Ako mu povedať o mojich citoch?

15. apr 2023

Som za uprimnost a otvorenost, ale o citoch sa mi hovori tazko. Viem, ze tento muz ku mne citil lasku a myslim si podla jeho spravania, ze ku mne stale citi lasku. Chcem mu to povedat, viem, ze ak sa nemylim, pomoze nam to. Ak sa ale mylim, stratim, co mam a mozno ak by som pockala, bola by to vhodnejsia chvila...ono sa to v cloveku zvykne menit...kedy je ta spravna chvila? a co vam pomaha hovorit uprimne, otvorene o pocitoch? mne to ide vzdy tak tazko...

8aslan147
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. apr 2023

@8aslan147 pokusim sa opatrne, nechcem, aby mal pocit, ze nanho tlacim...myslim si vsak, ze ani netusi, ze by som este chcela nieco viac...mozno este stale chce aj on ...

martinko2023
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
toskanka
15. apr 2023

@autor Ako vieš, že k tebe cítil lásku? Povedal ti o svojich citoch?

alandra
15. apr 2023

" žeby som chcela ešte niečo viac " takže ste už spolu niečo mali ? Ak áno , prečo to skončilo?

reanda
15. apr 2023

odporucam nechat to na neho.. ak ma ozaj zaujem, tak sa prejavi sam.. a ak nenajde odvahu ci chut, tak zrejme nestoji za to.. aspon mne by uz nestal za to taky muz, ktoremu treba takto 'pomahat'

emm_i
15. apr 2023

Po mojich viacerých skúsenostiach viem, že muž, ak niečo cíti, vyjadrí sa takmer okamžite. Akonáhle to príliš dlho trvá, nedáva nič najavo, je nemastný-neslaný, tak to je strata času. Nezdá sa to, ale muži sú v tomto jednoduchí a priami. Hoci sa boja vyznať city, ale ak skutočne niečo chcú, povedia to hneď, lebo nechcú dovoliť, aby im ich vyvolenú "ukradol" niekto iný 🙂

annamarin
15. apr 2023

@emm_i Odkial mas taku skúsenosť? Nepytam sa ako provokaciu, ale vazne ma to zaujíma (Pre istotu na MK) . Lebo ja akože poznám dosť takých chlapov, ale na druhu stranu viem aj o takých, ktori su zamilovaní do ženy, ale sú ticho. Vyplakavaju mne do chatu jak ju chcú a ked su s nou relane alebo píšu tej osobe, tak sú takí nemastni-neslani. Sú z nej nesvoji. Veľakrát tu na mk citam, ze ak nie su pre neho strop, neviem jak ked sa nesnaží, tak to nie je ten pravý. Ale mne príde, že dosť trvacnych vztahov zacali aj ženy, čo zbalili chlapa. Nehovoriac o tom, ze aj chlap je len clovek a ma niekedy dosť alebo strach.

domkakvet
15. apr 2023

Tak skús len niečo naznačiť nepriamo.

autor
15. apr 2023
autor
15. apr 2023

@alandra este mame, volame,piseme, stretavame sa v ramci casovych moznosti uz pol roka...prave teraz to ale casovo vyzera byt tahsie, to som si uvedomila, ze ho potrebujem viac.

toskanka
16. apr 2023

@autor Ale do vzťahu by sme nemali ísť preto, že niekoho potrebujeme. Ale preto, že chceme.

autor
16. apr 2023

@toskanka 🤦ideme sa chytat za slovicka

toskanka
16. apr 2023

Sorry, ak to tak vyznelo, ale presne takto si to písala. Ja len že niekoho potrebovať nie je tá správna motivácia do vzťahu. Ty najlepšie vies, prečo k nemu niečo cítiš ❤️

autor
16. apr 2023

@toskanka s nim sa nieck deje posledny tyzden, dva...ak sme pri tom slove potrebovat, on sa posledny tyzden dva nepotrebuje vidiet, ale na otazku ci chce, povedal, ze chce...preto nad nim vela premyslam, ze citim,ze to chce rozhovor...povedal, ze potlaca pocity...tak radsej sa s nim porozpravam, vo vsetkom sa da najst konsenzus

toskanka
16. apr 2023

Ak potláča pocity, lebo už raz neboli z tvojej strany opätované, tak je to pochopiteľné, potrebuje od teba podporu, ako aj motiváciu na stretnutie, mohla by si mu v tomto smere niečo naznačiť.

emm_i
16. apr 2023

@annamarin väčšinou moji kamaráti, známi, prípadne chalani, ktorí nijakým spôsobom nevedeli prejaviť city. Keď som sa pýtala na názor, väčšinou mi aj dodatočne povedali, že nemali záujem. Zároveň sa vyjadrili, že ak záujem majú, idú na to priamo. Chvíľu sa možno boja, ale viac-menej hneď idú a priamo naznačujú záujem, city.

autor
16. apr 2023

@emm_i ano, ved my sme si naznacili

ivangeline
16. apr 2023

Napis mu list.

autor
16. apr 2023

@ivangeline list? ak uz tak mail, ale radsej osobne

j_m
19. nov 2023

Poväčšina vzťahov stroskotáva práve na “nekomunikácii” v akejkoľvek oblasti. Sú na toto téma i prípadne výborné knihy…
Pekný dník