Ako reagovať na balenie mužov?

13. aug 2022

Ahojte. Som nezadaná už 4 roky a prišla som do práce kde je polovica mužov a polovica žien.
Ide o to že ako mám reagovať na to keď ma požiadajú o Facebook? Alebo číslo,? Bavím sa o mužoch len ktorí sa mi páčia. A zatiaľ za mi pozdávajú traja. Chcela by som ich bližšie spoznať a teda ten Facebook mi vyhovuje. Lenže neviem ako im odpovedať, hneď im mám dať Facebook keď požiadajú ? Totiž bojím sa aby to nevyzeralo tak že každému dávam svoj Facebook a že som taká že netreba príliš o mňa bojovať a dostane má každý :D pritom to tak nieje, páčia sa mi traja a chcem ich viac spoznať. Ostatným by som fb nedávala. Len keď ma požiadajú tí traja o fb mám im ich ho hneď dať ? Nebude to vyzerať zúfalo ?

dadis
13. aug 2022

V pohode priatelstvo prijmi. Co je na tom zufale? Zufale by bolo, ak by si ty bola prilis aktivna..teraz si len vyberas. Len daj pozor, aby ich zaujem nebol iba postelny, lebo to sa rychlo taketo klebety siria a rychlo by si dostala nalepku radodajky 😏.. pre mna teda lepsie riesit vztahy mimo prace

deti95060810
13. aug 2022

však neber tie vzťahy hneď tak vážne. Skús to brať ako kamarátstvo a časom uvidíš..

deti95060810
13. aug 2022

súhlasím s @dadis , vzťah radšej mimo práce...

autor
13. aug 2022

@dadis veď toho sa bojím aby nezačali pletkovat ešte že so všetkými niečo mám. Pritom ja to neberiem zatiaľ nejak extra vazne, chcemen kamarátstvo aby som i h spoznala.

janka1011
13. aug 2022

To som ešte nepočula že "dať im facebook" 😀 Ak ti pošlú žiadosť o priateľstvo, neni na tom nič divné, veď ste kolegovia... ani za tým nemusíš nič hľadať. Ináč neviem koľko máš rokov, ale vyzeráš akoby si len dnes objavila sociálne siete. To, že niekomu potvrdíš priateľstvo neznamená, že ťa dostane každý alebo že si zúfalá. Takých priateľov môžeš mať na fb aj 2000.

lindous
13. aug 2022

Že sa ťa niekto spýta aký máš FB alebo si ťa pridá do priateľov nemusí vôbec znamenať, že má o teba záujem alebo že ti bude hneď vypisovať, či pozývať ťa na rande.. na priateľstve na FB nie je nič špeciálne, výnimočné a nič to vlastne neznamená, takže si neviem predstaviť, že by to niekto bral ako zúfalstvo alebo ako znak toho, že ťa dostane každý ... jedine, že by si si so všetkými tromi hneď potom aj rande dohadovala... ak si ťa vôbec teda pridajú, keďže zatiaľ sa bavíme v teoretickej rovine 😅 myslím si, že skôr by bolo smiešne keby si okolo toho robila cáviky a hrala sa "nedostupnú" ...

dadis
13. aug 2022

Ved bud len kamaratska. Ziadne rande ani vypisovacky, drz si od nich odstup. Chodte niekam ako partia viacerych, ale ak by ta volali len samu, tak povedz ze v praci nerandis. Nechas si tak viac casu na spoznavanie a vyber..mozno sa ti casom ziaden z tych troch nebude pacit..a v praci si mozes vybrat max jedneho frajera..tak s vyberom cakaj..viac frajerov v ramci jednej firmy je uz fakt prilis.. tie reci a tak..

miadi
13. aug 2022

Ked niekomu “das” FB hnet .. to nie je to iste ako ked mu “das” .. 😉🤣 je fajn ze sa ti pacia 3 Aj ked ta este nebalia hlavne klud . Take it easy .

januska12323
13. aug 2022

Ja by som potvrdila priateľstvo len kamarátom, najprv sa spoznajte v práci keď ti o to ide.

kitycat
13. aug 2022

A to sa uz neda tak, ze sa pofirtuje v kuchynke? Zajde sa na obed do kantyny?

Treba hned "davat FB"?

Som stará žena 🤷‍♀️🤣

liz_lemon
13. aug 2022

ty uz snivas, ze ta budu vsetci balit, a mozno ani nemaju zaujem ani o teba ani o tvoj FB

pallacinka29
13. aug 2022

@janka1011 hahahahah, ja som si myslela, ze som “za opicami”, ale vidim, ze nie 😂😂😂. Tiez som to v zivote nepocula.

pallacinka29
13. aug 2022

@liz_lemon tak je nezadana 4 roky, mozno si namysla.

janka1011
13. aug 2022

@pallacinka29 celkom iste si namýšľa, veď v jej príspevku nie je ani náznak, žeby ju niekto balil, ale už rieši, ako na balenie reagovať. Hlavne že ona už má vyhliadnutých 3 kolegov, ktorí sa jej páčia.

