Ako ho dostat spať?

jana182929
22. mar 2022

Ako ho zbaliť zase ..ja už to ani neviem ano ide o môjho bývalého žili sme už rok od seba on mal priateľku ja priateľa..no stretli sa nám zase cesty. Po našich rozchodoch s nimi. Voláme, píšeme on sem tam povie, že by sa chcel vrátiť, že to ľutuje boli sme spolu 3 roky a mali sme krásny vzťah..len on odcestoval a tam sa to pokašlalo ..ja som si nemohla dovoliť odísť s ním..neviem ako ísť na nho teraz pritom ho poznám ,ale po roku je iný človek sem tam ma nazve láska ,alebo povie, že aká som pekná keď voláme čo poteší no aj sa pýta, že kde idem s kým idem zaujíma sa.No ja neviem aká byť aby to tak ostalo veľmi by som si priala byť s ním zase ,ale bojím sa ,že ona zabojuje a bude pád..pocula som,že nezáujem vyvolava záujem ,ale to mi príde blbe neporadite mi niečo? Ako ho získať je to skvelý chlap.

jana182929
autor
22. mar 2022

@jana182929 ešte mi radili aj aby som ho nechala trochu sem tam požiarlit,že ma bude viac chcieť, ale to mi príde tiež blbe..

zero_hero
22. mar 2022

@jana182929 boli ste spolu 3 roky, on sem tam povie, že by sa chcel vrátiť, ty by si ho chcela tiež spat, len nevies čo máš robiť? Asi mu to stačí len povedať 🤷‍♀️

lienka9
22. mar 2022

@jana182929 tiez neviem co riesis..za 3 roky sa poznate,teraz sa k tebe chce vratit.tak sa opytaj,Hej nevyskusame to este? A uvidis ci ma aj realny zaujem.

h2
22. mar 2022

Veď už viackrát povedal, že ťa chce späť. Takže už je to len ja tebe. Ak ho tiež chceš, choďte do toho.

eri444
22. mar 2022

Tak možno si treba aj trošku dávať pozor ako to myslel a či to povedal úprimne, ale ak je to pravda, že by ťa chcel a ty jeho tiež, stačí sa o tom len porozprávať. Neskúšaj také finty ako nezáujem alebo vyvolať žiarlenie. Ste dospelí ľudia 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
retatka
22. mar 2022

Prepána ,že vyvolať žiarlenie 😀kolko máte 17+?!Zdravo sebavedomý muž nemá za potreby žiarliť,to si zapamätaj .Väčšinou sú to chronickí žiarlivci.Ak by mal vážny záujem už dávno sa chlapec rozhýbe a zorganizuje stretko,cítila by si záujem a nemusela tu vypisovať ..

vilma7
22. mar 2022

Tak keď ti opäť povie, že by ťa chcel spať, tak ku na to hneď reaguje, že aj ty jeho. Aj ty ho občas medzi rečou oslov miláčik a snáď mu to docvakne.