Som vydatá, ale už dlhšie rozmýšľam nad kamarátom. Sme kamaráti asi 5 rokov, nestretávame sa často. Problém je, že ten kamarát je single a v minulosti, keď som bola single aj ja, mal o mňa obrovský záujem, velmi sme si rozumeli . Vtedy u mňa skončil vo friendzone. Vtedy sa mi na ňom nepáčilo, že bol starší a rozvedený. Teraz ale viem oceniť jeho vlastnosti, zrelosť, úspech, finančné zabezpečenie. Môj manžel nemá vysoký príjem a preto asi fantazírujem nad zabezpečeným mužom. Manžela by som naozaj nepodviedla, ale do kamarata som platonicky zamilovana, ked prida fotku na fb tak sa vzdy potesim atd. Chcem na neho prestat mysliet, toto co sa deje nie je spravne. Ako mam na neho prestat mysliet? Prosim nesudte ma, naozaj mi je luto ze sa mi toto deje a chcem s myslienkami na neho prestat.
@domka222 alebo neprejde a začne žiarliť 🙂
zameraj svoje myslenie na tvoje manzelstvo. Niečo asi nefunguje ako ma, ked fantazirujes o inom. Pozvi muza na veceru, obnovte romantiku a spomen si, prečo si sa za neho vydala, spomen si na to, čo na svojom mužovi obdivujes, čo sa ti na nom paci. Zameraj svoju energiu cielene na svojho muza a postupne to pojde.
Kamarata staci len lepsie spoznat a hned ta to prejde 😅
Hm, sme len ľudia. Ono stáva sa že za roky v manželstve, začneš sympatizovať k niekomu. Ale väčšinou ide o chémiu a nie o finančné zabezpečenie. To je divné. Doteraz ti bol tvoj muž po finančnej stránke dobrý a teraz fantazirujes že sa stanes čo? Vydrziavanou panickou? Nie je zlato všetko čo sa blisti.
fúha, zrazu si v sebe objavila neprekonateľnú lásku k peniazom?
Vevyhladavaj ho,ani len na sociálnych sieťach Svoju šancu si už prepadla.Zmier sa s tým.
Starší a rozvedený je stále😄🫡 Úspech a finančné zabezpečenie povedali všetko o Tebe🫣Šancu si mala. Začni sa venovať manželovi.
Ty si sa zalubila do jeho penazi a uspechu. Predstav si ho ako sofera MHD za 1200 v cistom a ono ta to prejde.
@greywolf 🤣
preňho je to satisfakcia, že konečne oceňuješ jeho starší vek oproti manželovi..len mu povedz, čo citiš, narastie o 10cm
Je smutné, že ženy idú až tak po peniazoch 🤭, že namotajú sa na kamaráta a manžel je zrazu na druhej koľaji. Keďže si toho kamaráta dala predtým do friend zóny, tak si mala na to asi veľký dôvod....tak si naň spomeň a nerob blbosti
Kolko percent zien takto rozmysla ? Co myslite? Dost casto tu vidim podobne vlakna
@kubo654 muži snivaju o krase, ženy o peniazoch - ale nie všetky zas..tak to chodi od stvorenia sveta
@karolinakr nemyslim peniaze konkretne. Ale to ako ze sa zacnu "nudit" pozerat inde. Niekedy mam pocit ze ak zena neriesi nejajy problem tak zacne pozerat inde. A vzdy sa najde "vetsi pes"
je to velmi tenký lad..ver mi, viem o čom hovorim. Vymaž na fb, zablokuj, prestan mu venovat pozornosť lebo to dopadne zle a niekedy už nie je cesty spat. Zíde z očí, zíde z mysle..
Keď si kamarát niekoho nájde, tak ťa to prejde 😀