Ahoj dievčatá mám priateľa mám viac ako 30r.nebyvame zatiaľ spolu ale chcela by som niečím očariť. V sexy prádle som už bola milovanie je super vzájomná uspokojovanie tiež.
Mám na mysli niečo čo by nečakal aby to nebolo stále takéto klasické.Veceru tiež mame veľa krát za sebou.
Poraďte prosím 😉Uvažujem či ho vyzliecť hneď medzi dverami a uspokojiť alebo napríklad zviazať ruky alebo oči aby som sa mohla dotýkať iba ja ja proste neviem len všetky rady mi pomôžu 😁
Väčšinou je on iniciatívny a postará sa on o mňa chcela by som byt teraz ja ta dominantná a vymyslieť niečo pekne .
Ale teda je to moj druhý frajer a zas toľko skúsenosti nemám.
Viem že keď začneme spolu žiť deti a všetko bude to iné preto chcem ešte aby sme si užili a zažili.
Pekny večer ❤️
Zvazovanie ruk neviem, ale skusit sa to da nejakou satkou, tak aby ten chlap nemal dojem, ze ide do niecoho uz nebezpecneho. Ta satka je taka stale prijatelna ako iba hra a mozno nejaky blowjob k tomu medzi dverami a bude to ok
Ten zadok by som nechala tak radsej, to ma nie kazdy muz rad. To be lepsie ked vies, ze ci ma nieco take Rad od neho priamo. Moze to byt pre muza super, ale ked sa raz bude citit ako u urologa, tak to dobre nevypali
@marseillefan nie je pravda, poznala som jedného čo pre neho bol prst v zadku no go. Takže nie...toto by som neodporučala.
@vilma7 no veď vravím, že ani mňa to neláka... ale veľké percento mužov možno áno...
Ruka v riti zaručene poteší 😂
Co je vecera?
Ak je on dominantny ano sprav zmenu a prekvap ho ty. 😉 suhlasim s tvojim napadom.
Navrhni veceru, nedaj si nohavicky a niekde kde to bude mozne mu povedz ze nemas nohavicky a potrebujes pretiahnut.
Skus sa opýtať priamo partnera pri intímnych chvíľkach čo a ako by rád zažil. Alebo sa skús opýtať chlapov na pokeci nech ti poradia. Toto nie je vhodná téma pre mamičky na MK... 😉
@fido69 veru zas ju tu niektoré zdisujú 😀😀😀😀
@magic08 určite sexujú, veď prave preto sú už mamičky. Ale pokiaľ tu má mamička profil so svojími a rodinnými fotkami či nebodaj aj skutočné meno, tak predsa nebude popisovať ako dokáže sexuálne uspokojiť muža a on ju. Kto vie, možno už o pár rokov to bude štandard, ale dnes je to ešte stále tajomstvo našich spálni... 😉
Jedna skúsená Ruska mi raz povedala, že každý chlap túži po prste v zadku. Ja osobne napríklad nie (som dominantnejší a toto mi príde ako submisívna praktika), ale ona sa tvárila, že to má overené na dostatočne veľkej vzorke mužov, takže možno na tom niečo bude.