Ako prejaviť záujem?

4. nov 2022

Zdravím, som slobodná mamička, a už som nejako zatúžila začať randiť. Zoznamky si myslím, že sú celkom dobrá voľba, ale asi som skôr stara škola, skúsiť to najskôr bez zoznamky. Popravde ale ako matka na veľa miest nechodím, ale veľmi ma zaujal jeden muž, ktorého som klientka (nechcem špecifikovať, jedná sa o hobby aktivitu) každopádne on nie je veľmi aktívny na sociálnych sieťach, čiže netuším, či on vôbec niekoho ma, nemá .. chodím k nemu na lekcie cca 1-2x do mesiaca. Príde mi veľmi milý človek, niečo ma na ňom proste zaujalo tak viac, a nebolo to vôbec výzorom. Každopádne sa nechcem strápniť, keďže možno ma partnerku a rada by som k nemu na hodiny chodila naďalej, a po trapase by som tam už chodiť nechcela 😅 ako nenapadne vyjadrit záujem, alebo zistiť, že či niekoho ma ?

dadis
4. nov 2022

Ak by mal zaujem, tak uz o tom asi vies 😀😀

amiaja
4. nov 2022

Skus sa na neho usmiat, dlhsi pohlad... ale nejaku extra iniciativu by som nevyvijala, ak by mal zaujem tak to da najavo. Mozno ma fakt priatelku/zenu a zbytocne sa strapnis.. keby si ho uz nikdy viac nemusela vidiet tak ok ale ked stojis o hodiny ktore ti dava tak by to mohol byt potom trapas🤭

mamamasama
4. nov 2022

Súhlasím s @dadis. Vedela by si, ak by záujem mal.

brembo
4. nov 2022

takých ako ty mu prejde rukami neurekom. Neber to odo mna v zlom. Takže nevivíjaj privela aktivity zaujat ho. Pár usmevov,ale nič viac. Možeš byt nanho milá,ale zase netreba prehanat.

lulaby1982
4. nov 2022

Aaaa kde je problém ,normálne , ako to robili naše staré matere, ocuvaj si Ty ale svarny suhaj,rada by som Ti ukázala moju zbierku motýľov, prípojis sa? Odparkujes tátoša do mojej garáže?
Vybalte to na neho a hotovo .Čo pak ,kde pak. Proaktivnost ,budte proaktivna .

amiaja
4. nov 2022

@lulaby1982 😂👍

brembo
4. nov 2022

@lulaby1982 ty si ale číslo😀

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liz_lemon
4. nov 2022

najdi si ho na katastri, uvidis, ci nahodou nevlastni nehnutelnost s manzelkou, prip. partnerkou

vilma7
4. nov 2022

Záujem by si určite zacítila...a niečo naznačovať pokiaľ si si nie istá, by som neriskovala, keďže chceš aj naďalej tam chodiť.