Ako obohatiť sexuálny život?

24. jan 2024

Zdravím žienky, trošku by ma zaujímalo. Ako obohatiť sexuálny život ? Vy čo ste dlho v manželstve dáte nejaké rady? S mojim je všetko super len vždy je čo zlepšovať, hlavne neviem prečo hanbím sa si dst na sexy spodné prádlo aj keď mám peknú postavu a sebavedomie toto mi príde také že neviem kedy nájsť tu príležitosť. Tak poraďteee❤️

maranta_leuconeura
24. jan 2024

My sa zvykneme dohodnut 😉 nie, nezabija to vasen, naopak, obaja sa mozeme tesit na vecer. Aspon budes vediet ze je prilezitost a nahodis sa 😉
A inak klasika hracky, netradicne miesta, roleplay... Musite si vybrat co vam vyhovuje, inak ako rozhovorom to asi nezistite

niekto2hy
24. jan 2024

Treba pouzit lupu a citat.

sona96
24. jan 2024

Ja nechávam mužovi po byte lascívne odkazy. Malý bude mať 5, takže ešte nevie čítať. Občas sú to len nevinné vyznania lásky a občas je to dosť konkrétny opis toho, čo by som si želala. Myslím, že aj muži si zaslúžia komplimenty a pozornosť a toto je niečo, vďaka čomu môj muž vie, že ho stále milujem a priťahuje ma.

afterdark
25. jan 2024

"všetko super len vždy je čo zlepšovať" pobavilo 😂

bale1rinka
25. jan 2024

@afterdark veru keby bolo všetko super, nepísala by ,že chce radu😇 ale však OK
ja si myslím, že všetko je to o tom ako dobre ho poznáš, my s ním nežijeme a nemôžeme ti povedať, čo zaberie, čo ak má tajné túžby, že ísť do TROJKY?
niekedy stačí keď ho nečakane pobozkáš, tlapneš po zadku, napíšeš sms, pošleš fotku😂 my si dáme pohárik predtým a cigaretku potom🙈 každí sme iní, máme iné chute, predstavy, a každého vzrušuje niečo iné
ja mám bodynka, rôznych farieb a štokle, tancujem, zatiaľ to stačí...a niet nad vypadnutie zo stereotypu a odísť niekde daleko do nového prostredia len MY DVAJA...

luccija
25. jan 2024

Mňa vždy pobaví, že ženy kupujú prádlo, pomôcky a čo robí chlap?🙂

bale1rinka
25. jan 2024

@luccija mám známu, ktorej muž tancuje a oblieka si obtiahnuté rifle košele, tričká sieťkované, má klobúky, rukavice, ale, že fakt má dobrú postavu👍 závisí...

môj deťom číta knihy a rozpráva sa po anglicky s dcérou aby bola PRIPRAVENÁ a chodí sa korčuľovať s nimi,kočikuje, varí, nakupuje, kupuje mi sladkosti, cez deň mi hocikedy napíše, že kde chce byť, keď je v robote dusno a že kedy príde, že čo robím a či si môžeme písať...mne toto ako predohra vyhovuje, má záujem, nerobí dáke veľké gestá, že nosí mi ruže brutálne a kľaká si na kolená predomna, neospevuje moju krásu, ale všimne si keď sa inak namaľujem a povie: hm, dobréééé
,ale tak inak mi tú lásku prejavuje, tak prirodzene pre mňa a veľa sa rozprávame o deťoch a práci a jedle😀 každý deň mi zavolá, že ide z roboty, či ma má vziať, či idem peši, ak prší, zakáže mi ísť na autobus, príde po mňa, dá mi ruku na koleno a spýta sa ma aký som mala deň, to je pre mňa nadovšetko, viem, že má záujem tráviť somnou čas a že myslí na mna keď niesme spolu...toto robí môj chlap.

stanulienkat
25. jan 2024

@bale1rinka keby mi partner tancoval, alebo ja, tak sa pocuram od smiechu. 🤣Je to smiesne a trapne. Dobre to vyznie mozno vo filme.

bale1rinka
25. jan 2024

@stanulienkat on je taký metrosexuál...čo narobíš, aj takí sú a jeho žena sa tiež "má rada" tak sa zasmejú a potom opadne hanba a rozdajú si to, asi teda, to som sa už tak do detailov nepýtala, to som si ja tak vysvetlila, pre svoje chápanie😂

thoughtfulweirdo
25. jan 2024

@stanulienkat Mala som priateľa, ktorý si kupoval pre seba erotické pánske spodné prádlo a myslel si, aký je sexi 🤭🤣

luccija
25. jan 2024

@stanulienkat
@thoughtfulweirdo mne by sa zhnusil😭asi som suchár, ale toto nie.

stanulienkat
25. jan 2024

@thoughtfulweirdo
@luccija je to smiesne. Hlavne u chlapa. A aj trochu cudne, nech by bol akykolvek fesak. Pocula som teoriu, ze velky metrosexual je skryty homosexual. 😁

mimka1402
25. jan 2024

@thoughtfulweirdo a mne prišlo divne na začiatku, že priateľ kupuje sexi prádlo mne, ale toto by som chcela asi aj vidieť.😆

thoughtfulweirdo
25. jan 2024

@luccija
@stanulienkat
@mimka1402
Áno baby, bolo to odpudzujúce aj pre mňa, ale bol to môj prvý sexuálny partner a presviedčal ma, že to ja mám nejaký problém, keď sa mi to nepáči 🤣 nakoniec sme sa po pár mesiacoch rozišli pre iné dôvody, ale stále ma striasa, keď mi ho niečo pripomenie 😅

karolinakr
26. jan 2024

@luccija sedí na gauči a čaká

karolinakr
26. jan 2024

@bale1rinka to PRIPRAVENA s velkymi pismenami bolo myslené na čo?

karolinakr
26. jan 2024

@thoughtfulweirdo niečo na štýl Borat? 🤣

dadis
28. jan 2024

@luccija Mne to vzdy kupovali muzi

bale1rinka
1. feb 2024

@karolinakr môj muž má taký názor, že dieťa sa v dnešnej dobe nezaobíde a musí vedieť po anglicky minimalne,ešte ju čaká nemčina, teda musí byt PRIPRAVENA do sveta...nasťastie ju to baví a vie to, vyhrala už aj olympiady za školu 2x..

karolinakr
1. feb 2024

@bale1rinka aha, pozdravujem ..ja sa učim na stare kolena, ale teda neskače mi to samo do hlavy a ta nemčina 😆

fido69
3. feb 2024

Sexi spodné pradlo je veľmi zvodné na každej žene. Najmä také "ani oblečená, ani holá". Sám som bol prekvapený aká príťažlivá vie byť žena v takom prádielku a vysokých podpätkoch, čím sa zvýrazní ženská postava.
Alebo opačné garde obliecť sa, ale dať si sukňu bez nohavičiek. Pokiaľ je chladnejšie, tak si obliecť pančušky s vystrihom v rozkroku. A keď je chlap pohrúžený do nejakej hrozne, ale hrozne dôležitej činnosti... tak si sadnúť oproti nemu a nenápadne prehodiť nožku cez nožku. To sa mu zrazu zahmlie pred očami a zadrie odkrvený mozog. 😉

hugger
3. feb 2024

@fido69 pri čítaní tohoto príspevku si uvedomujem ake dolezite je hovorit o svojich predstavách. To co popisuješ by so mnou vobec nepohlo.

karolinakr
3. feb 2024
ten_druhy
4. apr 2024

@luccija neviem ako ty ale väčšinou muž kupuje žene dané veci.