Ako, prečo a čo to vlastne muži robia?

novaajnenova
15. máj 2024

Mám na vás všetky otázku, možno odpoveď poznáte, možno to bude niečo na zamyslenie. Ja už som v koncoch a v tých chlapoch sa nevyznám.
Neviem ako to nazvať, ale mám vzťah-nevzťah. Je mladší, od začiatku sme sa dohodli na tom, že pôjde len o sex. Iniciatíva vyšla z jeho strany. Najprv sme si dlho písali, on sa chcel veľmi stretnúť, ja som nechcela. Nakoniec som do toho šla s tým, že buď nepríde ten sexy chlap z fotiek, ktoré mi poslal, ale nejaky pupkaty uslintany úchyl. Alebo bude divny, alebo zistime inak, že to nema zmysel a ukončíme to. Prosto po dlhom písaní som si bola istá, že sa nikam neposunieme, žiadny príležitostný sex som nehadala ani nechcela. Stretli sme sa. Prišiel ten z fotiek, neverila som, že práve takto vyzerajúci chlap by chcel mňa. Prvé stretnutie malo byť len oťukávacie, na krátky pokec. Keď sme sa ale stretli, asi po 3 slovách sa stalo niečo neuveriteľné. Vybuchla vášeň, premohla nás príťažlivosť. Sex nebol, ja som sa zbadala a nechcela som. On to síce s problémami, ale rešpektoval. Ak by som to mala opísať, zažila som niečo, o čom som zvykla čítať v romantických knihách a myslela som, že takéto niečo reálne neexistuje. Zabudla som na okolie, svet, na všetko. On to pomenoval rovnako, nezavisle odo mňa, vraj toto ešte nezažil. Stretavame sa, sex zatiaľ nebol - neboli podmienky. Ale vášeň je tam šialena. A tu prichádza problém. Predtým sme si písali takmer denne. Nikdy nič extra osobné, keďže sme to chceli udržať v rovine bez namotania sa. Odkedy sa stretávame, komunikácia sa zmenila. On napíše len občas, väčšinou len či mám čas (plus samozrejme klasicke otazky o tom ako sa mam a tak). Keď napíšem ja, niekedy ma ignoruje aj deň dva, niekedy odpíše, ale je dosť strohý. Niekedy je hrozne milý, pozorný, píše, ako by chcel byť so mnou, niekedy odpovedá jednoslovne alebo už neodpíše vobec, hoci je online. Neriešim, nemáme vzťah, akceptujem to, už píšem prvá málokedy. Minule mi ale písal, ako mu chýbam a začal, že čo cítim, keď sme spolu, či mi chýba a podobne. Následne sa odmlčal na viac dní. Potom písal zase, že by sa chcel vyspať s jednou konkretnou ženou, ktorú poznám, že či by som mu ju dohodila, či by mi vadilo keby s ňou spal a podobne. Nechapem jeho pochodom. Pochopila by som, keby sme po sexe, že dosiahol svoje a je odmerany. Ale je odmerany, potom namotáva, potom je zase chrumkavy, potom ide na mna s týmto. Pričom viem, že s tou ženou by aj tak nič neriešil. Načo mi ale o tom pisal a dokazal to riešiť poriadne dlho. Akoby chcel počuť, že by mi to vadilo a že žiarlim. Pritom inokedy ma ignoruje a je odmerany. Čo si mám o tom myslieť? Len pre istotu, nemáme pubertálny vek, ja už mám takmer dospelé dieťa, on je mladší, ale zase syn by mi nemohol byť. Aha a vyjadruje sa, že stretávať sa chce aj ďalej, ale už dlhšie to nenavrhol. Keď by som to navrhla ja, stretli by sme sa, on to už ale nenavrhuje. Keď sa dohodneme, tak je aktívny, stále píše ako sa teší a to stretnutie je zakaždým nenormálne.

wintery
15. máj 2024

@novaajnenova prepáč, ale celý čas som myslela, že máš tak maximálne 25rokov a na konci príspevku napíšeš, že máš dospelé dieťa 😅 asi toľko k Vášmu "vzťahu". Mohla by si mať viac rozumu.

judit47
15. máj 2024

Si pre neho MILFka pritahuje ho starsie masko ale vie ze sa mu do toho nechce investovat cas a energia lebo z toho nic nebude…😀🙂tak si ta prihrieva ako polievocku ak by si sa rozmyslela na pich a ak nie tak o noc nepride…

babovka2321
15. máj 2024

@novaajnenova cudujes sa, ze raz sa sprava tak a raz onak... Jednoducho... Zaujima sa o teba, ked ho steklia gule a dufa, ze mu ich pomozes vyprazdnit. Seriozny chlap so zaujmom sa takto nesprava.

