Ako nájsť vážny vzťah?

14. máj 2023

Spoznavacky. Keď prejde veľkým sitom, po pár mesiacoch prídem na to, že toto mi nevyhovuje. Je to už tretí vzťah, ktorý skončil, neviem či som náročná, alebo kašľať na to celé. Je to extrémne psychicky vyčerpávajúce. V reálnom živote som nikoho nestretla a na zoznamke som sa už popálila, sú tam playboyi, ktorých jedinou validaciou je dostať babu, čím ťažší cieľ, tým lepšie, a keď ju dostanú, tak idú ďalej, často majú rozobraté aj 5-6 žien naraz, je mi z toho zle. Mám pocit, že sa nedá nikomu veriť na svete, ani ženám ako kamarátkam, ani mužom ako vzťah. Všetko je to len dočasné. Je to celkom sklucujuci pocit.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viky173
14. máj 2023

Vobec nemusi byt prehnane narocna, podla mna 3 kratke vztahy este nie je vela... Ja ked som hladala partnera, tak som mala ovela viac a tiez som subezne bola s viacerymi v kontakte (rozumej pisanie si, stretnutie na pokec, nic viac), ale vacsinou vztah som zacala az po par mesiacoch, kedy som toho cloveka lepsie spoznala a sedel mi. Mozno nezacinaj hned vztah a neber kazdeho od zaciatku ako Tvoju celozivotnu lasku, skor len ako kamosa a spoznavaj ho. Paradoxne nakoniec toho praveho som nasla v praci, v case, kedy som to absolutne necakala a nikoho ani nehladala. Drzim palce 🙂

nique
14. máj 2023

Ja som môjmu mužovi na prvom rande hneď povedala, ze svadba bude v kostole, lebo som veriaca (on je ateista). Povedal mi, ze som to vzala nejak rýchlo, ale ok. Sme spolu 13r a verím, ze spolu zostarneme.
Neexistuje správna cesta, existuje len ta tvoja.

toskanka
14. máj 2023

@viky173 Tiež to vidím rovnako, len problém je, že muži nechcu byť pár mesiacov len kamoši. Neviem, o akej vekovej kategórii sa bavíme, ale s narastajúcim vekom ide krivka záujmu o taketo zoznamovanie sa prudko nadol. Vďaka zoznamkam je dostupnosť novej známosti a miera pokušenia stále vysoká. Tak, ako to opisujes ty, je sanca zoznámiť sa hlavne na pracovisku.

krisbar
14. máj 2023

Co do vesmiru vysielas, to pritahujes.
Ked vravis, ze su tam LEN taki muzi, takych stretnes.
Ja som po rozchode si presne definovala, co chcem u muza a o 2 mesiace som ho stretla. Vobec som nemala myslienky ze je to nemozne, ale vedela som ze ho skor-neskot najdem.

ada_alica
14. máj 2023

Ja sa v tom plieskam už 3 roky, tiež som už mala pocit,že som náročná, neviem odkiaľ som vzala ten pocit ale tento rok sa určite nájde ten top a keď nie nevadí 🤣🤣🤣 ale po poslednej skúsenosti,deti v striedavej starostlivosti som tento typ mužov zavrhla a čuduj sa svete momentálne sa vynárajú aj keď iba na zoznamke samí bezdetní....fakt zaujímavé 🤔

iceberg
14. máj 2023

Ahoj , vsetko to zalezi akeho chlapa si predstavujes , pre kazdu zenu moze byt nieco ine vyhovujuce . Nemala by si takto mysliet ze kazdy chlap je rovnaky , a ked je niekto playboy automaticky nemusi byt hned ,,nevyhovujuci,, . Treba sa zbavit predsudkov a uvolnit sa , viac sa usmievat , nebrat vsetko az tak vazne . Vhodnemu chlapovi alebo potencionalnemu partnerovi sa potrebujes na zaciatku hlavne zapacit az potom to prejde do tych dusevnych veci ktore potrebujes . Nepotrebujes byt ziadna modelka vyzorom, tu ide len oto aby chlap videl ze mas zaujem o seba , a ze sa chces zapacit . Musis pouzit troska aj zenske zbrane, a zalezi ti na tom ci si pise s dvoma troma alebo to , ze si vyberie teba? Ked chces vediet o Chlapovi viac skus.zistit aky ma vztah s rodicmi, pripadne v akej spolocnosti sa pohybuje akych kamaratov priatelov ma okolo seba , ako sa sprava , lebo jedna vec je to ako moze clovek posobit a druha aky ten clovek je .

toskanka
14. máj 2023

@autorka Koľko máš rokov? Daj si s týmito spoznávackami pauzu, to je vyčerpávajúce, ak máš rada aktivity ako je turistika, byciklovanie a pod., nájdi si parťáka, s ktorým sa budeš dobre cítiť a nebude to strojena situácia, že z toho má byť vzťah. Budeš mať aj dosť času na spoznanie toho druhého prirodzeným spôsobom, ľudia sa prejavujú práve v maličkostiach, treba byť len dostatočne vnímavý.

autor
14. máj 2023

@toskanka 34 rokov

liljana
14. máj 2023

V 34 rokoch mat za sebou tri niekolko mesacne vztahy, tak je nieco zle. V tom veku ma vacsina ludi za sebou aspon jeden 4-7 rocny vztah, ci dokoca par deti. Treba si sadnut a porozmyslat, co bolo zle na zaciatku pri vybere cloveka na vztah (prilisne preberanie ta nasmeruje na manipulatora, ktory proste vie, ako na to) a co bolo to, co vzdy ukoncilo tak skoro.

autor
14. máj 2023

@liljana nepísala som všetko, mám za sebou jeden 10 ročný vzťah a v poslednej dobe jeden 8 a ďalší 9 mesačný. Ale píšem v globále. Že teraz neviem nikoho nájsť, resp.som znechutená z tých zoznamiek.

autor
14. máj 2023

@liljana a mám aj dieťa

katkazocele
14. máj 2023

@toskanka dovolím oponovať ti- ak ten muž má záujem, skutočný záujem, tak tie mesiace vydrží aj bez sexu, dokonca to mám chalana- ak mu dala žena po par dňoch, týždni, tak ju automaticky bral ako nič vážne, len na sex, lebo keď jemu dala na počkanie, tak by nemala problém s tým ani u ostatných... Ja s ním súhlasím 🙏

toskanka
14. máj 2023

@katkazocele Každý máme svoju skúsenosť, tá moja je, že muži na zoznamkach nechcu byť so ženou kamošmi niekoľko mesiacov.

liljana
14. máj 2023

V tom pripade je to ako u inych ludi. Dlhy vztah s dietatom a bezny rozchod a dva skoro rocne pokusy. Nie si na tom o nic horsie ako ini ludia. Po svete beha dost fajn ludi, len ich 1.treba stretnut v spravny cas 2. dat aj na druhy dojem, prvy nemusi byt vzdy vydareny. Treba skusat dalej.

katkazocele
14. máj 2023

@toskanka tak pokiaľ budeme my ženy v tomto neústupné, tak vyselektujeme tých, ktorým išlo len vrznúť si...

toskanka
14. máj 2023

@katkazocele Súhlasím, preto na zoznamkach už tiež nie som. Za posledný rok 2x a dosť!

katkazocele
14. máj 2023

@toskanka ja som počula dobré veci o krestanskazoznamka, zoznamko, verimzesi 😇 sú tam zväčša veriaci ľudia, ale to by nemal byť problém si myslím 🙏

marsmykkok
14. máj 2023

@katkazocele zoznamko poznám a je to tiež ihla v kope sena...