bajka16
13. aug 2022

Prosím ťa a ako vieš, že ťa požiadajú o FB? Ak ťa už požiadali, tak hádam si nejak už reagovala a nenechala ich tam chudákov stáť, kým sa spýtaš na koniku?
Strasne divný príspevok 😀 ale ešte som nevidela normálneho, dospelého človeka, ktorý by prišiel, že "čau aký máš FB?' väčšinou sa ťa to normálni ľudia opýtajú, keď sa už "kamošíte " v práci dlhšiu dobu. Aj to ohľadom práce 😀🤷🏻‍♀️

dadis
14. aug 2022

@bajka16 Ak mas na FB realne meno, tak normalne dostavam ziadosti od kolegov a kolegyn, s ktorymi sme aspon niekolkokrat boli v kontakte.
@janka1011 @pallacinka29 Prestante ju ponizovat. Poznam vela ludi vo svojom okoli, co su uplne normalni a v pohode a niekolko rokov nemali vztah. Mala som krasnu kamaratku, vysoku, stihlu blondynu, ked mala okolo 30tky tak bola vyse 6 rokov bez vztahu. Nie je to nic neovykle...

beataxxx
14. aug 2022

Ved to dobre padne, ked je o Teba zaujem…..nie je to nic zavazne, uzivaj si to, nebude to trvat vecne…..nebolo by horsie, keby si Ta nikto nevsimal a bavili by sa len s kolegynami? Pripisujes tomu privelky vyznam, ved na tom nie je nic zle

janka1011
14. aug 2022

@dadis nezveličuj, nikto ju neponižuje.

miadi
14. aug 2022

@beataxxx zatial o nu este zaujem otvorene prejaveny Nebol . Ona sa len pripravuje na to co robit Ked bude a zaujem by mala o 3 😁len v robote s kolegami je to take .. ked to zle dopadne na FB ich moze bloknut no v robote uvidi ex kazdy den. Nie prave naj situacia.

dadis
14. aug 2022

@janka1011 Mozno nie zrovna ponizovanie, to je pravda. Ale opovrhovanie autorkou z tvojich prispevkov citit.

janka1011
14. aug 2022

@dadis ani jedno ani druhé. Keď si prečítaš komentáre tak to, že si namýšľa, nevidím iba ja. A že nevie, ako fungujú sociálne siete tiež. Ak je to žena v rokoch čo si teraz založila účet na fb tak to chápem Ale ak mladá baba tak uznaj, že divné.

dadis
14. aug 2022

@janka1011 A preco by si mala namyslat? Podla coho usudzujes? Podla mna pokojne sa tym 3 muzom moze pacit. Ze dopredu riesi, ci ich ziadost o priatelstvo prijme? Podla mna rozmysla tak, aby si nepokazila vztahy v praci a aj dobre rozmysla, ci si ich pripustit blizsie k telu. Lebo flirtovat a riesit vztahy mimo prace a v praci je rozdiel. V praci musis byt naozaj opatrna a ist do toho, az ked sa inak odolat neda 😀.. ale skusat randit v praci s viacerymi muzmi je pre zenu katastrofa, lahko dostane nalepku lahkej zeny (i ked bezne chodia zeny na rande z tindru aj niekolkokrat do mesiaca)

janka1011
14. aug 2022

@dadis no dobre, a ty podľa čoho usudzuješ, že tí traja majú o ňu aj záujem? Lebo ja vidím len to, že sa oni páčia jej. A rieši už dopredu čo by bolo keby...veď tak nechám to tak, v práci sa ľudia dostatočne spoznajú. Prijať priateľstvo na fb neznačí predsa pokazenie vzťahov v práci ani pripúšťanie si k telu a už vôbec nedáva nalepku ľahkej ženy ☺

dadis
14. aug 2022

@janka1011 Ja usudzujem z mojich skusenosti. Ved vidis, ze sa niekomu pacis a citis, ze to je obojstranne a ze sa ti dany clovek tiez paci...dalsi krok, ze ta oslovi v sukromi a chce sa dostat k tebe blizsie (v praci si malokedy sam a nemas vela príezitosti flirtovat oosobnd, tak napr. cez firemny chat, ale skor cez socialne siete, najpr ti zacne lajkovat fotky, nenapadne da nejaky koment).. vsak ti chlapi tiez nejdu na to zhurta...a vacsina chlapov o zenu zaujem ma..otazka je aky - castokrat sa jej len chcu dostat pod suknu..dala by som ruku do ohna, ze ziadny z tych troch by nevahali, ak by dostali s nou ponuku nezavazneho sexu - a to ju ani nemusim vidiet 😀😀😀

janka1011
14. aug 2022

@dadis dala by si ruku do ohňa? Z jedného nezrozumiteľného príspevku úplne neznámej ženy? Fíha...tento koník neprestáva fascinovať 😉

dadis
14. aug 2022

@janka1011 Ano dala. Mam 41 rokov a dlho som pracovala v muzskom kolektive. Kazdy jeden by ju prekotil.

danica2711
14. aug 2022

@kitycat zobrala si mi to "z úst", tiež mám ten pocit. Tak balí ma kolega v robote a ja namiesto toho, aby som s ním komunikovala zoči-voči, ho prehrám na FB? A budem do aleluja čakať, kým mi niečo napíše namiesto toho, aby som s ním už dávno bola niekda fyzicky?! Nechápem

pallacinka29
14. aug 2022

@dadis nikto ju neponizuje, je chuda zjavne mimo, ked pise o “davani Facebooku”…

zdenkastanka
14. aug 2022

@liz_lemon tak ale zas konecne zena so sebavedomim🧐☝️ved to tu je same "pacim sa mu este?", "podvadza ma?" , alebo ine zufalky co sa nechavaju "tyrat"...

liz_lemon
14. aug 2022

@zdenkastanka ano, tato si rovno vybera z 3 chlapov 😂