zevraj pri jedení nejakých potravín, ovoci sa zlepší chut. viem že každý to ma inak ale dá sa dole chutiť “lepšie” vďaka niečomu? vďaka nejakej potravine
odpovede že umývaj sa si môžte nechat, pytam sa normálne
Najviac pomáha zmena jedálnička na menej korenite, slane, menej mäsa, a pomahaju vraj banány a ananas pomáha aj ženám...
Neviem ci modry konik je spravna platforma, ja na youtube odoberam rozne kanaly kde riesia sexualne temy, no vo vseobecnosti je dolezite pit vela tekutin,co najmenej spracovanych potravin,menej masa, vela ludi hovori a potvrdzujem z osobnej skusenosti ze po prejdeni na vegansku stravu to bolo lepsie. Ja taktiez pijem vela kombuche na travenie, kedze ju moj muz vyraba, celkovo tie prospesbe bakterie,ako aj rozbe co su v jogurtoch su prospesne aj na chut pri oralnom styku,tiez viem ze sa odporuca nefajcit a nepit vela alkoholu a nejest vela cukru,ale to by som zahrnula asi do toho zdravsieho zivotneho stu. Je toho viac...
A) niektorým mužom to nechuti aj keby si zjedla všetok ananas sveta - proste na lízanie nie sú
B) vagína ma svoj typický "odor, pach.. Nazvi to ako chceš" a aj keď sa umyjes zvnútra a zvonku hoci aj parfumovanou kozmetikou jednoducho stále to bude cítiť typicky vaginálne co zas nemusí veľa mužov oblubovat aj keby si dodržiavala tip top hygienu.
Čiže bud ta chce takú aká si alebo ta nechce.. Alebo hľadajte iný kompromis. Nemyslím ze keď budeš raz dvakrát chutiť lepšie že sa z toho zblázni. Dlhodobo to neudržís takže nech sa zmieri s tým ako to máš
Ak si žena tak umývať napríklad s Lactacidom, ak sa pýtať na chuť semena tak nefajčiť, nepiť alkohol, vylúčiť korenisté jedlá, údeniny a piť ananásovú šťavu. Záleží od ženy či jej to prekáža.
Ak si muž vraj pomáha ananás 🤷♀️