Ako odpustiť zradu partnera?

7. júl 2023

Čaute. Veľa sa tu píše o nevere. Ale keď to človek zažije je to veľmi ťažké. Manžel si začal s vydatou kolegyňou. Píše s nou.,vola.jej, ma tajne novy profil na sociálnej sieti kde zdieľa Jej selfie fotky a píše komenty ze je krásna múdra. Atď. Fon ma zablokovaný. Keď som sa ho priamo spýtala co s nou ma tak tvrdí že nič. Ako dôkaz som chcela aby mi ukázal tie spravy zúril a odmietol ukázať fon. Co mam robiť? Cítim zradu. Tají niečo že? Inak by sa takto nesprával.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
huxy
7. júl 2023

Ako vieš že si a ňou píše, volá, atď., ked ti nič neukázal, všetko zapiera?
A vážne by si mu chcela odpustiť, ak by to tak bolo?

autor
7. júl 2023

@huxy po príchode do izby som videla ze píše a zakryl to hneď.

huxy
7. júl 2023

A konkrétne to, že má tajný profil kde zdieľa jej selfie, to si tiež videla?

autor
7. júl 2023

@huxy náhodou mi to vyskočilo. Ved píšem fakty

dzulli1980
7. júl 2023

Čo máš robiť? ... pokiaľ mu dokážeš v budúcnosti dôverovať a toto hodiť za hlavu, zostaň a nechaj sa takto ponižovať ... čo by som urobila ja? Rozišla by som sa s ním ... vzťah, kde nie je dôvera, pre mňa nemá zmysel ... inak, ja by som sa takto neponižovala, pekne na rovinu z očí do očí, bez nejakej hystérie ...

autor
7. júl 2023

@huxy aká je tvoja rada? Co robiť?

huxy
7. júl 2023

Ak máš dôkazy, tak čo ešte potrebuješ? Chces mu naozaj odpustiť? Ja by som ho hnala kade ľahšie.

autor
7. júl 2023

@dzulli1980 nedôverujem mu už. Cítim ze klame

dzulli1980
7. júl 2023

Tak pokiaľ mu viac nedôveruješ, niet inej cesty, len odísť ... neoberaj sa zbytočne o energiu, nepremrhaj celý život s takýmto človekom ... načo ... bude to robiť stále, nezmení sa.

deti95060810
7. júl 2023

a máš vôbec kde odísť? ak áno a nemáte spolu deti tak by som odišla hádam aj hneď.
Horšie ak sú vo vzťahu deti a ako bonus nemáš kde hlavu skloniť... V tom prípade by som ostala, chlapovi viac neverila a pomaly sa pripravovala na koniec vzťahu - kde budem bývať a pod. záležitosti...

autor
7. júl 2023

@deti95060810 mame jedno dieta. Tají niečo keď také robí? On tvrdí že nic

daniela2202
7. júl 2023

Dr. Plzák.... zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať 👉

tramtada31
7. júl 2023

Možno je len namotany, môže sa stat. Dôležité je, že či sa to niekam posunulo a chcel to posunut. Podľa mna netreba byt až tak radikálny a najprv prist na to, čo sa stalo, ak sa niečo vôbec medzi nimi stalo.

autor
7. júl 2023

@tramtada31 tak to sa nedozviem. Kebyže s nou nič nemá ukáže mi správy.. No on zúril

timilv
7. júl 2023

Odpustiť? Ak by som partnerovi neverila, nedokázala by som s ním byť... Podľa mňa nemáš čo odpúšťať. Dúfam, že ste majetkovo vyrovnaní a financie máte ok, pretože podľa mňa jediná vhodná rada je rozchod. Najmä ak on ani nemá záujem niečo vysvetliť

tramtada31
7. júl 2023

Aj môj muž nemá rad, keď mu lustrujem telefon a je za to podráždený, pritom nič tam nemá. Má po mne iPhone, takze si ho viem odomknúť hocikedy so svojim Face ID😀 a dokonca aj jeho smsky mi chodia do mobilu, lebo je prihlásený mojim mailom do Apple uctu 😀 to len tak na odľahčenie, že tam nič nemusi byt

zuz987123
7. júl 2023

A čo chceš odpúšťať? O tom by mohla byť reč keby sa priznal, oľutoval to, prosil ťa o odpustenie... On je očividne takto spokojný. Narovinu by si mu mala povedať ako to ty vnímaš a uvidíš podľa jeho reakcie. Keď bude len zúriť, tak sa zbal a choď k mame... Ak nebude ani tak reagovať, tak už len rozvod.

marca12
7. júl 2023

Mas jasny dokaz,dosledky uz musis ty vyvodit. Netreba si zakryvat oci a namyslat si,ze nic spolu nemaju. V tomto by som bola svina a kontaktovala jej muza,ci o tom vie. A jemu by som dala podpisat rozvodove papiere. Minimalne by sa uvedomil a mozno to skoncil,no je otazne,ci mu dokazes verit a nebude v tom pokracovat.

euka210
7. júl 2023

No ked nechce o tom komunikovat a dat to na pravu mieru, tak asi odid na par dni, nech porozmysla co chce.

mirka414
8. júl 2023

Áno tají inak by ti telefón dal do ruky

lija22
8. júl 2023

na soc. sieti zdiela jej fotky..coze a co je debil, ved sa to moze dozvediet hocikto z jej okolia. Ved by jej skodil.
zda sa,ze je zalubeny do inej a este aj riadne osprostel. Co uz s takym?

domkakvet
10. júl 2023

Podla mojho nazoru je to na rozchod.

lulula12
10. júl 2023

Nechapem ze ma tie gule sa nad tym este rozculovat. To je zrada a povedala by som ze poriadna. Ako ja by som nieco taketo neodpustila. Nech si pekne zbali kufre a ide si za nou

banderaska29
10. júl 2023

no, ja stále nevidím, že máš jasný dôkaz v rukách. to je také že asi, možno. vieš, ak je ona vydatá, tiež teda by mala potenciálne tajomstvo, mi nepríde logické, aby cez akýkoľvek profil zdieľal jej fotky. to by riskovali obaja, ak su v tom naozaj namočení (prepáč za uprimnost). že ti nechce ukázat telefon nemusí byt jasny dokaz nevery, to je také dost osobné a chlapi su na to citliví..a aj ja, tiež nepodvádzam mojho ale mobil mu do ruky nedám.
ale ženská intuícia je najväčší radca, ja som sa takmer nikdy nemylila, ked som niečo cítila. ak to všetko ale pravda naozaj je... máš možnosti sa od neho oddelit a byt sama ?