rozculena
15. máj 2024

iba ťa chce "donútiť" k sexu....

syslik81
15. máj 2024

snazi sa v tebe vyvolat ziarlivost aby si mu lahsie dala.. bude ta namotavat az kym sa s nim nevyspis..este sa par x stretne a dovidenia... ty sa namotas a bude tu dalsia tema... jasne ti dal najavo ze mu ide len o jedno .. tak apson neklame

h2
15. máj 2024

@novaajnenova Vy ste sa od začiatku dohodli, ze pôjde len o sex, ale ten sex ste ešte ani nemali???

sissy27
15. máj 2024

@novaajnenova chcel trtkat hned a ked sa nezadarilo, tak sice este caka, ale nie v celibate.
Nechapem, ty mas tipujem okolo 40, on asi tak 30 a “neboli podmienky” ? Chapem, ze ty mas doma dieta tak si tam nebudes nikoho tahat, ale on co? Zije u rodicov? S frajerkou? Nema ani peniaze na hotel?
A mozno len hladal “sugar-mommy” 🤷‍♀️
Byt tebou zavriem dvere definitivne, ja viem, mlade stavnate masko je super, ale keby ta tak strasne chcel, tak ti bude spievat serenady pod oknom a vyriesi aj otazku “kde”. Tento caka, ze to zariadis zanho, on si odskrtne “sex so starsou” a hotovo. Ale hlavne - chlap ktory mi povie, ze chce pretiahnut moju znamu a mam to zariadit - viac neviem, ze existuje. Pozbieraj posledne zvysky svojej hrdosti, lebo uz jasnejsie ti nemohol povedat, ze vobec nie si taka “hot” ako ti nabulikal.

dadis
15. máj 2024

Ja len pozeram 😳😳😳 Toto pise dospela zena 🙈🤯

mamamasama
15. máj 2024

Nehnevaj sa, ale si na smiech. Správaš sa ako keby si mala 15. Chlapec si chce len zatrtkať a občas skúša, či ťa zlomí, alebo nie. That's it.

sissy27
15. máj 2024

@dadis tak u chlapov sa hovori “ked sa kkt postavi, tak sa rozum zastavi” 😅 u zien to funguje rovnako, len nestoji 🍆😅

novaajnenova
autor
15. máj 2024

Hm naložili ste mi, ale máte pravdu. Ja si to tak nejak aj uvedomujem, ale ja od toho tiež neočakávam niečo viac. Za životného partnera by som ho (ani nikoho iného) nechcela, tiež mi ide o ten sex. Vyskúšať , ako tu niekto napísal, vyskúšať mladé mäsko. To s tou inou ženou mi nebolo príjemné, ale od začiatku som vedela, že ona nie je v jeho zábere záujmu. On to vie tiež, že to viem, ale chvíľu sa tváril, že by to bral.

@h2 ako píšeš, on od začiatku tvrdil, že chce len sex, že v tom je z jeho strany fyzická príťažlivosť. Ja som ale opatrná, chcem aspoň trochu vedieť, čo je zač.
@sissy27 Tým, že je v podstate cudzí, si ho domov ťahať nechcem, uňho je to podobné. A zabezpečiť hotel? To je take dosť divné. On už toto niekoľkokrát zabezpečil, ale ja som vždy cukla a nič z toho nebolo. Teraz už nie je taký iniciatívny v tomto. Ale áno, asi sa mi snaží dať najavo, že nie som jeho top, ale následne takto namotáva. Pritom ja (inak duša romantická, neviem čo sa mi v tomto prípade stalo), som za normálnych okolností zastáncom toho, že najprv láska, potom sex. A teraz nie, je tam fakt také živočíšno a nemám tendenciu sa namotať naňho. Preto len čumím, že čo to stvára a prečo. A načo to je dobré. Prečo nemôžeme komunikovať normálne? Proste máš čas? Mám/nemám. Vybavené. A nie že on ma ignoruje, potom je odmerany, potom mi vypisuje aka som úžasná a krásna a že na mňa nevie prestať myslieť. A potom zase ignorácia. Akože je mladší, ale zase nemá -násť a to už dosť dlho.

novaajnenova
autor
15. máj 2024

@mamamasama to je v poriadku, z mojej strany je to rovnaké.

marca12
15. máj 2024

@novaajnenova Dostal ta,mas zaujem,uz nepotrebuje lovit. Toto je podla mna najhorsi typ chlapa.

dadis
15. máj 2024

@novaajnenova Tak hlavne pouzi ochranu, ked uz velmi chces skusit takyto sex, tento vyzera ze trtka prvu ligu..

novaajnenova
autor
15. máj 2024

@marca12 hm celkom trefny postreh. A to som myslela že chlap vždy potrebuje loviť. Alebo keď uloví, tak z toho vyťaží maximum.

sissy27
15. máj 2024

@mamamasama ale no, preco hned na smiech? Ci ty si vzdy uvedomela seriozna panicka, ktora neurobila ziadnu hlupost, neomylna, vsetko vzdy dokonale a pod kontrolou? No musi byt s tebou sranda, fakt 🙄
Tak tu si autorka trosku uletela, ale v zasade o nic nejde a netreba ju za to zhadzovat a vysmievat sa.

