Ahojte, chcem sa len opýtať ako sa s manželom oslovujete. My sme spolu 4 roky a doteraz sme si inak ako láska, macko, zlatko, a tak podobne nepovedali. Ja som mu nikdy menom nepovedala. On mi v nedeľu povedal menom. Prišlo mi to zvláštne až som z toho ostala smutná 🤦♀️😅 viem ze mena mame na to aby sme ich používali. Ale menom mi hovoria všetci. A mňa vždy zahrialo pri srdci keď mi hovoril láska, ..... No teraz sa cítim fakt zvlaštne. Alebo je to postupom času už normálne? 😅 Lebo neteší ma to keď ma oslovuje menom
Menom normalne😅
tiež sa moc menom neoslovujeme...a to sme už pekných pár rokov spolu - dieťa už chodí na sŠ...
moji rodičia sa vždy oslovovali len menom...nikdy nie žiadnou zdrobneninou...a to sa mali tiež radi...
@deti95060810 samozrejme ze mi povie ze ma ľúbi a tak, lenže ma to až zarazilo. Jeho rodičia si hovoria menom stále. Príde mi to také bez citu. Moji rodičia si stále hovoria láska, miláčik a tak. Alebo menom ale zdrobneninou. Čiže je to taky nezvyk pre mňa.
Menom si vobec nehovorime, sme spolu 7 rokov.
iba menom, inak sa mi to ani nepaci. ale uplne najviac sa roztapam, ked mi povie "Zuzanka" 😀
@lulupulu Nemám problém, tak si vyrobím 🤷 Sme s manželom spolu 19-ty rok a keďže máme obaja mená, tak ich používame.
sme spolu zobratí 9 rokov, volam ho ritka🙂alebo iba menom
@zuzanockamt neviem co si tým myslela, že ja si robím problém alebo co? Ach a zdalo sa ze konečne to bude diskusia bez dissov 😔
este sice nieje manzel ale nemyslim si ze sa tym nieco zmeni, oslovujem ho 85 percent zlato, zlatik a 15 percent zdrobneninou jeho mena
@lulupulu Tučko 🙂
My zase menom od začiatku, zdrobneninou... niekdy len "sluchaj tu" 🤣
Každý má svoje zvyky.
@lulupulu vieš čo, my tiež väčšinou oslovujeme ako zlatko, Môjko, láska, niekedy aj menom, ale zriedka. Minule ma manžel zarazil tým, že mi povedal, že v poslednom čase ho viac oslovujem menom, že prečo to robim? Úprimne, ja som si to ani nevšimla, a ze by to bolo vášňou známkou nejakého odcudzenia z mojej strany, to určite môžem vyvrátiť, môjho manžela milujem a vážim si stále viac a viac a som za neho nesmierne vďačná, že ho mám. Takže nerozmýšľaj nad takymi blbostami ☺️
Mne sa nepaci menom... kamaratka oslovuje muza "ocko" a on ju "mamicka" 🙈 akoze aby sa deti nemylili. Niekde som citala, ze su to take stupne vztahu. Najprv oslovujes milacik, chrobacik, potom krstnym menom a potom sa vyhybas menu pripadne pred detmi tretia osoba... to uz je finalne stadium 🙏 k tomu dospejes po 40 rokoch manzelstva
@lulupulu vieš, tak ako tebe príde normálne, že sa neoslovujete menom, tak to zas niekomu príde divné, že to nerobíte ... napr. aj mne 🙂
ja som s mužom skoro 25 rokov a nikdy sme sa inak ako menom neoslovovali, pravdepodobne je základ v rodine, robili to tak aj moji rodičia, aj jeho rodičia
a zas, ja som v jednom filme videla, že chlap kamošovi hovoril, že všetky frajerky oslovuje "láska", aby sa mu náhodou nestalo, že ich osloví menom bývalej frajerky
čiže všetky tie prezývky mi pripomenú túto scénu 😀
@lulupulu *včasnou známkou to chcelo byť
Ja som mužovi inač ako menom nepovedala. Len keď srandujeme. Ale nikdy som ho neoslovila miláčik, zlatko, láska.. neviem prečo, príde mi to divné 😃
Sme spolu 17 rokov. On ma vola aj menom aj inak. Ja jeho menom málo kedy. Myslím, že je to hlavne preto, že jemu sa jeho meno nepáči 😁 a ani mi už ani pod jazyk nelezie 😅. Keď sa raz za čas "premôžem", tak mu je to tiež divné. Ale len preto, že z mojich úst to počul len fakt zopar krát 😅
@lasona chlapa volať riťka... No ďakujem pekne 😑😑😶
My sa menom neoslovujeme takmer nikdy, mňa úplne prevalcovalo, keď muž kdesi hlásil moje údaje, že on FAKT vie, ako sa volám 🤣🤣🤣 Sme spolu 18 rokov.
Sme spolu 42 rokov a stále len menom.
@lulupulu Pokiaľ ti nevraví "hej, ty pi*a...co budzeme žrec" 😝 Tak je to v poriadku.
@diamond007 co je na tom? 🙂 ked ma dobru ritku
@diamond007 nevidim na tom nic zle, aj on ma tak vola🙂 my mame z toho srandu
My kym sme spolu nechodili, tak normalne menom. Ako sme spolu zacali chodit, tak uz nie menom. Teraz pred dcerou vacsinou tatinko, mamicka.
My si menom tiež nehovoríme. Vždy len zlatko, miláčik a pod.. Alebo tatinko a maminka..... Sme spolu 15 rokov. ♥️
U nás tiež podľa potreby: od zlatka až po mamina a tatino(deti sa volajú tak ako my,takže menom málokedy).
My sa od zaciatku oslovujeme vzdy menom.
@lulupulu 😅 ahoj, sranda aj ja som sa nad touto "blbostou" zamýšľala 😅😅😅 my si tiež menom nehovoríme a príde mi to zvláštne, ale zas poznám veľa ľudí čo si hovoria menom, myslím že sila zvyku? 🤷 Ja by som ale tiež možno chcela aby sme si častejšie hovorili menom, aby to bolo normálne a nie nezvyčajné 🙈😅