Prajem pekný večer. Mám 25 rokov. A mám 18 ročnú priateľku. Sme spolu 8 mesiacov a ona už dlhšie hovorí ,že by so mnou chcela mať sex.Lenže ona je ešte panna a ja som totálne znervóznel. Pannu som ešte nemal takže neviem ,ani čo si môžem dovoliť a čo nie. Keďže ani ona sama ešte nevie ,čo sa jej páči ,a čo nie .
Nechcem nič pokaziť a chcem ,aby si to so mnou užila a nie aby bola v bolestiach alebo sa bála.
Čo by ste doporučili ? Ako jej spríjemniť celkový deň pred tým ?
@zahrajzlato hoď si jej nick do hľadania. Chlap to nie je ani zďaleka a panna tiež už dávno nie je 😂
Si chlap a v lete si písala o svojej menštruácii. Načo je toto dobré
Ale no tak, nebuďte zlí. Dnes je in byť chvíľu žena, chvíľu muž, chvíľu papagáj...
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/shifting-skusenosti-2/
Asi to bolo úspešné a je už zrejme v inej dimenzii, kde je chlapom a má pannu partnerku
@danik1505 https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/meskanie-menstruacie-107/
Jednoducho, dáš si do vyhľadávača nick a ukáže ti iné témy
Ta priatelka si ty? A zabudla si dat diskusiu ako anonymnu...
Náhodou, už tu raz bol jeden expert, čo si tu hľadal milenku a písal z manželkinho profilu, o čom zjavne nemal ani tušenia. 😆 Keď mu to baby napísali, (lebo jeho žena tu bola aktívna, riešila nejaké záležitosti okolo detí...), tak sa zľakol a zrušil jej účet. 😂
... možno majú spoločné konto a píšu na striedačku 🤷
@nafka0483
Ja neviem či tu sa fakt na tých diskusiách autori robia alebo čo..a čakaju od nás erotickú poviedku na dobrú noc😀 keďže očividne to nie je pravda
Alebo by som sa smiala keby to bol fakt nick jeho 18rocnej akože panny priateľky a takto sa to týpek dozvie, že ňou nie je😂
Booooooze...co vas je do toho, ako sa dnes identifikovala.🙄🤔😛🤣🤣🤣 (irony)
Tak toto je dobrý trapas 😁. Alebo si jej profil požičal brácho 😀😀
@h2 jezisi to fakt? ako mi to mohlo ujst. (myslim toho chlapa co si hladal milenku)
@pralinka25 Ono to totiž veľmi rýchlo zmizlo. Tým, že nepísal, ako anonym, ale pod nickom, tak miestne detektívky hneď odhalili, že v iných diskusiách písal, ako žena a o úplne bežných veciach, väčšinou okolo detí. Keď mu to napísali, za krátky čas zmizol ten príspevok a keď som potom pozerala ten profil, tak bol zrušený. Z dôvodu, že sa takto rozhodla sama tá používateľka. Chlapík zrejme v panike pre istotu zrušil žene účet. 😂 Pamätám si, že bol z Galanty. Ale na ten nick už si nespomínam.
@h2 totalna haluz. ktovie ci sa to ta zena nakoniec nejako dozvedela. a on si akoze normalne hladal milenku bez obalu?
@pralinka25 Áno, úplne otvorene. Aj priznal, že je ženatý a že hľadá len nezáväzný vzťah na sex. Tak ja neviem, či mal zatemnenie mysle, či čo.
@h2 fascinujuce. 😂 ja tusim vzdy pridem o najlepsiu zabavu 🙄 inak ako ho to mohlo vobec napadnut takato blbost.