povie niečo pikantne naco ja neviem ako mam reagovat a co odpisat…

deti95060810
6. sep 2023

odpíš mu smajlíkom a máš pokoj...

bajka16
6. sep 2023

Keď si človek pospája fakty z tohto čo si napísala, tak mi výjde iba jediné - nemáš priateľa. Nemali ste spolu sex, teda ty si ho nemala vôbec a on o tom ani nevie. 😀 wtf tak mu to povedz?? To chceš tajiť kým ti duch svätý neodstráni panenskú blanu?

beata_k
6. sep 2023

Napis mu "A dalej?" On sa uz rozpise 😁

h2
6. sep 2023

Určite sa nehanbi za to, že si panna. To nie je nič, za čo by si sa mala hanbiť.

domkakvet
7. sep 2023

@bajka16 za to ze nemali spolu sex neznamena, ze nie su vo vztahu, nie kazdy hned skoci do postele.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fantaghiro21
7. sep 2023

Mna by zaujimalo ,co je to pre autorku "pikantne"ak je taka hanbliva a nema skusenosti..(mozno Uz chytenie za zadok ta rozklepe ?)
Ak ti napise,ze by ta hned rad pretiahol ,tak to pikantne nie je.len je chlapec nadrzany a chce ta do postele...
Nevieme ako dlho spolu chodite, kolko mate rokov(myslim ze do 20 ?), ci ste sa dohodli nesexovat ,ale mlady sa recou pokusa ta zlomit?
Alebo ste aa o sexe nebavili ,alebo choditr len kratku dobu...
Neviem ako vy, ale my sme od zaciatku vztahu sa otvorene rozpravali ,aj o sexe ....

bajka16
7. sep 2023

@domkakvet tu nejde o sex ale o to že sa mu s tým ani nezdoverila. Mal by to vedieť možno by zmiernil veď vieme akí sú chlapi.

domkakvet
7. sep 2023

@bajka16 ano treba aby to vedel.

bajka16
7. sep 2023

@domkakvet tak to potom nie je vzťah. Ona mu nedôveruje ani natoľko, aby mu povedala takú dôležitú vec. 🤷🏻‍♀️

domkakvet
7. sep 2023

@bajka16 tak to je pravda.

miadi
8. sep 2023

Odpis mu ze muža robia činy talk is cheap. 😁