@novaajnenova no dobre, u teba nie, to plne chapem. Unho nie (bohvie preco) a hotel je pre teba divny - tak co by si vlastne chcela? 😃 ci ako spravna zena sice nevies co chces, ale neprestanes, kym to nedostanes? 😅
On chcel sex, neda sa s tebou, tak kasle na teba. Ale ked mu huci v guliach, tak zas skusi… hovorim ti, kasli na to…

novaajnenova
autor
15. máj 2024

@dadis jasné, to je samozrejmosť. Inak on vyzerá na to, že by mohol mat každú na ktorú pozrie, ale pracuje v čisto mužskom kolektíve, čo viem, že nie je prekážka. Ale keď som mu raz napísala, že jasné, že sa mi páči, tak zostal prekvapeny, myslel si, že si robim srandu, zostal neistý a popravde naživo je vášnivý, evidentne veľmi nadšený (z toho, čo sa dá vidieť ale nedá predstierať) ale skúseností nejak extra nemá.

babulkomale
15. máj 2024

@novaajnenova ehm, a o koľko mladšie je to mäsko?
Pýtam sa pre kamarátku 😃

novaajnenova
autor
15. máj 2024

@sissy27 ďakujem za zastatie sa ma. A ano, keď tak uvažujem, vlastne mi to nevychadza tiež, že kde a tak. Asi som stále myslela, že to nejako zariadi zase on.

novaajnenova
autor
15. máj 2024

@babulkomale 9 rokov

mamamasama
15. máj 2024

@sissy27 robila som hlúposti adekvátne veku.

dadis
15. máj 2024

@novaajnenova 9 rokov? Ved to nie je az take mlade masko, este aj neskuseny..co od toho cakas? Ved to je cele zle... btw - to s tou tvojou znamou ti prislo ok?

adka176
15. máj 2024

Ja to vidím tak, že chce už konečne ten sex a preto už robí všetko možné aj nemožné... skúša na čo sa chytíš...
Tak mu už vyhovej a potom uvidíš...

baboobchod
15. máj 2024

Robíš príliš drahoty, preto sa odmlčieva. Ale potom mu to predsa nedá, tak zase skúsi… a tak dookola 😃

mabenn
15. máj 2024

@novaajnenova je to nejaky debil...viac by som v tom nehladala...skor je otazne, preco ty chces vyhladavat "len sex", ku ktoremu sa vlastne ani neviete dostat...cele divne

januska12323
15. máj 2024

Konečne sa spolu vyspite a ukončite túto telenovelu. Vzťah nechcete, sex nemáte tak o čom to má byť?

lakebabe
15. máj 2024

@novaajnenova spava s každou na okolo ,ty si mu ešte nedala, ale pokračuje vo svojom, bud mu dáš alebo nie, myslím ze mu to je jedno

convalyarija
15. máj 2024

To je skvelý manipulator alebo ženatý , nebuď naivná

lindous
15. máj 2024

Mám skúsenosť s veľmi podobným mužom, tie reči, ktoré má o tom ako nikdy nič podobné nezažil a ako to medzi vami funguje čo sa týka kontaktu, no ako cez kopirák... normálne by som pomaly verila že je to ten istý 😂 keď som to otvorene otvorila a sme sa o tom porozprávali prišla som na to, že on tým vlastne nič nesledoval, nevidel divné na tom ako sa správa, nemal žiadny cieľ, ktorý chcel dosiahnuť, proste sa ozýval ako mu vyhovovalo, proste to nebral vážne, nevidel za tým nič zlé, žiadny problém, proste mu to bolo jedno... jednoducho sa na to pozeral, že keď mal na mňa náladu tak som bola super, keby bol sex, tak úplná paráda a keď náladu nemá, tak veď sme si nič nesľúbili... a v tom mal pravdu... tak možno nad tým netreba až toľko rozmýšľať

novaajnenova
autor
15. máj 2024

@lindous hm asi si to trafia. Inak to su aj jeho slova, že nad vecami príliš rozmýšlam. Takže asi máš pravdu. V podstate to znie úplne logicky. Ďakujem A uvedomila som si aj to, že táto zmena v komunikácii mi vadí asi preto, že predtým to bolo také fajn, písal často, písal úžasné veci, bolo to príjemné. A teraz to už nerobí. Asi v tom bude háčik