Ahojte baby.Chcem sa poradit.Mam partnera s ktorym som 8 rokov.Lubime sa,v posteli nam to tiez klape,len v poslednej dobe sa vkuuuuuse len hadame.Ale naozaj ze vkuse.Aj pre uplne somariny.Potom ked sa vyspime nam je to samozrejme luto,udobrime sa a zasa sa len hadame.Myslim si ze je to stereotypom lebo vobec nikam nechodime,len robota a doma a dookola.
Nemate nejake typi ako "obnovit" vztah aby sme sa nemali kedy hadat a zazivali iba tie pekne chvile? Dakujem za kazdu radu 🤗
@matullienka veru uz dlho sme nikde neboli
@cuci22 no veď to sama píšeš, že ste stále len doma, prečo, keď je pekne, dá sa ísť kdekoľvek? A nedaj sa vtiahnuť do hádky, prečo máš potrebu s ním bojovať?
@elizabet173 ja mam strasne vybusnu povahu a v poslednej dobe mam pocit ze mi na nom vadi vsetko 😂
@cuci22 kúp wellness a prekvap ho
Preco si zeny myslia,že muži netúžia po ničom inom,len po wellnesse? Každý chlap v mojom okoli by si radšej odkusol prst,lež ako by šiel na wellnes 😁😁
@matullienka domased a wellness... to vidím na ďalšiu hádku
Skôr začať opatrne, ísť niekam na peknú prechádzku, pohár vína v reštaurácii,do kina a keď nie aj doma sa dá spraviť pekný večer, pustiť si film, len tak sa pritúliť
Autorka: Snaž sa ovládnuť svoju výbušnú povahu a nevyvolávaj hádky.
Co uz vam vsetkym d*be s tym welnesom??
To ma byt liek na kazdu hadku a ponorku??🤦♀️
Alebo este vyssi level:
,,doma nam to nefunguje, stale sa hadame, partner na mna nema cas, vraj je stale unaveny a bla-bla-bla….”
Prva odpoved:
Chodte na welnes!
Druha odpoved:
Kup si nejake pekne spodne pradlo,navar nieco chutne na veceru, napusti vanu, zapal sviecku, otvor vínko a spravte si pekny romanticky vecer!
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
No CTJB?!?!?????
Ked toto citam, fakt sa necudujem, ked sa zenam nadava do sliepok! Fakt ze nie 🤦♀️
A deti máte?
Konkrétne si povedzte, čo tomu druhému vadí. Príklad "Jožko, dosť mi prekáža, že prídeš domov a sedíš pri telke, nepytas sa, ako som mala deň.
Bola by som rada, keby za, sebou odložís špinavé riady do umývačky.
Potešilo by ma, keby hádžes ponožky rovno do koša na prádlo"
A on"Katka, bol by som rád, keby si mi po príchode z práce dala aspoň 15 minút, nech si vydychnem a potom sa ti budem venovať. Mrzí ma, že hneď ako prídem, začneš sa, sťažovať na vsetko"
A podobne... Proste normálne jeden druhému povedať, v čom je problém.
@koniarova my na wellness chodíme často, iniciátorom je muž, nie ja, aj keď tam idem rada. Myslím, že ani tak nejde o wellness, ale o to, aby zmenili prostredie a mali dostatok času sa porozprávať.
@midori123 súhlasím, že tie rady mohli byť formulované ináč, že nie každý muž jasá, keď ide na wellness, že nie každý slintá z erotickej bielizne, niektorí ju ani nevnímajú, keby mi môj napustil vaňu a zapálil sviečky, tak si myslím, že sa zbláznil, nie som na to. Ide o to, že potrebujú zmeniť prostredie, keď sa budú rozprávať v kaviarni, asi ona nebude po ňom jačať a je väčšia šanca, že sa budú vzájomne počúvať. Tým, že budú sedieť doma, to zjavne nezmenia. Ona najlepšie vie, čo majú obaja radi, možno koncert, po ňom večera, ale nie doma.
treba sa raz za cas niekam vybrat, proste stravit spolocne chvile tak nejak mimo stereotyp. vylety vsetkeho mozneho druhu, aby to proste nebolo stale len o tom istom kol do kolecka
@cuci22 "ja mam strasne vybusnu povahu a v poslednej dobe mam pocit ze mi na nom vadi vsetko 😂". Fajn ze si nasla, kde je problem. 🙂 Ak ti vsetko na nom vadi, tak sa zamysli, ci by ti bolo samej lepsie, ked sa po neustalych hadkach rozidete. A ci ti nebude viac vadit potom samota.
Podľa mňa by mohlo pomôcť niekam vypadnúť, keď si písala, že ste teda dlho nikde neboli 🙂
skus ist s nim robit nieco, co ma on rad a on nech skusi nieco s tebou, co mas ty rada, ze budete spolu viac casu travit aj takto podla mna to bude prijemne 🙂
skuste sex niekde inde ako doma. Auto, v prirode, na ,,verejnosti,,. Možnosti je vela.
@midori123 ponorku a z nej hadky maju lebo upadli do stereotypu lebo chodia len do prace a domov.tiez by nam to vadilo... a autorka sama pise ze nikde dlho neboli.ma vybusnu povahu ... tak jasne ze je na mieste sa ist kdesi odreagovat, zmenit vzduch, vypustit paru... deti nespomina tak o "starost" menej.
My mame síce dieťa takze to je ťažšie ale vždy keď nastane tento problém tak dieťa “odpraceme”, pekne sa vyobliekame, vyparadime a ideme von. Nadrbeme sa a hotovo😂potom klasika sex a tak….
Ahoj skús ho pochváliť za jedlo poďakovať mu.najst aj čas pre seba..len vy dvaja niekam spolu vybehnúť na večeru, na drink...
Baby dakujem za kazdu radu 🤗 nestiham odpisovat kazdej osobitne ale vsetky spravy si podctivo citam.
Mate pravdu,myslim ze najvacsi problem je to ze sme stale len doma a v robote.Inak zas nemame az take problemy zeby som sa mala zamyslat ci by mi nebolo lepsie samej.Lubime sa,on je skvely chlap samozrejme ma svoje chyby ako kazdy,navari,pomaha mi s upratovanim,do prace neodide bez toho aby ma pobozkal a povedal ze ma lubi.
Ono tie hadky niesu zas take neviem ake strasne ale len take banalne.
Isto to poznate aj vy 😊
Ja som len chcela nejaku radu ako ozivit stereotypny vztah
@cuci22 neskúšali ste zmeniť prostredie? Nejaký wellness víkend?