Neviem,ako správne uchopiť túto tému,aby to bolo pochopené,čo mám na mysli,ale skúsim. Tie,ktoré ste mali čisto sex. vzťah....ako, alebo na základe čoho ste dostali na toho človeka chuť? Musel preto niečo spraviť? Dať vám najavo nejaký záujem alebo tuzbu po vás? Alebo ste len tak sediac sama doma na gauči dostali chuť na sex a ozvali ste sa spontánne? Alebo čo bola pre vás tá motivácia "ísť si zasexovat"? Začínam mať asi nejakú krízu alebo únava matetialu,alebo neviem....
Čisto sexuálny vzťah je snáď na tej chuti založený. Ak nie je chuť, neviem čo by ten vzťah malo udržiavať. A prečo.
@ckocka omylom som si zmazala odpoveď,tak znova....ja u nemám na sex chuť vôbec,nieže iba s ním,ale celkovo s nikým a trvá to uz dlho,on sa mi aj ozve občas,ale už nedokáže vzbudiť vo mne ten chtic...kedysi mi stačila aj jedna obyčajná správa od neho a lákalo ma to,dnes už nefunguje nic a tak čakám čakám na chuť a nič...
No a vadí ti to? Ak áno, tak lekár, čo iné? Prípadne za tým može byť aj psychika, ak máš nejaké závažné problémy.
@ckocka nevadí,ja som spokojná,len ma zaujímalo,ako to mali iné ženy....že či tu chuť dostali samy od seba,alebo až po Tom,čo sa ten dotyčný o niečo usiloval....lebo on keby sa viac snažil,tak by som tu chuť mala,ale jemu je to tiež jedno a ide to tak do stratena...tak neviem,či mám vyskúšať akože pokus premôcť sa a stretnúť sa a uvidime,alebo čakať na chuť,ktorá už možno nepríde nikdy
Nie je žiadna povinnosť mať stále chuť na sex. Niekto má celoživotne zníženú, niekto žiadnu, v priebehu života sa jedincom tiež mení v závislosti na zdrav. stave aj na iných okolnostiach. A všetko je to normálne. Či chceš čakať a nechať to na prírode alebo s tým aktívne skúsiť niečo robiť si musíš rozhodnúť sama.
Nič ťa k nemu neviaže, nemáš na neho chuť, tak je čas nájsť si na sex iného.
@nurielka takto: ja mám zmysel života ten svoj a som s ním spokojná,nemenila by som nič...práve preto som bola s ním lebo nič do mňa nechcel a zbytočne ma neotravoval a to nikdy...ja už ale nemám chuť na sex vôbec,to nie ze iba s ním...proste som zistila,že za pol roka má ani nenapadlo sa mu ozvať a keď sa ozval on,tak to so mnou už neurobilo vôbec nič...v minulosti ma aspoň ten jeho záujem potešil a vzbudil vo mne chuť,takže sme sa občas stretli,no situácia sa zmenila,lebo už jeho správy so mnou neurobili nič a je to akosi tak zrazu...z ničoho nic...a snažiť sa,som myslela,že keby sa ozýval častejšie, v zmysle,že by som vedela,že mu na tom ozaj záleží,tak asi by som tu chuť mala...on je ale v nastavení,ze sa mám ozvať ja...no a to je vlastne problém...už sa mi nechce a nemám chuť,keďže to záleží len alebo na mne a mojom chtici,ktorý absentuje
Načo máš sexuálny vzťah, keď nemáš chuť na sex?
@h2 tot otázka ☺️ preto založená téma,sama neviem. To ani nie je žiadny vzťah,akurát som sa na neho obrátila keď som mala potrebu a on na mňa,bez ohľadu na uplynuty čas. Aj s odstupom rokov
tak aky to može byt vzrah .. je to len o sexe a sexualnej potrebe oboch ..😃
Nie vždy je chuť a je to normálne. Mame rôzne obdobia