Ahojte. Chcela by som sa spytat ci by ste vobec povedali žene ked viete ze ju priateľ podvádza, je to dievča ktoré ja osobne nepoznám, no poznam jej priateľa, ktorý viem ze ju podvádza a chváli sa tym aj. no ona ani netuší, Mne to voči nej nepríde fér, ale vraví sa ze by som z toho mohla vyjst najhoršie keby jej to poviem. No kedze sa nepoznáme tak by mi to aj bolo jedno. Len neviem ani ako by som jej to povedala-naznačila ked jej cez svoje meno pisat nechcem. Poradili by ste mi nejako inak?
Dakujem krasne 🙂
Presne tak, nestaraj sa. Ty jedina z toho vyjdes ako blbec. Ver mi. Ona sa kludne moze postaviť na jeho stranu a uverit mu. Alebo ked ta to tak velmi serie, tak si vytvor nejaky falosny profil, aby nikto netusil kto si a napis jej od tial.
Ja som to raz povedala.kamoske, neverila mi a bola som za tú najhoršiu... A prišla som o kamošku samozrejme a ten pako sa mi smial rovno do tváre ....
Ja by som vytvorila falošny profil a napísala. Buď si dá pozor a príde na to sama alebo neuverí a ty nebudeš za hlúpu. Keby išlo o teba, o tvoj vzťah chcela by si to vedieť? Tak si odpovedz
Za mňa nepovedat je alibisticke, ano povedať. Ja som iba raz nepovedala a to preto lebo žena bola tehotná s tesne pred pôrodom. Nechcela som jej ublížiť v tak citlivom období...
ako vieš,že ona o tom netuší? Veď ju nepoznáš. Nestaraj sa do cudzích vecí. Ty budeš za debila nakoniec.
Ja by som to napisala tiež z falošneho. Mne napr sama ta žena s ktorou má môj exmanžel podvádzal zavolala. A teraz som moc moc vďačná že som sa to dozvedela. Nechcela by som žiť v klamstve.
Neni to tvoja kamoska takze sa nemusis bat ze prides o kamosku
Ja by som chcela aby mi to niekto povedal
Mozes jej to len naznacit, alebo dat nejaky anonymny tip
Ja by som povedala. Nebudem pomahat nevernikovi tym ze budem o jeho klamstve mlcat a tvarit sa ze je vsetko v poriadku.
Ty si tá s ktorou ju podvádza?
Bud maj odvahu a predostri jej dôkaz pod vlastným menom alebo to nechaj tak
Keď sa on s tým chváli, tak by som spravil všetko preto aby sa to ona dozvedela. Ideálne nejakým nenápadným spôsobom, nemusí to byť priamo od teba.
Som prekvapená, koľko žien je tu ochotných nevedieť, že ich muž podvádza a radšej žiť v hlúpej nevedomosti. Áno, povedz jej to. Ale normálne, nie pod falošným menom.
Anonymne určite daj vedieť, tak aby nikto nezistil kto.
Potom to neverníkom ľahšie prechádza keď im to uľahčujete, strkať hlavu do piesku "nie je to tvoja starosť". Všetci o tom vedia, len ona je za blbú že nič netuší.
Povedz jej to. Ušetris jej čas a veľa bolesti
Zažila som to z opačnej strany, mne to nepovedal nikto. Keď som sa s ním rozišla tak zrazu všetci mi začali gratulovať ake dobré rozhodnutie som spravila, že veď ma podvádzal na každom kroku. Úprimne má ti veľmi zamrzelo, že mi to nikto nepovedal. Ja by som určite povedala aj keď s vymyslené ho profilu ak máš dôkaz priložila by som aj ten.
Opisala si to velmi strucne, nie je mi jasne v akej si pozicii, ked ju nepoznas a zaroven vies takmer vsetko, je to dost dolezite pri rozhodovani, ci jej to povies anonymne, alebo osobne a ci to mas byt ty od ktorej sa to dozvie.
Veľa píše že nestarať sa o to , dôvod mi je asi jasný pre teba to je cudzia osoba . No ruku na srdce koľké z nás by chceli vedieť či nám náš partner uhnul alebo nie . Je to ťažké rozhodnutie . Tiež viem o jednom čo podvádza svoju manželku ale poznám ich oboch . Raz som ho načapala ako sa bozkával s inú nevšimol si ma . Takže toto povedať známej by mi neverila možno a zachlupu by som vyšla ja . Takže je to vážne na tebe ako sa rozhodneš
Ja by som jej dala vedieť cez anonymný profil. Že ju chlap podvádza a ešte sa nám tým chváli. A že mi je ľúto ak ona o tom nič netuší a on poza jej chrbát z nej robí takúto hlupaňu. Ak mi neverí, ok, je mi to jedno, ako s touto informáciou naloží. Keby aj následne odpísala a chcela vedieť viac detailov, už by som sa asi moc nerozpisovala, proste nech to rieši so svojím chlapom. Aby si sa do niečoho nenamočila, do čoho nechceš.
povedz jej "aky mas pekny uces, zakriva ti aj tie parohy tusim" 😉 ... dalej to uz bude mat rychly spad 😋
prečo sa chceš pliesť do života žene, ktorú ani nepoznáš? Pripadá mi to ako pomsta tomu chlapovi, bohzná za čo, dôvodov môže byť veľa, že by ťa nechcel? "Použiť" na pomstu neznámu ženu, ktorá za nič nemôže, a ešte k tomu anonymne je úbohé a trápne, suterén
Ja by som jej to napisala, kludne aj z anonym profilu. Najlepšie ak mas aj dôkaz, aby nakoniec panko z teba nespravil ziarlivku ktora ho chce a preto sa im snazi "vymyslami" rozbit vztah...
Zaujímavé, vy by ste radšej boli s nevernikom? Ja teda nie.
určite povedať, prečo by si mala vyjsť z toho najhoršie? Ja by som určite chcela vedieť a o to viac by ma to bolelo, že celé okolie niečo vie, len ja nie. To by ma tuším ešte viac ranilo
Vždy ma fascinuje, koľko žien nepotrebuje vedieť, že ich chlap podvádza 😀
napis jej anonymný list. A s tou info nech ona naloží ako chce.
Nestaraj sa do toho.